Novo pri Simobilu V.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
@all jemljite telefone takrat ko je na zalogi in ne takrat ko telefon pride v odprodajo in se ga več ne naroča, se pa za ostanke zniža cena,...
b

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.513
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Noja...Tattoo se je zacel prodajati pred dvemi ali tremi tedni... Je sedaj ze v odprodaji? Poleg tega so nekateri odvisni od tega, kdaj jim pretece aneks
smile-1.gif
...

Se pa strinjam za recimo Nokio 5800... pri tem je res ze kar precej casa, ko je bila dodana v ponudbo... Ali pa N97 ... Vendar bi lahko imeli tudi starejse "uspesnice" se v ponudbi
smile-1.gif
...

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.624
3.079
113
v lokalni ostariji
ah ja...

mimogrede na nekoga: mobitel ima in htc hd2 in touch pro2...

sej razumem da se vsem ne da ugajati. samo ne pa vsake kritike vzet kot nekaj slabega... je pa tako da pred novim letom sem dobil 2 ponudbi za podaljšanje aneksa sedaj nobene več... matr vam...

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
ja pa kaj si pričakoval,.. da jo boš prejemal vsak mesec do konca življenja?
lahko da dobiš še kakšno ali pa tudi ne,.. odvisno je od marsičesa,.. torej izkoristi jo ko jo dobiš in ne čakaj naslednje,..
b

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.624
3.079
113
v lokalni ostariji
čakaj malo. ko jo dobim se ne odločim in potem ne bom več dobil nobene? se pravi da pa kljub temu da sem reden plačnik, dober uporabnik bla bla bla se vam fučka za stranke? ja ja...

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
joj kok ste eni občutljivi in bogi in nevem kaj še... glej dobu si ponudbo in bi se lahko odloču zanjo dokler je trajala... zdej imaš pa iste bonitete kakor so v redni ponudbi... a mislš da ti bojo do konc življenja pošiljal ponudbe al kaj?? get reall!

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.624
3.079
113
v lokalni ostariji
joj kok ste eni nekritični in vam je vseeno za vaš denar... ti bi bil najbrž vesel in zadovoljen če bi ti še zaračunal vsak mesec 100€ samo da lahko račun plačaš... dejstvo je da če želiš obdržati stranke se moraš potruditi. če ti je za stranke vseeno se obnašaš kot da so zadnje smeti...

a ne...

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
alkoholik strinjam se da se je potrebno za stranko potruditi a poglej z druge strani,...dobiš eno ponudbo, dobiš drugo ponudbo,...in to v kratkem času,...nanjo se ne odzoveš,...tudi to je za operaterja strošek (agencija, tisk, poštnina,...), vem da to tebe ne zanima a vseeno ne moreš pričakovati da boš ponudbe dobival vsak mesec 12 mesecev na leto,.. počakaj par mesecev pa morda dobiš še kakšno,.. kdor čaka dočaka,..
b

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Borovnica, nima smisla. Če bi jih dobival vsak mesec, bi pa nergal, da ste vsiljivi in da kaj mu težite, če bi hotel, bi že prvo zagrabil.

wildude

Fizikalc
24. jun 2008
1.573
29
48
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
čakaj malo. ko jo dobim se ne odločim in potem ne bom več dobil nobene? se pravi da pa kljub temu da sem reden plačnik, dober uporabnik bla bla bla se vam fučka za stranke? ja ja...
Si.mobil ni Rdeči križ.

Nekateri tukaj prav direktno izžarevate izsiljevanje. Vse maksimalno poceni, odklenjeno, brez vezav, telefoni naj bi se na policah menjali na dva tedna...halo, zbudi(te) se iz pravljičnih sanj.

Nazadnje urejeno:

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Poizkusi ločiti med izsiljevanjem in konkurenčnostjo (or lack of it).

Nihče ne misli, da je Simobil rdeči križ, hkrati pa tudi ni treba, da Simobil svoje stranke tretira kot molzne krave z IQ-jem na nivoju zunanjih temperatur v tem letnem času.

In če prodajalcu dol visi za kupca, so, verjemi, občutki povsem obojestranski.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
verjemi po reklamacijah ti lahko povem da marsikdo misli da je operater rdeči križ,.. nekaj primerov:
- sem mati samohranilka in ne morem odplačati računa,..računi cca 100€ 1x150, enkrat 200 vse cca prosim za odpis
- poraba mobilni internet v sloveniji, v obmejnem pasu,...500€,.. mi nismo tega naredil prosim za zaprtje
- telefon s touch screenom, razlit,..želim uveljavljati garaancijo, želim nov telefon,.. ob porabi manj kot 15€ na mesec
- vaš naročnik sem že dvanajst let (Simobil deluje od marca 1999),.. zato želim da nagradite mojo zvestobo,..
itd,.. itd
da ne govorim da je vse orto predrago, klici, telefoni, podatki, oz. premalo,.. ni nobenih pametnih telefonov, samo xy€ popusta, samo tolikšna subvencija,...

b

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Zanimivo... pri čisto vsaki od naštetih alinej se popolnoma strinjam s tabo glede krivde.
smirk-1.gif

V bistvu sem govoril o drugih stvareh. Pri uvajanju širokopasovnega mobilnega interneta še vedno precej zaostajate. 100MB, ki jih ponujate v glavnem paketu za mlade, je 5 let za časom. Šepa tudi odnos do uporabnikov (zaračunavanje vstopnin za VFL, že ker nekaj primerov zavajajočih imen in drobnega tiska - unlimited. Moti me tudi brandanje (a mi lahko še na čelo daste štempelj Vodafone?) telefonov in predvsem zaklepanje. V tujini niti v sanjah ne razmišljam, da bi uporabljal gostovanje, ker imate v veliko državah neka čudna IP-gostovanja / nateg, kjer je kvaliteta zveze nikakva, zgrešeni klici ne delujejo, obračunavanje pa je seveda normalno. Alternativa je, da uporabim tujo sim kartico, kjer vse normalno deluje. Zaostajate tudi pri vzpostavljanju samih gostovanj. Srednja Amerika in Iran na primer. Tudi v Turčiji in na Kitajskem imate operaterje s precej slabo pokritostjo.

Tako... in a nutshell. Če se ti zdi izsiljevanje, da bi uporabniki želeli imeti kvalitetnejše storitve...
confused-1.gif

Schime

Guru
22. nov 2008
2.012
790
113
Men je pa samo nekaj čudno pri teh telefonih. To mislim čisto nasplošno in ni kak napad na Simobil
Cena je pri leto dni starem modelu skoraj povsod enaka. To pomeni ista je sedaj, kot takrat kot so ga začeli prodajati.
Za primerjavo je rečmo samsungova LED LCD televizija v pol leta cenejša za 400€, samsung omnia HD pa je še kar iste cene.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
simobil spreminja cene,.. če ne prej v odprodaji, za ostale operaterje pa naj pove kdo drug,..
b

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.