Novo pri Si.mobilu VIII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.476
449
83
Data je izklopljena in doma in v roamingu, ker sem ob aktivni povezavi nedosegljiv in je nisem uporabil že ohoho časa.

Profil uporabe je bil čisto osnovni, par klicev, smsev in odigranih špilov, sicer pa telefon v standbyu nekje na mizi ali v torbi. Ampak toliko mi še ni zneslo, kljub podobni uporabi in kljub temu, da je baterija verjetno že malo zmatrana.

Prejšnji "rekord" sem tudi postavil v tujini, v Dalmaciji. In glede na to, da oba operaterja ponujata iPhone, sem res pomislil na kakšne optimizacije omrežja
shocked-1.gif

wildude

Fizikalc
24. jun 2008
1.573
29
48
Citat:
Uporabnik Dr_Strangelove pravi:
Ker so pri Simobilu neoliberalne kapitalistično imperialistične pi*de, ki žele zasužnjiti slehernega slovenskega delovnega človeka z odtegovanjem socialnega dialoga in nacionalnega interesa.
Umiri konje.

Nazadnje uredil moderator:

Dr_Strangelove

Fizikalc
1. nov 2007
3.073
2
36
www.pentagon.gov
Citat:
Uporabnik wildude pravi:
Citat:
Ker so pri Simobilu neoliberalne kapitalistično imperialistične pi*de, ki žele zasužnjiti slehernega slovenskega delovnega človeka z odtegovanjem socialnega dialoga in nacionalnega interesa.
Umiri konje.

Evo, pa se je oglasil pripadnik neoliberalistilčne klike, ki nam sesuva nacionalni interes. E neæeš, pobedili smo vas u drugom svetskom ratu ...
10.gif

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Citat:
Uporabnik wildude pravi:
Citat:
Umiri konje.

Evo, pa se je oglasil pripadnik neoliberalistilčne klike, ki nam sesuva nacionalni interes. E neæeš, pobedili smo vas u drugom svetskom ratu ...
10.gif

Sarkazm detektor mu je crknil.
hysterical-1.gif

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Pomembno obvestilo
Obveščamo vas, da zaradi nadgradnje omrežja prihaja do motenj s signalom na območju Prebolda, Polzele, Šempetra, Vranskega, Žalca, Šmartnega ob Paki in Tabora. Za morebitne nevšečnosti se opravičujemo in prosimo za razumevanje. Si.mobil

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
ja itak, 3 reflektorje upališ pa je
wink-1.gif

ynos - dvomim da obstajajo ti podatki, če pa že so, so pa interne uporabe in le vsak operater zase ve kok ma poslovnih userju...

frikenej

Pripravnik
19. nov 2010
723
5
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik XSIDE pravi:
Preveri če ni s telefonom kej narobe. Imam S!Mobil in štirico (ki sicer ni zaklenjena, vendar to ne sme vplivat), pa se mi do zdej še ni zgodilo kej tazga. Razen, če si res na taki lokaciji, da je mogoče pred klicem še dovolj signala na 3G omrežju in med klicem pade pod kritično mejo.

Glede odklepa, pa gre vrjetno z Gevey SIM Pro, ni najbolša rešitev, ampak če rabiš nujno, je bolš kot nič.

to se mi ne dogaja samo na ljubljanski obvoznici, ljudje me slabo slišijo v vseh prostorih. To ni verjeten več kaj dela ta Simobil. Zdej ali je moj primerek iphone 4g slab ali pa ta simobil ni sposoben zadovoljiti uporabnike z iphoni. in nisem edini primer.

Prej sem tudi imel štirico na Tušmobilu, sicer nekaj problemov ker je pač iphone, ampak nikoli pa 10 krat zapored nedosegljiv, call failed, slab signal na odprtem, menjanje iz 2g na 3g itd.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.