Novo pri Tušmobilu III.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Verjetno so preklopili ob polnoci 1.11. ... kar je povsem logicno
smile-1.gif

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Saj so ze mnogokrat napisali, da bodo tokrat odklopili roaming samo v delu Ljubljane, ne v celi Ljubljani. To sele pride enkrat v prihodnosti ...

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.092
138
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Citat:
Uporabnik GSMobil pravi:
Ne mislim delat vojne, bom pa rekel nekaj: moj najboljši kolega ima Simobil, živi v Ljubljani. Itak se slišimo dostikrat, nonstop meče ven, zveza prekinjena, slab zvok, itd... V pol leta kar sem pri tušu, tega problema zaenkrat še nisem opazil. Ko bom, bom šel stran... Če bom.

še eden ki nabija,... zakaj se to meni ne dogaja?

Ne nabija,imam tud jaz par takih...ene 2-3je imajo SiMobil, ma jebemu vsakic k klicem je skoraj vedno v prvo stevilka nedosegljiva oz. Oprostite nemoremo vzpostaviti zveze al smth like that.
Potem pa kar sred pogovora...Oprostite, zveza je bila prekinjena .

No.1 po kvaliteti je M@
No 1. po ceni pa tuš, dosedaj k je bil roaming je bil tudi po kvaliteti...zdej me pa malce skrbi kaj bo.

Ne vem zakaj se to men na S! ne dogaja v Ljubljani, pa sem dost povsod, pa večinoma so vsi prjatli iz Lj.
confused-1.gif

flajr

Pripravnik
27. sep 2007
375
0
16
Citat:
Uporabnik GSMobil pravi:
Boš tudi trdil, da ni res: gremo sredi Ljubljane na pijačo v lokal, sicer bajta res malo starejša z debelimi zidovi, ampak jaz imam poln signal (mobitel) njemu takoj izgine (simobil)...

Vsak ima svoje šibke točke. Pri Mobitelu je to naprimer stavba Evrocenter na Tivolski v Ljubljani, kjer je ponekod signal tako slab, da so številke polovico časa nedosegljive. Medtem ima Simobil poln signal.

Marburg

Fizikalc
18. avg 2007
978
63
28
Po kmecki logiki/pameti: ce je BTS pred nosom je kljub metrskim zidovom signal mocnejsi, kot ce je bazna nekje pri riti.
LP

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Saj to me cudi,vcasih je bilo dnevno 10+ postov....pa mi zdaj kar "manjkajo"
grin1.gif

Garfield

Pripravnik
19. avg 2007
223
0
16
Eno vprašanje, da ne odpiram nove teme.
Poleg svojega tel. imam še enega svojega, ki sa pa uporabljam večinoma za službene klice(str.povrnjeni). Za to št. imam Tuš 30, ter od konca julija tudi aneks za 6500 slide za 12M.
Matra pa me, da dobimo službene tel. in mi sedaj ta št. hodi odveč.
Ve kdo z glave, kakšna je kazen za prekinitev oz. če je možen prehod na Tuš5+doplačilo.
Kot zakleto, papirjev ne najdem, kjer piše kakšni so pogoji. Ostane mi le odhod po info na MMC Tušmobil.

Semantique

Pripravnik
17. mar 2008
783
0
16
Citat:
Uporabnik Dr_Strangelove pravi:
Mirko se gre zniževanje stroškov v Tuš Holdingu in je odpustil EuroDJa ter je posledično kle mir.
evil.gif

Sem vedel da je Mirko vendarle razumnik.
wink-1.gif

sergio

Fizikalc
21. jul 2007
2.564
36
48
41
Ljubljana
ksz...

jebem jih z odkloplanjem roaminga...v sluzbi mi dela ne sploh (samo na dolocenem m2 prostora, drugje prekinja), doma mi ne dela sploh.... pa u [censored] pa ta tusmobil.

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Moje ugotovitve: tri tedne imam sedaj na tušmobil omrežje, kjerkoli v Ljubljani še nisem imel ene prekinitve, niti smsa o nedosegljivosti zaenkrat še ni bilo... Tok, tok, dela v nulo (zaenkrat).

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Citat:
Uporabnik GSMobil pravi:
Moje ugotovitve: tri tedne imam sedaj na tušmobil omrežje, kjerkoli v Ljubljani še nisem imel ene prekinitve, niti smsa o nedosegljivosti zaenkrat še ni bilo... Tok, tok, dela v nulo (zaenkrat).

Presenetljivo lahko potrdim enako tudi jaz, z izjemo tunelov !

sergio

Fizikalc
21. jul 2007
2.564
36
48
41
Ljubljana
No, jaz pa v sluzbi sicer signal imam, vendar v momentu ko se klic zacne, signal pade ali se izgubi. Enako je doma.

Sluzba je v podutiku, doma sem na izanski (150m od avtoceste).... da popizdis.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.