Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Pri HTC Tottoo-ju pise, da akcija velja do 28.2.2010 ... Je pa pred koncem januarja pisalo, da velja do 31.1.2010 ... tako, da jo podaljsujejo, odvisno od zalog...
Ali je možno dobiti 100% info, ker bi ga vzel preko nekoga drugega ki je naročnik vendar če je zaklenjen mi nič ne pomaga, sem pa tudi klical lokalnega unlockerja pa sem dobil info da so s htcji problemi in da trenutno ne more odklenit jih????
Če kdo ve pliz help!
100% ti ne more nihče zagotovit, da niso zaklenjeni, ker kot veš ko s! telefoni zaklenjeni, se pa najdejo tudi takšni ki niso, kar je pa bolj izjema kot pravilo... 100% boš dobil odgovor, ko boš vanj vstavil sim-ko drugega operaterja...
Saj to sem ze prej napisal... Ce vprasas Si.mobil, so vsi njihovi mobilniki zaklenjeni... ceprav so izjeme...
Tudi HTC Tattoo se da zaklenit... vendar so ocitno tile, ki jih imajo sedaj pri Si.mobilu, nezaklenjeni... Ni pa nujno, da bo tako tudi ostalo
No, malo distance od Tattoo-ja. Si.mobil vsem novim in obstoječim naročnikom ob podaljšanju vezave za doplačilo 1 EUR ponuja tudi LG GB102 + HALO SIM kartico. Brez kakršnekoli dodatne cake.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.