Novo pri Simobilu V.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
ksz

teli simobilovi telefoni so zaklenjeni, kolkr sem probal, se da to odklenit na simobilu in za kaksno ceno, al se da to odklenit samo aftermarket in adijo garancija?

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
ker nima veze z ZEKom evo še enkrat tule:

Aja, je že kdo pogruntal, kaj je razlika med "Celoten znesek" in "skupni znesek" na strani Si.asistent / Trenutna poraba?

Nazadnje urejeno:

Tomo

Pripravnik
5. sep 2007
70
0
6
Obišči stran
Pri celotnem se upoštevajo tudi plačljive storitve, ki jih ni na razčlenjenem računu. Npr. če dobiš Minusiraj sporočila, se ti bo ta znesek odšteval.

danielt

Fizikalc
3. jun 2008
1.062
18
38
Rad bi nastavu, e-pošto na gsmju ..... kako to uredim
Pošta bi bila od volje, kako naj nastavim pop3 in smtp??

lp

Nazadnje urejeno:

rasmelody

Zelenc'
26. jan 2010
12
0
1
vprašanje glede mobilnega interneta.. kaj če po določenmu času ugotoviš da je npr. Mobilni internet napredni preveč za tvojo uporabo, a lahko spremeniš v Mobilni internet osnovni in če lohka kakšni so potem stroški, sploh če pri sklepanju naročnine zraven vzameš še telefon, ki je ravno glede na to opcijo cenejši?

se opravičujem če je to OT, ampak men osebno je tud tale opcija mobilni internet nova =)

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
če menjaš paket pač plačaš razliko subvencij med ceno aparata na starem in novem paketu,..
b

Mpodlesnik

Pripravnik
23. jan 2010
41
0
6
Kako je zdaj s tem paketom pri simobilu, če vzameš HTC Tattoo-ja v paketu orto v nulo, da dobiš tistih 10gb prenosa zastonj? Kaj morem rečt tam da mi vklopijo, in pa kako dolgo ti 10gb prenosa velja? Dokler jih ne porabim ? Al kako ? Namreč jutri bom preklopil iz tuš mobila na simobil, pa me malo zanima če mi lahk svetujete.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.513
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
5 mesecev po 2 GB... v bistvu sklenes opcijo Internet napredni ... pri kateri imas pet mesecev brezplacno ...

http://www.orto.si/popup.pogoji.php?c=7461
20100131-d2bestpccnbj4jfijxde54387y.png

smack

Pripravnik
17. avg 2007
409
3
18
Ljubljana
Zdaj gledam Vodafone WORLD Cenik vidim, da kaže samo za halo Simpl in ko grem na Avstrijo. Opazim, da je možno klicat samo iz A1 in T-mobile ostala dva sta blokirana. Ali to velja tudi sa Simpl z računom?

Mpodlesnik

Pripravnik
23. jan 2010
41
0
6
A pol si lahko vklopim tud to, neglede nato da bom imel že vklopleno opcijo mobilni 201 minuta v ostala omrežja ?

Slielay

Pripravnik
26. maj 2008
159
0
16
Odločil sem se za prehod iz Simobila na Mobitel. Grem v Simobilov center vprašat, koliko imam pogodbene kazni, če prekinem (približno 2 meseca prej) naročnino. Mu povem emšo in mi reče 31€ + DDV. Super.
Na Mobitelu sklenem novo naročniško razmerje, povem, da bom pri S! prekinil in je to to. Dobim domov še isti dan sporočilo, da so dobili podatke, da bom prekinil iz znaša kazen za prekinitev 39€ + DDV (piše; na današnji dan 26.). Čez 3 dni, ko dobim od Mobitela sporočilo, kdaj bodo naredili preklop, dobim novo sporočilo od S!, da znaša moja pogodbena kazen 54€ + DDV (na današnji dan 25.).

A se norčujejo? Komu naj se sploh pritožim zaradi takšnih oslarij? Borovnica?
smile-1.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Plačaj 31+DDV.

Ko palamudijo, pa jim pošlji ona sporočila, ko se vsota spreminja.
Pri naslednjem palamudenju med drugim omeni višje instance (tržni inšpektor ali kdo je že, vprašaj tu ali kje drugje).
Pri tretjem palamudenju pa dejanski TI na CC (torej obvestiti TI).

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.