Citat:
Uporabnik Karakala pravi:
foušija nad delovanjem omrežja.
mislim, da vsaki ve, kak je zanesljivo simobilovo omrežje, ko ti sred Maribora pošljejo sms, da maš zgrešen klic.
zdaj pa v jok pa na drevo
Citat:
1. v primeru, da sklenitelj opravi plačilo z bančno kartico, ni potrebno predložiti druge dokumentacije (plačilne liste, bančnega izpiska)
2. v primeru, da plačilo s kartico ni izvedeno , mora sklenitelj predložiti naslednjo dokumentacijo: potrdilo o zaposlitvi ali plačilno listo ali bančni izpisek, iz katerega je razviden osebni prejemek ali odrezek SPIZ-a (za upokojence), študentje, dijaki potrdilo o vpisu
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Posredniki naredijo NR brez plačilne liste do paketa T25. T30 in T50 morta imeti plačilno listo na vpogled.
Kje jo pa zahtevajo, vam pa lepo piše na internetu. Servirano na krožnik pa neboste dobil...
Citat:
1. v primeru, da sklenitelj opravi plačilo z bančno kartico, ni potrebno predložiti druge dokumentacije (plačilne liste, bančnega izpiska)
2. v primeru, da plačilo s kartico ni izvedeno , mora sklenitelj predložiti naslednjo dokumentacijo: potrdilo o zaposlitvi ali plačilno listo ali bančni izpisek, iz katerega je razviden osebni prejemek ali odrezek SPIZ-a (za upokojence), študentje, dijaki potrdilo o vpisu
Mogoče kdo pozablja ali pa noče vedt, da nekateri posredniki nimajo POS terminala...
to je zardi tega da se neplačnike zajebaCitat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
http://www.tusmobil.si/index.php?option=com_sklepanje&rid=129&Itemid=129
Kje piše, da posredniki še vedno zahtevajo plačne liste?
Glede na to, da portam kolegovo prepaid cifro na svoje ime in Tušmobil20 paket brez aneksa, tudi slučajno ne mislim neki Jerici iz Dupleka kazat svoje plačne liste. Ne rečem, da bi sklepal Tuš50 in vzel Diamnonda za 1 €, prosim vas lepo.
Tuš Telekom in Tušmobil gresta narazen. Eden bo bil prodan, drug pa neCitat:
Uporabnik ArmanI pravi:
Začel je primankt dnarja pa je Ivica raje spokal
to pa je res. Italijani pa hrvatje imajo na meji zelo močan signal. Vem za Metliko. Tušmobil, Simobil in Mobitel imajo slabši signal kot VIP ali T-mobile HRCitat:
Uporabnik halo pravi:
Se je pa veliko spremenilo v enem dnevu oziroma od včerajšnjega zemljevida
Me pa zanima naslednja stvar, ko bo sedaj Tuš izklopil roaming.
Nova Gorica, pa tudi Obala ima veliko moč baznih postaj iz sosednje italije.
In tukaj imamo po večini na GSM omrežje na ročno, ker se dogaja, da ti skoči direktno na tujega operaterja.
In ti doma ali v službi veselo kličeš in ne veš da si v tujem omrežju.
To velja tudi za Mobitel in Simobil. Na Simobilu so me še posebej opozorili ko sem vzel internet, naj ''zaklenem'' roaming.
In če bodo ljudje ki so pri tušu imeli nastavljen aparat na ročno, bodo imeli probleme!
Tako, da ročna nastavitev omrežja na teh koncih skoraj ne pride v poštev!
Citat:
Uporabnik mobiforum1 pravi:
Tuš Telekom in Tušmobil gresta narazen. Eden bo bil prodan, drug pa neCitat:
Uporabnik ArmanI pravi:
Začel je primankt dnarja pa je Ivica raje spokal
Citat:
Uporabnik halo pravi:
Me pa zanima naslednja stvar, ko bo sedaj Tuš izklopil roaming.
Nova Gorica, pa tudi Obala ima veliko moč baznih postaj iz sosednje italije.
In tukaj imamo po večini na GSM omrežje na ročno, ker se dogaja, da ti skoči direktno na tujega operaterja.
In ti doma ali v službi veselo kličeš in ne veš da si v tujem omrežju.
To velja tudi za Mobitel in Simobil. Na Simobilu so me še posebej opozorili ko sem vzel internet, naj ''zaklenem'' roaming.
In če bodo ljudje ki so pri tušu imeli nastavljen aparat na ročno, bodo imeli probleme!
Tako, da ročna nastavitev omrežja na teh koncih skoraj ne pride v poštev!