Novo pri Si.mobilu VIII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

igors24

Pripravnik
5. maj 2010
505
0
16
Citat:
Uporabnik gasdopodna pravi:
Citat:
Uporabnik igors24 pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik igors24 pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik darlev pravi:
Kot vem je na Simobilu par tisoč uporabnikov Iphona ze par let, sedaj ko se pa zacela se prodaja 4 in 3 pri Simobilu je bilo prodanih samo prvi dan mislim da okoli 1000 kosov in nikjer se nisem zasledil da bi se te uporabniki kje "masovno" pritozevali nad problemi y prekinjanjem, neslisnostjo itd....
No, torej ???

Potem je krivo simobilovo omrežje oz. slaba pokritost, kjer je uporabnik omenjal .....
evil.gif

You didn't get it... Did you ?
evil.gif

I did ....and it's priceless
hysterical-1.gif

Ni videt... Stvar je jasna: če se z drugimi aparati na tisti lokaciji dogaja enako je res krivo omrežje na tisti lokaciji, če pa samo na IPhone
pa naj zadevo reklamira, ane ?
priden.gif

Citat:
Zdaj pa dovolj... Očitno nekaj ni vredu s tvojim IPhone... Jaz z NOKIO E72 npr. omenjenih problemov nimam, pa drugi z drugimi aparati kot kaže tudi ne... Nehaj že na simobil valit krivdo no...

kakor koli pa je kriv Simobil, a ne?
cheer.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.257
7.048
113
vsi apple aparati v slo so v okvari? mogoče je to razlog, zakaj jih je simobil dobil, ja.

da pa apple dela drugje, kjer imajo miljone uporabnikov, pri nas pa ne, pa je spet kriv apple, ne?

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Pa kaki vsi aparati, če samo en jamra o nedelovanju. Če apple naredi telefon, ki ne deluje v standardiziranem UMTS omrežju (kjer delujejo vsi drugi aparati), potem je krivda kje? Verjetno ne pri simobilu. Saj ne šraufajo oddajnikov doma iz starih Iskrinih in Rade Končarjevih delov
tongue-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.257
7.048
113
zakaj pa potem ni na 24ur udarno velike novice, kako iphone ne dela nikjer po eu, kjer imamo standardno umts omrežje? če bi bilo tao, bi ziher se na veliko govorilo, kako nesposoben je apple, oz slab je iphone.

glede tega, da samo en uporabnik jamra pa..saj veš kdo je tipičen iphone uporabnik in takšni nimajo več kot 5% pameti v glavi, tako da verjetno jih večina sploh ne opazi, da ne dela, ali pa si nočejo priznati, da njihova super duper naprava ne deluje.

darlev

Fizikalc
18. apr 2008
693
65
28
Ljubljana
Citat:
Citat:
Uporabnik darlev pravi:
Kot vem je na Simobilu par tisoč uporabnikov Iphona ze par let, sedaj ko se pa zacela se prodaja 4 in 3 pri Simobilu je bilo prodanih samo prvi dan mislim da okoli 1000 kosov in nikjer se nisem zasledil da bi se te uporabniki kje "masovno" pritozevali nad problemi y prekinjanjem, neslisnostjo itd....

No, torej ???

Tocno ves kaj sm zelel rect.....
smirk-1.gif

dominic

Pripravnik
18. okt 2009
191
0
16
42
meni dela vse tipi topi...nevem kje bi bil problem...jaz nea jaham konja, razlog, ker ga ne znam...zato pa je tako...v slo ima vrjetno 90% ljudi doma, pri sebi ob sebi na sebi zadeve, ki jih v 99% rabijo kot statusni simbol od same stvari pa je v rabi mogoce 15% vsega kar zadeva zmore...in ko pol nekaj ne dela ali bilo kaj taksnega v neustrezajoci kartaristiki do uporabnika je kriva zadeva sama...po moje bi si morali omisli knjigo za telebane skoraj za vsako stvar... prva stvar je pa tako pribor za jest...ker se mi zdi da drsimo nazaj v kameno dobo...

lp, dominic...

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik darlev pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik darlev pravi:

No, torej ???

Tocno ves kaj sm zelel rect.....
smirk-1.gif

Saj zato, ker vem sem napisal No, Torej...
smile-1.gif

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Zakaj je pa pri nas v Slo na UMTS2100 velikost samo 5,00 MHz pri vseh naših operatjev ? UMTS900 ima pa velikost dosti večjo .In če probam na programu na nokii-i z UMTS900 zabija signal z UMTS2100 pa do največ tričetrt .CellTrack91 gledano ?

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.513
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik igors24 pravi:
Simobilova prodaja pa res zanima apple .... dobili so ekskluzivo za SLO samo in izključno zaradi lastnika, ki prazni stare zaloge iz avstrijskih skladišč .... še enkrat razloži zakaj bo apple FW prilagajal simobilovemu omrežju.
ne-ne-1.gif

In zakaj bi ga moral... ce ima eden probleme s tem? Sam uporabljam iPhone ze od prvega modela dalje... vecinoma primarno z vstavljeno Si.mobilovo kartico... in nekih vecjih problemov nisem obcutil ...

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik igors24 pravi:
Simobilova prodaja pa res zanima apple .... dobili so ekskluzivo za SLO samo in izključno zaradi lastnika, ki prazni stare zaloge iz avstrijskih skladišč .... še enkrat razloži zakaj bo apple FW prilagajal simobilovemu omrežju.
ne-ne-1.gif

In zakaj bi ga moral... ce ima eden probleme s tem? Sam uporabljam iPhone ze od prvega modela dalje... vecinoma primarno z vstavljeno Si.mobilovo kartico... in nekih vecjih problemov nisem obcutil ...

Kaj pa če so problemi s celo serijo ??? Potem bo apple moral kaj prilagodit...
grims-1.gif

Sem se pa spomnil enega primera pri čisto prvem IPhone, da se z omrežjem Mobitel nekaj ni skladalo...
grims-1.gif

Odkar je tip imel IPhone so SMS-i zamujali. (pri mobitelu)

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Verjemi, da ce bi bilo res kaj narobe s celo serijo, bi bil tukaj poln forum takih, ki bi se pritozevali ....
evil.gif

Ja, to tudi jaz mislim... Zaenkrat smo pa dobili en jamer... Udrihanje po simobilu direkt, namesto da bi se najprej preverilo ali je kriv aparat...
evil.gif

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
No da vam še jaz povem, meni se tudi zadnje čase dokaj pogosto dogaja enako...okolica pohorja, dostikrat dobim obvestilo omrežje zasedeno, in to na NOkiji in Galaxyiju...tak da po mojem ni problem v ajfonih ampak v prezasedenem omrežju..

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.