Novo pri Tušmobilu III.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Citat:
Uporabnik GSMobil pravi:
Moje ugotovitve: tri tedne imam sedaj na tušmobil omrežje, kjerkoli v Ljubljani še nisem imel ene prekinitve, niti smsa o nedosegljivosti zaenkrat še ni bilo... Tok, tok, dela v nulo (zaenkrat).

Presenetljivo lahko potrdim enako tudi jaz, z izjemo tunelov !

...in kar mi je pri tem najbolj "smešno" je to, da sem prej (ročno na Mobitel omrežje) dobil kakšen ali dva SMS-a tedensko, da sem bil pač nedosegljiv, od kar sem avtomatsko na TUŠu še tega ni več. Res upam, da bo tako delovalo tudi vnaprej in da bo tudi zvok, kot do sedaj (ne opazim razlike glede na Mobitel) kvaliteten.

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.092
138
63
okolica mesta
Pol ti pa ne delajo sms-i o nedosegljivosti
smile-1.gif

nidan

Pripravnik
2. feb 2008
449
0
16
Citat:
Uporabnik sergio pravi:
ksz...

jebem jih z odkloplanjem roaminga...v sluzbi mi dela ne sploh (samo na dolocenem m2 prostora, drugje prekinja), doma mi ne dela sploh.... pa u [censored] pa ta tusmobil.

PO mojem je kriv aparat
redface-1.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
kir telefon pa uporabljaš? Meni, kar se tiče Lj dela vse bp...

off: Zaideš kej v bar pr avtobusni (Barje)? Še Martina dela tam (mlada cca. 20 let, pluča zdrava...)?
grin1.gif

Bober?
grin1.gif

meni tudi dela brez posebnosti, nč problemov, panika edin na stopnišču na šihtu, sam tm mi pa tut mobitel zgine
grin1.gif

sergio

Fizikalc
21. jul 2007
2.564
36
48
41
Ljubljana
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
kir telefon pa uporabljaš? Meni, kar se tiče Lj dela vse bp...

off: Zaideš kej v bar pr avtobusni (Barje)? Še Martina dela tam (mlada cca. 20 let, pluča zdrava...)?
grin1.gif

K800i.

Sicer na barju tu vidim (cca. 300m od te avtobusne sem) da se še da na Mobitel preusmerjat in potem dela kot mora, v sluzbi pa ni vec te opcije...

Ne vidim razloga da bi bil problem v telefonu...?

Kar se tice Martine pa ne vem, se nisem bil v Bobru
smirk-1.gif

Garfield

Pripravnik
19. avg 2007
223
0
16
A so zdej pri Tušu po LJ. priklopili nazaj gostovanje, ker kot sem opazil po Rudniku, Fužine, BTC dela normalno v M@ omrežju.

naliM

Majstr
26. sep 2007
1.400
235
63
Citat:
Uporabnik halo pravi:
Hitri ukrepi če se je njim sesulo
rolleyes-1.gif

Bo res nekaj na tem - tudi v okolici MB so bili kakšni 2 uri (med 16.00 in 18.00) precejšnji problemi - nekaj časa so delali odhodni klici, dohodni pa ne, potem spet ni delalo nič, pa spet dohodni in ne odhodni, ... v glavnem: prvič odkar sem pod Tušem, sem preklinjal operaterja.

EDIT: šele sedaj sem videl, da obstaja posebna tema na to temo.
smile-1.gif

LP,

Milan

Nazadnje urejeno:

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Saj vem, da lahko pokličem in vprašam pa vseeno
wink-1.gif
Mi lahko kdo pove prosim postopek, da ne hodim zastonj. Ko sem sklenil razmerje na TUŠu, sem prinesel vse papirje, bančno, plačilno, pogodbo pa to, kar so pač zahtevali. Takrat še nisem vzel telefona, ampak samo paket tuš30. Katere papirje moram sedaj prinesti zraven, če se odločim it po telefon? Hvala.

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Sem pogledal. Tam piše katere papirje rabiš za sklenitev razmerja. Jaz sem vse to prinesel ob sklenitvi, zdaj pa me zanima ali moram vse to še enkrat prinest če grem po telefon. Ker mi eni pravijo, da so morali prinesti še enkrat vse papirje en kolega mi je pa včeraj rekel, da je v tus30 vzel telefon samo z osebno...

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Osebno izkaznico (oz. potni list-kar si imel pri pogodbi), pa pogodbo. Na pogodbi piše DŠ, preko česar se ti lahko naredi aneks.
Osebno pa rabš, da dokažš, da je tista pogodba res tvoja =).

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Če je slučajno kak zaposleni tuševc tu, bi ga bil na ZS zelo vesel
wink-1.gif
Nekaj bi rad vprašal. Hvala.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.