Novo pri Simobilu V.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

luka51

Guru
16. avg 2007
14.498
5.790
113
in od kdaj je to? 2 tedna nazaj sem podalšal in mi noben ni tega omenil? je to čisto sveže?

aja še eno vprašanje.
na htc tattoo so najprej delali mms-i vsaj sprejemanje. zdaj ne dela niti pošiljanje niti sprejemanje. telefon je že preživel hard reset in nič ne pomaga. na help desku me prepričujejo da so nastavitve narobe vpisane (pa smo jih že 2x preverili in so ok) in so na koncu zaključli da je vse vredu in bi moglo delat.
no še vedno ne dela. ko dobim mms mam ikonico download in potem neskončno dolgo downloada. če hočem poslat pa pač reče ni poslano.
še 1x: prvi teden je vse delalo kot more potem pa samo od sebe nehalo.

Nazadnje urejeno:

Mpodlesnik

Pripravnik
23. jan 2010
41
0
6
Probaj tukaj,

http://www.slo-android.si/nasveti/104-nastavitve-za-razline-operaterje.html

Men dela vse super, nastavitve od simobila so bile pa že nastavljene avtomatsko in nisem nič spreminjal.

Kar se pa tiče LG,ja ki ga dobiš zastonj, pa mislim da velja samo za nove naročnike.

PS. Kupi kdo ?
smile-1.gif

PS2. Dobra poteza, pa čeprav gre za čisto navaden telefon z osnovnimi funkcijami.

LP

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.512
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Mpodlesnik pravi:
Probaj tukaj,

http://www.slo-android.si/nasveti/104-nastavitve-za-razline-operaterje.html

Men dela vse super, nastavitve od simobila so bile pa že nastavljene avtomatsko in nisem nič spreminjal.

Kar se pa tiče LG,ja ki ga dobiš zastonj, pa mislim da velja samo za nove naročnike.

PS. Kupi kdo ?
smile-1.gif

PS2. Dobra poteza, pa čeprav gre za čisto navaden telefon z osnovnimi funkcijami.

LP

Jaz nisem novi narocnik, pa so mi ga ponudili ob podaljsanju oz. sklenitvi aneksa za Tattoo-ja ... Lepa poteza Si.mobila ... Drugace stane ta mobilnik 29€ v Halo paketu ...

luka51

Guru
16. avg 2007
14.498
5.790
113
grrr meni pa noben ni ponudil :D
res da mi tudi 5x2gb niso ponudili :D

Nazadnje urejeno:

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Dokler Simobil zaklepa telefone in jih po svoje prilagaja, ni šans, da pri njih vzamem kak telefon.

Hvala bogu imamo vsaj malo konkurence in jih lahko za tovrstno početje nekam pošljemo ter mirno odidemo drugam.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.512
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
grrr meni pa noben ni ponudil :D
res da mi tudi 5x2gb niso ponudili :D

Kolikor vem, je ta akcija z LGjem sele od pred parimi dnevi... Se mi zdi, da sem ujel nekaj o soboti...
smile-1.gif

Meni so pa 5x2GB kar avtomatsko dodali... me noben ni vprasal, ce zelim ali ne
smile-1.gif
...

smejko

Pripravnik
9. jan 2010
260
0
16
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik grenivka pravi:
Citat:
Uporabnik DJ_Beat pravi:
Same here.. Podaljsal aneks in dobil za 1€. Fletno...
smile-1.gif

A to dobiš poleg izbranega telefona še LG-ja ali pač samo LG za en evro?
redface-1.gif

lp

Poleg izbranega telefona imas moznost vzeti se tega LGja in predplacnisko kartico .za 1 € ... Seveda lahko ponudbo odklonis
grims-1.gif
...

