Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Pozabil si na en bistven podatek...
Si.mobil se je na noge postavil s svojim znanjem, lastnim omrezjem,... Tusmobil pa se "slepa" na Mobitelovem...
Ce Tusmobil ne bi imel nacionalnega romainga, danes ne bi imel toliko uporabnikov, ki jih ima... to je dejstvo...
In pravis, da bi Si.mobil takrat mogel se vec uproabnikov dobit, ker jih je bilo toliko brez telefona... Na to pa ne pomislis, ZAKAJ so bili brez telefona... ker to enostavno takrat se ni bilo tako razsirjeno... Takrat ni bilo tako, kot danes, ko mulci ze v vrtec nosijo mobilnike...
In se ena bistvena razlika med zacetkom takrat in zacetkom danes... To je prenosljivost stevilk. Vsak, ki malo dlje uproablja mobilnik ve, kako tezko je (predvsem v poslu), ce zamenjas stevilko... Sam recimo ze vec let uporabljam drugo stevilko (imam tudi se vedno prvo ampak ne kot primarno)... pa sem takrat vsem poslal SMS in tudi mail, ter vedno jih klicem iz tanove stevilke... ampak v imeniku imajo se vedno shranjeno mojo prejsnjo stevilko in me klicejo tja...
...
Operater pa mora graditi poslovanje na zaupanju in fer odnosih... ker vsak kiks se zelo hitro oapzi... sploh v dandanasnjih casih, ko se informacije zelo hitro razsirijo... in slabe se gotovo veliko hitreje in dlje sirijo, kot dobre informacije