uporabnik lahko sklene pogodbo za 24 mesecev in ne bo tako kmalu zastaral modem in bo uporaben tudi po vezavi. pa še odklenjen je.Citat:
Uporabnik ArmanI pravi:
Citat:
Uporabnik mobiforum1 pravi:
Revolucionarno je to da ima Tušmobil modem, ki podpira UMTS na 900 Mhz
A pr Tušmobilu sploh obstaja reč, ki ni najboljša?
Citat:
uporabnik lahko sklene pogodbo za 24 mesecev in ne bo tako kmalu zastaral modem in bo uporaben tudi po vezavi. pa še odklenjen je.Citat:
Uporabnik ArmanI pravi:
Citat:
Revolucionarno je to da ima Tušmobil modem, ki podpira UMTS na 900 Mhz
A pr Tušmobilu sploh obstaja reč, ki ni najboljša?
Tušmobil je nov in ima vse novo bazne, pa vse. to je logično. Modem MC990D je čist frišn še na svetovnem trgu, mamo Nokio N96, Samsung Omnio, Iphone 3G. Ko bo simel simobil vse to boste pa tud vi lahk rekl da mate najnovejšo pa najboljšo stvar na trgu.
Drugače pa najboljše stvari v povprečju ima Mobitel, potem šele drugi. Pri simobiču če boste tako delali naprej boste izgubljali naročnike. Jaz sem šel po 6 mesecih. to je pa šrot od šrota. Najprej sem mislil da je modem ki ste ga prodali zanič. pa ni res. Testiral sem Simobilov GPRS/EDGE in Tušmobilov GPRS/EDGE na istem USB modemu. Simobil se je prijavil samo na GPRS, medtem ko Tušmobilova SIMka se je prijavila v EDGE način. Simobilu priporočam novega dobavitelja opreme, osebno priporočam Nokia Siemens Networks. Ker z zdajšnjo infrastrukturo je pri simobilu totalni polom.
če sem raje plačal 200 € pogodbene kazni pa šel na tušmobil ki trenutno ponuja hitrosti le do EDGE pol veste kje je simobilov internet.
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Citat:
Uporabnik Marburg pravi:
Mene sicer bolj zanima, KJE je napaka: TUS ali SIMO??
Lp
P.S.: kako dolgo je trajalo, da so zadevo porihtali??
saj ti je napisal da pokliči Tuš-evo podporo, se pravi je pri tušu nekaj.
lp
Citat:
Uporabnik Marburg pravi:
Ce si na dopustu (krompir ), naj bo dopust kot se spodobi: miren, nic stresen,..
Bodo ze drugi, ki delajo (vsaj naj bi), zadevo uredili. Traja pa ze od samega prehoda Simo->Tus (15. oktober).
Hvala za trud,
Lp
Citat:
Uporabnik Marburg pravi:
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Citat:
Uporabnik Marburg pravi:
Mene sicer bolj zanima, KJE je napaka: TUS ali SIMO??
Lp
P.S.: kako dolgo je trajalo, da so zadevo porihtali??
saj ti je napisal da pokliči Tuš-evo podporo, se pravi je pri tušu nekaj.
lp
Ja pri Tusu je marsikaj, LE NAPAKA v mojem pri meru NI pri Tusu. Zadeva se vedno NE deluje, ceprav je bilo prijav ze en kup kar direktno na zelene in so si celo drznili poslati SMS sporocilo, da je moj slucaj urejen.
Temu se rece: oviranje prehoda k drugemu operaterju, nagajanje, podjebavanje in se kaj.
Simo, cestitam nad nesposobnostjo in hudobijo.
Lp
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Nekje višje mu je že nekdo napisal, da je mel isti problem in zda je bila na koncu napaka na Tuš-u, pa še kar vstraja, da je na S! napaka.