Mogoče pa na prodajnm mestu niso mel več zaloge pa prodajalc raj ni delov zmede
smile-1.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
in od kdaj je to? 2 tedna nazaj sem podalšal in mi noben ni tega omenil? je to čisto sveže?

aja še eno vprašanje.
na htc tattoo so najprej delali mms-i vsaj sprejemanje. zdaj ne dela niti pošiljanje niti sprejemanje. telefon je že preživel hard reset in nič ne pomaga. na help desku me prepričujejo da so nastavitve narobe vpisane (pa smo jih že 2x preverili in so ok) in so na koncu zaključli da je vse vredu in bi moglo delat.
no še vedno ne dela. ko dobim mms mam ikonico download in potem neskončno dolgo downloada. če hočem poslat pa pač reče ni poslano.

luka51, akcijo objavim jaz ali pa kdo drug, ki jo ujame takrat ko je javna in niti dan prej,...
glede htc tatoo,.. če ti karkoli ne dela se posvetuj s tehično podporo na Si. klicnem centru, če tudi potem ne dela oddaj telefon na servis,...predvidevam pa da si spreminjal kako od nastavitev in sedaj je problem najti kaj dela probleme,..

@all številoLGjev ni neskončno zato je možno da ga komu niso ponudili ker jih je zmanjkalo,.. velja rek kdor prej pride prej melje,..
akcija velja ob podaljšanju za 24 mesecev STARIH naročnikov in ob sklepanju nove naročnine z 24 mesečno vezavo,...

b

22. jul 2007
13.586
1.769
113
124
Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
Novo:
Ob vezavi za 24 mesecev na paketih enaZAME, triZAME, triZAME BB in iZAME prejmejo VSI naročniki 12 mesecev zastonj Opcijo mobilni 201.

Hkrati ob vezavi za 24 mesecev na bilo kater naročniški paket zraven lahko naročnik prejme za 1 EUR LG GB102 in HALO SIMPL SIM.

kdaj se je to točno začelo
sprasujem se.gif
LPWWY

luka51

Guru
16. avg 2007
14.498
5.790
113
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Citat:
Uporabnik luka51 pravi:

aja še eno vprašanje.

luka51, akcijo objavim jaz ali pa kdo drug, ki jo ujame takrat ko je javna in niti dan prej,...
glede htc tatoo,.. če ti karkoli ne dela se posvetuj s tehično podporo na Si. klicnem centru, če tudi potem ne dela oddaj telefon na servis,...predvidevam pa da si spreminjal kako od nastavitev in sedaj je problem najti kaj dela probleme,..

@all številoLGjev ni neskončno zato je možno da ga komu niso ponudili ker jih je zmanjkalo,.. velja rek kdor prej pride prej melje,..
akcija velja ob podaljšanju za 24 mesecev STARIH naročnikov in ob sklepanju nove naročnine z 24 mesečno vezavo,...

b

spreminjal nisem nič od teh nastavitev. konec koncev pa tudi če bi jih, bi potem moralo delat po resetu na original nastavitve (kar sem nardil že 3x)
na klicnem centru znajo samo preverit nastavitve ( čeprav jim povem da smo to že pregledali je treba še enkrat), pa še to se najdejo modeli ki nevejo sploh kako prit do teh nastavitev. kot zadnjič nek vajenec ki mi je razlagal za wimo telefon. a bol ko jaz njemu da je tattoo android bol on meni gospod tja pa tja poglejte. ja šit ded če ti rečem da nima tako, da je to tam in tam in da nima pred sabo pravih navodil.., in da mi govori navodila za drug telefon... najverjetneje niti ni razumel kaj sem s tem htel povedat da je android.
uglavnem na servis se mi po 14 dneh zdi nesmiselno... in sem tut 100% da ni kriva okvara v telefonu.
bom raje brez mms-ov in upal da tako kot so nehali delat bojo tudi začeli

Nazadnje urejeno:

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
2 nova aparata pri Si.mobilu:
Samsung S5550 Shark 2 s kamero ločljivosti 5 MP, BT-jem, AMOLED zaslonom, HSDPA, face and smile detectionom …
Samsung S7070 Diva white s kamero ločljivosti 3,2 MP, BT-jem, zaslonom občutljivim na dotik …

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
a ma s! še aktiven tisti online chat z klicnim centrom, ker ne najdem več na spletni strani...?

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Še, vsaj jaz ga še vedno vidim. Pojdi pod zavihek Pomoč in informacije. Je pa mogoče narejeno tako, da ko agent ni na voljo, ne vidiš niti bannerja, to pa ne bi vedel.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.