Novo pri Simobilu V.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

rasmelody

Zelenc'
26. jan 2010
12
0
1
no to je zame tudi novo pri simobilu: dobila sm tisto pošto za podalšanje naročnine. lahko vzameš bonus 50 evrov ali telefon. telefoni pa po redni ceni, nobene akcije, nobene posebne ponudbe niti bona za 20 evrov, nč! tolk o temu kolk naročnike "dodatno nagradijo za zvestobo" phh...

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
kaka je pa tvoja mesečna poraba? ponudba se pripravi glede na mesečno porabo.... več zapravš, boljša je ponudba in obratna....

rasmelody

Zelenc'
26. jan 2010
12
0
1
recmo 30 evrov. pa šele pred kratkim sem poslala sms da mam zdej orto v nulo, prej sm mela sam orto pomojm. nevem no, sej nism mela nikol enormnih računov pa so mi vseen vsakih dve let poslal ponudbo vsaj dveh znižanih telefonov. ne neki bistveno znižan, pa vseen tud če je 10 evrov..na pa nč. pa tud glede na to da sm že kr encajt njihov naročnik..

mal sm bla razočarana, ker je blo ponavad zmer tko fajn dobit tako pošto.. =)

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.099
139
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Dejuje skoraj povsod. Za katero državo konkretno te zanima?

Daj roaming meneđerju prišepni naj pošlje MMS v poljsko Ero in poročaj o rezultatu.

Kakor vidim z njimi imajo pogodbo in bi moralo normalno delati. Je pa res da je cenejši prenos podatkov pri operaterju Polkomtel S.A
smile-1.gif
Tebi ni delalo?

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
pogodbo lahko že imajo, vendar je potrebno imeti še mms interworking da delujeo mms-i v obe smeri....

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:
Uporabnik rasmelody pravi:
recmo 30 evrov. pa šele pred kratkim sem poslala sms da mam zdej orto v nulo, prej sm mela sam orto pomojm. nevem no, sej nism mela nikol enormnih računov pa so mi vseen vsakih dve let poslal ponudbo vsaj dveh znižanih telefonov. ne neki bistveno znižan, pa vseen tud če je 10 evrov..na pa nč. pa tud glede na to da sm že kr encajt njihov naročnik..

rasmelody,
telefoni so subvencionirani,... če vzameš HTC tattoo imaš kot orto uporabnik možnost dobiti 5x2GB free prenosa podatkov,,, glede na tvojo porabo pa ti verjetno ne pripada dodaten popust na telefon,...žal.

b

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.513
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Za tale 5x2GB podatkovnega prenosa pri Orto u nulo in HTC Tattoo je fajn se omenit, da moras sklenit poleg Orto u nulo se opcijo Mobilni Internet napredni, ki po preteku 5 mesecev stane se dodatnih 12€ mesecno ... Sicer nisem nikjer zasledil... vendar pomoje te opcije po preteku petmesecnega obdobja ne mores prekinit brez tega, da bi placal "penale"
smile-1.gif
...

http://www.orto.si/popup.pogoji.php?c=7461

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.099
139
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Za tale 5x2GB podatkovnega prenosa pri Orto u nulo in HTC Tattoo je fajn se omenit, da moras sklenit poleg Orto u nulo se opcijo Mobilni Internet napredni, ki po preteku 5 mesecev stane se dodatnih 12€ mesecno ... Sicer nisem nikjer zasledil... vendar pomoje te opcije po preteku petmesecnega obdobja ne mores prekinit brez tega, da bi placal "penale"
smile-1.gif
...

http://www.orto.si/popup.pogoji.php?c=7461

Lahko jo normalno izklopiš brez penala.

rasmelody

Zelenc'
26. jan 2010
12
0
1
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Citat:
Uporabnik rasmelody pravi:

rasmelody,
telefoni so subvencionirani,... če vzameš HTC tattoo imaš kot orto uporabnik možnost dobiti 5x2GB free prenosa podatkov,,, glede na tvojo porabo pa ti verjetno ne pripada dodaten popust na telefon,...žal.

b

ja sem opazila, da mi ne pripada noben popust.
jezen.gif

sam pač omenim kot novost, ker še ne leto nazaj so enemu v naši familiji tud že poslal to ponudbo in sicr uporabniku na smart paketu s pol manšo porabo vendar vseeno z bonom za 20euru.

no, nek je treba šparat začet..
bonk.gif

najbrž pa ni za pričakovat kakšne boljše ponudbe v kratkem, kokr je tale htc tatto? v temu cenovnem razredu mislm.

pa še en vprašanje: če se povežeš s tole opcijo mobilni napredni pa potem zravn lahko izbiraš katerkol naročniški paket (tudi orto u nulo), da imaš aparat (npr. htc magic) po najnižji objavleni ceni (150euru) ali je vezan na kakšen točno določen paket. nism nikjer zasledila tega.

huala

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.513
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
V paketu Smart si placal nekaj narocnine... in zraven ni bilo NIC storitev... Torej tudi, ce nisi mobilnika sploh prizgal, si placal nekaj (se mi zdi, da 4€) ... Vse pogovore, SMS-e, MMS-e, prenos podatkov,... pa si placal se dodatno

Sedaj imas pa paket z vkljucenimi storitvami ...

Za HTC Magic po ceni 150€ moras sklenit oz. podaljsat paket z narocnino (Lahko tudi Orto u nulo, ce nimas ze drugega veljavnega aneksa) IN opcijo Mobilni Internet Napredni ... Oboje za dobo 24 mesecev ...

20100126-n7y7c1rm4sda2nhtrbuqtma5mp.png

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
rasmelody
mislim da je trenutna ponudba htc tattoo na paketu orto u nulo s 5x2GB free prenosa in ceno 80€ odlična ponudba in trenutno ne vidim boljše pri si.mobilu,.. je pa paket namenjen uporabnikom med 12 in 31 letom,...
seveda lahko tattooja vzameš tudi na drugih paketih vendar je tam cena 150€ brez popusta na opcijo MI napredni,...

glede šparanja pa,...recesija je
evil.gif
a roko na srce so v glavnem pogoji ostali isti,..tako da je morda tebi poraba malo zanihala,...
b

matejm

Zelenc'
22. dec 2009
7
0
1
mene zanima a ima simobil se v prodaji nokia e71? al se da dobit kje v kakem centru? hvala za odg. lp matej

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
kot je že smrkec povedal,.. mogoče ima kje kak dealer še kakšen komad,.. vendar dvomim tudi v to,..

b

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
danes prideta v prodajo nova telefona:
- Nokia X3 rdeč 30-120€
- Samsung i5700 Galaxy Spica 120-200€
b

Status