Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Citat:
Uporabnik GSMobil pravi:
Ne mislim delat vojne, bom pa rekel nekaj: moj najboljši kolega ima Simobil, živi v Ljubljani. Itak se slišimo dostikrat, nonstop meče ven, zveza prekinjena, slab zvok, itd... V pol leta kar sem pri tušu, tega problema zaenkrat še nisem opazil. Ko bom, bom šel stran... Če bom.
še eden ki nabija,... zakaj se to meni ne dogaja?
Ne nabija,imam tud jaz par takih...ene 2-3je imajo SiMobil, ma jebemu vsakic k klicem je skoraj vedno v prvo stevilka nedosegljiva oz. Oprostite nemoremo vzpostaviti zveze al smth like that.
Potem pa kar sred pogovora...Oprostite, zveza je bila prekinjena .
No.1 po kvaliteti je M@
No 1. po ceni pa tuš, dosedaj k je bil roaming je bil tudi po kvaliteti...zdej me pa malce skrbi kaj bo.
Citat:
Uporabnik GSMobil pravi:
Boš tudi trdil, da ni res: gremo sredi Ljubljane na pijačo v lokal, sicer bajta res malo starejša z debelimi zidovi, ampak jaz imam poln signal (mobitel) njemu takoj izgine (simobil)...
Citat:
Uporabnik Dr_Strangelove pravi:
Mirko se gre zniževanje stroškov v Tuš Holdingu in je odpustil EuroDJa ter je posledično kle mir.
Citat:
Uporabnik GSMobil pravi:
Moje ugotovitve: tri tedne imam sedaj na tušmobil omrežje, kjerkoli v Ljubljani še nisem imel ene prekinitve, niti smsa o nedosegljivosti zaenkrat še ni bilo... Tok, tok, dela v nulo (zaenkrat).