Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Citat:
Uporabnik rasmelody pravi:
recmo 30 evrov. pa šele pred kratkim sem poslala sms da mam zdej orto v nulo, prej sm mela sam orto pomojm. nevem no, sej nism mela nikol enormnih računov pa so mi vseen vsakih dve let poslal ponudbo vsaj dveh znižanih telefonov. ne neki bistveno znižan, pa vseen tud če je 10 evrov..na pa nč. pa tud glede na to da sm že kr encajt njihov naročnik..
mal sm bla razočarana, ker je blo ponavad zmer tko fajn dobit tako pošto.. =)
rasmelody,
telefoni so subvencionirani,... če vzameš HTC tattoo imaš kot orto uporabnik možnost dobiti 5x2GB free prenosa podatkov,,, glede na tvojo porabo pa ti verjetno ne pripada dodaten popust na telefon,...žal.
b
ja sem opazila, da mi ne pripada noben popust.
sam pač omenim kot novost, ker še ne leto nazaj so enemu v naši familiji tud že poslal to ponudbo in sicr uporabniku na smart paketu s pol manšo porabo vendar vseeno z bonom za 20euru.
no, nek je treba šparat začet..
najbrž pa ni za pričakovat kakšne boljše ponudbe v kratkem, kokr je tale htc tatto? v temu cenovnem razredu mislm.
pa še en vprašanje: če se povežeš s tole opcijo mobilni napredni pa potem zravn lahko izbiraš katerkol naročniški paket (tudi orto u nulo), da imaš aparat (npr. htc magic) po najnižji objavleni ceni (150euru) ali je vezan na kakšen točno določen paket. nism nikjer zasledila tega.
huala