Novo pri Si.mobilu VIII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

mimika

Pripravnik
8. feb 2008
703
0
16
Jst imam telefon na mizi, pa ko me kdo kliče nisem dosegljiv, a sms o nedosegljivosti pa dobim TAKOJ (pa se telefona niti dotaknem ne). Torej zanimivo signal za sprejemat sms očitno je, a da bi ku... zvonil to pa ne.. Pa je seveda data izklopljena (torej telefon sploh ne hodi na net), sprobano z različnimi telefoni, pri vseh je situacija enaka.

DreamDesign

Pripravnik
26. jul 2010
734
0
16
Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
Pomembno obvestilo
Obveščamo vas, da zaradi nadgradnje omrežja prihaja do motenj s signalom na območju Prebolda, Polzele, Šempetra, Vranskega, Žalca, Šmartnega ob Paki in Tabora. Za morebitne nevšečnosti se opravičujemo in prosimo za razumevanje. Si.mobil
verjetno se premika spekter 900 MHz. Operater mora počistiti spekter, da lahko sploh ponudi UMTS na 900 MHz. V svojem spektru 900 MHz mora izprazniti blok, ki je velik 5 MHz.

darlev

Fizikalc
18. apr 2008
693
65
28
Ljubljana
Citat:
Uporabnik frikenej pravi:
Citat:
Uporabnik XSIDE pravi:
Preveri če ni s telefonom kej narobe. Imam S!Mobil in štirico (ki sicer ni zaklenjena, vendar to ne sme vplivat), pa se mi do zdej še ni zgodilo kej tazga. Razen, če si res na taki lokaciji, da je mogoče pred klicem še dovolj signala na 3G omrežju in med klicem pade pod kritično mejo.

Glede odklepa, pa gre vrjetno z Gevey SIM Pro, ni najbolša rešitev, ampak če rabiš nujno, je bolš kot nič.

to se mi ne dogaja samo na ljubljanski obvoznici, ljudje me slabo slišijo v vseh prostorih. To ni verjeten več kaj dela ta Simobil. Zdej ali je moj primerek iphone 4g slab ali pa ta simobil ni sposoben zadovoljiti uporabnike z iphoni. in nisem edini primer.

Prej sem tudi imel štirico na Tušmobilu, sicer nekaj problemov ker je pač iphone, ampak nikoli pa 10 krat zapored nedosegljiv, call failed, slab signal na odprtem, menjanje iz 2g na 3g itd.

Se enkrat kako ves da je 100% kriv Simobil??? A si probal z drugim telefonom? A si probal zamenjat SIM kartico? Uporabnik Simobila ze od leta 2005 pa sem imel v teh letih samo dva primera nedosegljivosti pa se to je bilo v hribih..... Pa se to ce bi bil Simobil tako slab kot govoris ne bi bil vec med "zivimi" in ne bi vsako leto posloval z dobickom in ne bi imel vsako leto vec uporabnikov.....

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.257
7.048
113
koliko jaz razumem je problem, da simobilovo omrežje ni prijazno iphonu, zakaj rabi iphone "drugačno" omrežje od ostalih telefonov, pa ne vem.

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
To ni verjeten več kaj dela ta Simobil.

Zdaj pa dovolj... Očitno nekaj ni vredu s tvojim IPhone... Jaz z NOKIO E72 npr. omenjenih problemov nimam, pa drugi z drugimi aparati kot kaže tudi ne... Nehaj že na simobil valit krivdo no...

igors24

Pripravnik
5. maj 2010
505
0
16
Citat:
Uporabnik gasdopodna pravi:
Citat:

Zdaj pa dovolj... Očitno nekaj ni vredu s tvojim IPhone... Jaz z NOKIO E72 npr. omenjenih problemov nimam, pa drugi z drugimi aparati kot kaže tudi ne... Nehaj že na simobil valit krivdo no...

Telefon je verjetno kupil na bolhi? Če ne je nekako operater dolžan zagotoviti kompatibilnost lastnega omrežja in super duper revolucionarnega ezoteričnega čuda od telefona .... Stranko prav briga ali je krivo ponudnikovo omrežje ali pa ponudnikov telefon
stupid-1.gif

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik igors24 pravi:
Citat:
Citat:

Telefon je verjetno kupil na bolhi? Če ne je nekako operater dolžan zagotoviti kompatibilnost lastnega omrežja in super duper revolucionarnega ezoteričnega čuda od telefona .... Stranko prav briga ali je krivo ponudnikovo omrežje ali pa ponudnikov telefon
stupid-1.gif

SHARP GX25 tudi ni bil kompatibilen in je nonstop metalo signal ven... So what... Je prišel nov firmware pa je bil mir...

Mogoče bo treba počakat nov firmware...

