Novo pri Simobilu V.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Tim

Pripravnik
9. sep 2007
81
2
8
Jernej, očitno nisi že dolgo obiskal strani Roaming . Roaming v Iranu je sklenjen z dvema operaterjema, na Kitajskem z največjim operaterjem, v Turčiji pa z vsemi tremi. Če je njihova pokritost slaba, za to ni kriv Simobil.

Lp

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Hvala za opozorilo. Zdaj lahko očitno tudi komu v Iran pošljem kak SMS.

So pa ta gostovanja bila sklenjena v zadnjih 8 mesecih. Pred tem je bila v Iranu tema. Zagotovo.

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Citat:
Uporabnik Earnhardt pravi:
Ma glej pri vsakem paketu, ni vazno. V koncni fazi podpises pogodbo in se zavezes, da bos placeval neko narocnino in npr kupil (ce) mobilni telefon.

Moje mnenje je tako: ali zaklenjen telefon in nic vezave, ali nezaklenjen telefon in vezava. As simple as that
smile-1.gif

morda boš doživel tudi to,.. nezaklenjen telefon nič vezave in nič subvencije,..
evil.gif

kljub vsemu operaterji naj bi prodajali storitve ne telefonov,..
b

Borovnica: nisem zahteval nezaklenjenega telefona in nic vezave. Rekel sem, da ne odobravam zaklenjenih telefonov, ko pa uporabniki ze tako podpisemo pogodbo za npr 2 leti. Glede na to, da je sedaj tendenca prodajati pakete z vkljuceno porabo, je zaklenjen telefon bedarja. Poleg tega, da ti telefon zaklenejo, ga se opremijo z Live storitvijo, ki je meni, pa mogoce se komu, en velik cvek v riti. Seveda live tipko postavijo tja, kamor klic prekines.

O tem se je sicer debata ze vila. Mogoce bo Simobil zacel poslusati sele, ko mu bo delez zacel padati
smile-1.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
saj se strinjam s tabo,..a žal je to po moje "pridobitev" starih časov, ki bo zaenkrat ostala,... čeprav še kar nekaj je tudi starih paketov kjer pa tvoja teorija pade v vodo,..težko je namreč zagotovit nezaklenjene telefone za nove pakete in zaklenjene za stare pakete,...
b

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.513
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
saj se strinjam s tabo,..a žal je to po moje "pridobitev" starih časov, ki bo zaenkrat ostala,... čeprav še kar nekaj je tudi starih paketov kjer pa tvoja teorija pade v vodo,..težko je namreč zagotovit nezaklenjene telefone za nove pakete in zaklenjene za stare pakete,...
b

V nobenem paketu cena mobilnika ni vec tako ugodna, da bi se samo zaradi tega splacalo skleniti narocnino in SIM kartico vreci v predal...
smile-1.gif
...

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
V bistvu pri "prodaji" mobilnih telefonov, ki so subvencionirani sploh ne dobis takega aparata, katerega ceno operater navede kot "cena brez vezave", kajti vmes Simobil nalozi gor svoj crap in mu s tem vrednost zniza. Poleg tega ga se zaklene, torej mu ceno se dodatno zniza. Zakaj pri hudicu bi se morali z nakupom takega terminala sploh vezati???

Mimogrede: Simobil si z zaklepanjem naredi dodatno breme, saj lahko uporabniki po preteku vezave prinesejo mobilni telefon odkleniti...
Osebno se mi to zdi tako, kot ce bi mobilni telefon proizvedli v Sloveniji, ga izvozili v Taiwan in nato nazaj v Slovenijo....

Mogoce so moji posti malo provokativni, vendar mislim, da bi morali (pa ne samo SImobilovci) malce aktivneje zaceti razmisljati tudi v tej smeri....v koncni fazi bi verjetno kaj privarcevali, ce ne bi zaklepali telefonov in nekaj od teh spet odklenili po izteku pogodbe. Ljudje ki to delajo, bi namesto odklepanja / zaklepanja lahko delali kaj dosti bolj ucinkovitega (npr pomagali pri debugiranju Si.Asistenta
wink-1.gif
)

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Kako to, da jaz tega tako nemogočega crapa ne najdem na nobenem zadnjih 5 telefonov? O čem vi to? O tistih parih Vodafone aparatih?

22. jul 2007
13.586
1.770
113
124
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Kako to, da jaz tega tako nemogočega crapa ne najdem na nobenem zadnjih 5 telefonov? O čem vi to? O tistih parih Vodafone aparatih?
samsung 2100-vodafon sranje na desni tipki pod zaslonomLPWWY

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
samsung 2100- vodafon sranje na desni tipki pod zaslonomLPWWY

Ja in kaj bi ti še rad, če je Vodafone telefon, da ti ga še ena brka nosi okoli? Si to zasledil na telefonih, ki jih ima SiMobil v ponudbi in ne piše posebej Vodafone?

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
bližnjico na drugem mestu in ne na pomembni tipki pod zaslonom-ali je tako težko razumet
bonk.gif
LPWWY
Ne, celo jaz sem razumel to enigmo, samo ni mi jasno, kje jaz kupujem telefone, da nimajo tega. Mogoče ima Simobil zame druge telefone, brez Vodafone tipke (razen Vodafone telefonov, seveda).

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.624
3.079
113
v lokalni ostariji
enim je težko razumet ker so zadovoljni z vsem kar jim operater porine pod nos.... pa še hvalijo ga kot da bi šlo iz njihovega žepa...

vse bo lepo in prav dokler ne bo tržni delež začel padati (ko bodo tisti nebodijih treba zvesti uporabniki iz leta 1999 šli drugam...) potem bojo pa začel dajat vse samo da bi pridobili nazaj stranke...

zanimivo samo to, da ima mobitel xyz več terminalov različnih cenovnih razredov in uporabnih (od poslovnih do "za mularijo") ki nimajo mobitelovega krapa gor, in niso zaklenjeni... kako pa njim to ratuje? tudi na tuš mobilu sem dobil telefon nezakljenjen brez bedarij.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
jo borovnica:

imam 3zame, a teh 201 minuta za druga omrežja velja samo za nove naročnike, ali tudi za obstoječe?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.