Novo pri Simobilu V.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
Ma glej pri vsakem paketu, ni vazno. V koncni fazi podpises pogodbo in se zavezes, da bos placeval neko narocnino in npr kupil (ce) mobilni telefon.

Moje mnenje je tako: ali zaklenjen telefon in nic vezave, ali nezaklenjen telefon in vezava. As simple as that
smile-1.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:
Uporabnik Earnhardt pravi:
Ma glej pri vsakem paketu, ni vazno. V koncni fazi podpises pogodbo in se zavezes, da bos placeval neko narocnino in npr kupil (ce) mobilni telefon.

Moje mnenje je tako: ali zaklenjen telefon in nic vezave, ali nezaklenjen telefon in vezava. As simple as that
smile-1.gif

morda boš doživel tudi to,.. nezaklenjen telefon nič vezave in nič subvencije,..
evil.gif

kljub vsemu operaterji naj bi prodajali storitve ne telefonov,..
b

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Citat:

smile-1.gif

morda boš doživel tudi to,.. nezaklenjen telefon nič vezave in nič subvencije,..
evil.gif

b

Jaz tole zaklepanje po svoje razumem, po svoje pa ne, niti zdajle ni važno.
Resnično pa ne razumem, da ste mi hoteli (pred leti, morda ni več tako) v prosti prodaji prodati zaklenjeno Nokio ?3230? Ko sem prodajalca, ki je bil res sluzasto prijazen, vprašal, zakaj pa, je mirno in z nasmeškom dejal, da zato, ker je cenejši. Japajade, v BigBangu je bil cca 5% cenejši, nezaklenjen. Kje sem kupil telefon, je menda jasno.

MayheM

Pripravnik
9. nov 2008
151
0
16
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Citat:

smile-1.gif

evil.gif

b

Ja pol pa jih že 1x nehetje prodajat, ker stalno to naprej mečeš.
bonk.gif

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

A lahko vseeno napišeš, kako si to razlagaš?

Ker meni ni jasno. Zaklepanje ali pogodba - oboje ima isti namen - da uporabnik še 24 mesecev plačuje naročnino. Oboje skupaj je pa že malo nategovanje.

V bistvu so vsi telefoni pri Simobilu apriori defektni - z Vodafone meniji, dedicated tipkami in podobnim sranjem. Ne vem, a mislijo da tista grda rdeča ikona pri ljudeh vzbuja podobne občutke kot belo jabolko?
bonk.gif

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Kot sem dva posta nazaj napisal, tam, kjer ni zakupljenih storitev, še razumem, da ti subvencioniran telefon zaklenejo, pri zakupljenih minutah pa to nekako nima več smisla, itak so ga stlačili v ceno paketa. Tole z brendanjem pa malo pretiravaš, zadnja dva telefona sem vzel vezana in ni prav nobene navlake notri ne zunaj. Če pa se obešaš na tistih par Vodafone aparatkov, ki jih ponujajo (natanko 7)...

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Glede kvalitete naj vsak sodi sam, pri meni je super. Glede ponudbe telefonov pa ne vem, kje v slovenskem prostoru je kvalitetna ponudba potem zate?

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Ja? Povej malo več telefonov med katerimi izbiraš in jih žal ni pri Simobilu.

Koliko imajo pa kaj številčno več tipov aparatov?

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.626
3.080
113
v lokalni ostariji
konkretno iščem htc touch pro 2...

nokia N97 (ne mini) pa še kaka druga nokia ki ni v ponudbi pri simobilu....

se mi dozdeva da ima simobil bolj ponudbo za mularijo...

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:

htc touch pro 2 je pri mobitelu, tattoo je pri simobilu,.. tako pač je,...
nokia n97 je bila pri si.mobilu v preteklosti, zamenjala jo je mini,.. wtf? še vedno lahko mankajoče telefone kupite pri uvozniku, na ebayu, bolhi,...žal se vsem uporabnikom ne da ustreči,..
b

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.099
139
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:

Zato imajo v ponudbi htc HD2...vsakemu svoje. ne morjo pa ustreč vsakemu.

Mpodlesnik

Pripravnik
23. jan 2010
41
0
6
Nič novega, tud v mariboru jih ni nikjer. Čakam že 14dni na seznamu rezervacij kao :D Ni mi jasno zakaj so se šli takšno akcijo, če nimajo potem zalog, to je potem brezveze. Takšna reklama potem ti pa pokvari veselje ko morš tolk časa čakat. Hujš kot da bi avto kupoval :D

Nazadnje urejeno:

rasmelody

Zelenc'
26. jan 2010
12
0
1
..ko bi dal vsaj nokio 5800 nazaj v ponudbo.
ne pa da majo razstavleno na nokio 5530 pa 5230..

5800 ma res vse kar rabš, pri vseh drugih telefonih se morš odločat kaj ti mogoče nebi tako zelo mankal..
..za tak cenovni razred je mišljen to..

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.