Seveda jo ne briga, s tem pa dokazuje, da se na stvari ne spozna...

igors24

Pripravnik
5. maj 2010
505
0
16
Citat:
Citat:
Uporabnik igors24 pravi:
Citat:
Citat:

stupid-1.gif

SHARP GX25 tudi ni bil kompatibilen in je nonstop metalo signal ven... So what... Je prišel nov firmware pa je bil mir...

In zdaj bo apple samo za simobil delal FW?
hysterical-1.gif

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik igors24 pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik igors24 pravi:
Citat:
Citat:

stupid-1.gif

In zdaj bo apple samo za simobil delal FW?
hysterical-1.gif

Ti kar crkuj od smeha... SHARP je moral, če je hotel prodajo... Tudi Apple se bo moral prilagodit...

top_shit

Pripravnik
13. maj 2011
555
0
16
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Emmmm, kaj pa če na stebre plezajo? Naj to delajo ponoči?

Seveda. To pride prav, če maš vrtoglavico. Naprimer jest vsak let češnje samo ponoč obiram, kolega pa more še borovnice, k je tok mejhn, da jih mora obirat z lojtro.

OK, resno.

Meni pa ni tolko važno, kdaj nadgrajujejo sistem, samo da ima potem to nek pozitiven učinek. Tist dan pa že lahko potrpim, če vem, da bo nekoč bolje. Ista fora je, ko jamramo, kako slabe ceste imamo, v isti sapi pa preklinjamo dela na cesti. Seveda se tega ne da delat pozimi, a ne?

Nazadnje urejeno:

igors24

Pripravnik
5. maj 2010
505
0
16
Simobilova prodaja pa res zanima apple .... dobili so ekskluzivo za SLO samo in izključno zaradi lastnika, ki prazni stare zaloge iz avstrijskih skladišč .... še enkrat razloži zakaj bo apple FW prilagajal simobilovemu omrežju.
ne-ne-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.257
7.048
113
Apple boli k za slovenijo, simobil se je verjetno moral fajn potruditi, da so ga dobili in če bo zdaj Turk rekel Jobsu da rabijo nov FW, mu bo slednji verjetno rekel "so what"

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Apple boli k za slovenijo, simobil se je verjetno moral fajn potruditi, da so ga dobili in če bo zdaj Turk rekel Jobsu da rabijo nov FW, mu bo slednji verjetno rekel "so what"

Kar naj mu reče in pride na slab glas v Sloveniji... Verjemi, da si tega ne bodo privoščili, pa čeprav je Slovenija...
Jaz se za Apple na njihovem mestu sploh ne bi trudu. Če hočejo prodajo naj sami pridejo k meni, ne bom jaz lazu k njim...

Ta aparat sem gledal na enem prodajnem mestu Simobila. Zadeva je tako precenjena, da glava zapeče. Ne grem ga kupit, pa če mi
plačajo...
hysterical-1.gif

Kot zadnje, možno je, da je samo z njegovim aparatom kaj narobe. Lahko da ostali delujejo normalno na simobilu... A na to pa ni nihče pomislil ?
stupid-1.gif

darlev

Fizikalc
18. apr 2008
693
65
28
Ljubljana
Kot vem je na Simobilu par tisoč uporabnikov Iphona ze par let, sedaj ko se pa zacela se prodaja 4 in 3 pri Simobilu je bilo prodanih samo prvi dan mislim da okoli 1000 kosov in nikjer se nisem zasledil da bi se te uporabniki kje "masovno" pritozevali nad problemi y prekinjanjem, neslisnostjo itd....

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik darlev pravi:
Kot vem je na Simobilu par tisoč uporabnikov Iphona ze par let, sedaj ko se pa zacela se prodaja 4 in 3 pri Simobilu je bilo prodanih samo prvi dan mislim da okoli 1000 kosov in nikjer se nisem zasledil da bi se te uporabniki kje "masovno" pritozevali nad problemi y prekinjanjem, neslisnostjo itd....

No, torej ???

igors24

Pripravnik
5. maj 2010
505
0
16
Citat:
Citat:
Uporabnik darlev pravi:
No, torej ???

Potem je krivo simobilovo omrežje oz. slaba pokritost, kjer je uporabnik omenjal .....
evil.gif

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik igors24 pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik darlev pravi:
No, torej ???

Potem je krivo simobilovo omrežje oz. slaba pokritost, kjer je uporabnik omenjal .....
evil.gif

You didn't get it... Did you ?
evil.gif

igors24

Pripravnik
5. maj 2010
505
0
16
Citat:
Citat:
Uporabnik igors24 pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik darlev pravi:
No, torej ???

evil.gif

evil.gif

I did ....and it's priceless
hysterical-1.gif

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik igors24 pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik igors24 pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik darlev pravi:
No, torej ???

evil.gif

evil.gif

I did ....and it's priceless
hysterical-1.gif

Ni videt... Stvar je jasna: če se z drugimi aparati na tisti lokaciji dogaja enako je res krivo omrežje na tisti lokaciji, če pa samo na IPhone
pa naj zadevo reklamira, ane ?
priden.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.