Novo pri Si.mobilu VIII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Dr_Strangelove

Fizikalc
1. nov 2007
3.073
2
36
www.pentagon.gov
Citat:
Uporabnik DreamDesign pravi:
Pa se je začelo:
Simobil je na evropskem sodišču zaradi Itak Džabesta vložil tožbo proti Evropski komisiji (EK), poroča Žurnal24.
http://www.finance.si/316208/Simobil-zaradi-D%BEabesta-to%BEi-Evropsko-komisijo?src=rad220611

Kako si upajo iti zoper evropski socialni dialog.
10.gif

Razlastit celotno Telekom Austria Grupo, Simobil pa dat v upravljanje Telemobu Slovenije.

Dr_Strangelove

Fizikalc
1. nov 2007
3.073
2
36
www.pentagon.gov
Ker so pri Simobilu neoliberalne kapitalistično imperialistične pi*de, ki žele zasužnjiti slehernega slovenskega delovnega človeka z odtegovanjem socialnega dialoga in nacionalnega interesa.

Nazadnje uredil moderator:

Dumber

Fizikalc
19. feb 2008
1.017
4
38
Ptuj
Dajte mi rečt, se da simobilov ipohne odklenit z ultra sn0ow unlockom ? Torej odklenit da lahko daš drugi sim kartico not naprimer mobitelovo.

lp

frikenej

Pripravnik
19. nov 2010
723
5
18
Ljubljana
Imam vprašanje: kaj narediti na iphone 4g ali na Simobilu, ker mi neprestano meče signal in prekinja pogovore? izpis: call failed
razlaga CPNja: izklopi 3G.. ja in kako naj mi potem dela "najhitrejši" internet ki ga oglašujejo? medtem ko sem govoril s centrom mi je 2 krat vrglo ven, šele v tretjem poizskusu in po 10 min čakanju na zvezo je bil odgovor: disable 3g?!
jezen.gif

Predlog: zgradite omrežje, ki bo potrjevalo vaše oglase ne pa zavajat!
bonk.gif

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Lahko poveš lokacijo? Imaš JB, meni je enkrat enako delalo, kriv je bil takratni "slab" JB, ni bil ultra sn0w-ow, hkrati mi je tudi baterijo "žrlo" na veliko...

Drugače pa nimaš kaj narediti. Lahko sicer pošlješ pritožbo, točno lokacijo in ti bodo pomojem ponudili, da vrneš nazaj telefon brez kakršnekoli kazni, ali pa da ti dajo vsak mesec "dobropis-a". Jaz sem imel npr. v enakem primeru 10 mesecev zastonj naročnino :D

XSIDE

01101010
22. jul 2007
4.406
487
83
::1/128
Preveri če ni s telefonom kej narobe. Imam S!Mobil in štirico (ki sicer ni zaklenjena, vendar to ne sme vplivat), pa se mi do zdej še ni zgodilo kej tazga. Razen, če si res na taki lokaciji, da je mogoče pred klicem še dovolj signala na 3G omrežju in med klicem pade pod kritično mejo.

Glede odklepa, pa gre vrjetno z Gevey SIM Pro, ni najbolša rešitev, ampak če rabiš nujno, je bolš kot nič.

darlev

Fizikalc
18. apr 2008
693
65
28
Ljubljana
Citat:
Uporabnik frikenej pravi:
Imam vprašanje: kaj narediti na iphone 4g ali na Simobilu, ker mi neprestano meče signal in prekinja pogovore? izpis: call failed
razlaga CPNja: izklopi 3G.. ja in kako naj mi potem dela "najhitrejši" internet ki ga oglašujejo? medtem ko sem govoril s centrom mi je 2 krat vrglo ven, šele v tretjem poizskusu in po 10 min čakanju na zvezo je bil odgovor: disable 3g?!
jezen.gif

bonk.gif

Ce ti mece na razlicnih lokacijah je problem v tvojem super duper telefonu oz. v sim kartici.....
Pa kje si ti videl da Simobil v kakrsnih koli oglasih oglasuje najhitrejsi internet v Sloveniji????
Pa ce ti kaj ni vsec imas se vedno prosto izbiro operaterja.....

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.476
449
83
S! omrežje je očitno daaaaleč od optimalnega, vsaj kar se ajfonov tiče. Tole je skrinšot iz 3 leta in pol starega telefona, narejen prejšnji mesec v danskem omrežju TDC.

img0048.png

Pri nas ob podobni (ne)uporabi čez 4 dni ne pridem. Ali je posredi zgolj boljša pokritost (pa se gibljem večinoma v urbanem okolju) ali kakšna iOptimizacija, o čemer se je šušljalo pred časom, pa nimam pojma.

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Ma standby zlahka dosežeš tudi po 10 dni, ob tako majhni uporabi 2h, to si pomoje zgolj odklepal ga in počekiral če je kak klic ali sms....

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik frikenej pravi:
bonk.gif

Meni z NOKIO E72 deluje odlično... Zdaj sem teden dni bil na eni lokaciji, kjer sem nonstop uporabljal simobilov mobilni internet,
ker fiksne opcije tam ni bilo, pa je bila tudi hitrost (3G) zelo dobra.

Predvsem pa brez pojavov, kot jih opisuješ...

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.513
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik blazko pravi:

Pri nas ob podobni (ne)uporabi čez 4 dni ne pridem. Ali je posredi zgolj boljša pokritost (pa se gibljem večinoma v urbanem okolju) ali kakšna iOptimizacija, o čemer se je šušljalo pred časom, pa nimam pojma.

Imas mogoce izkljucen DATA ROAMING, ki takrat, ko si v tujem omerzju izklopi mobilni prenos podatkov... To se pri bateriji precej pozna... sploh ce recimo doma uporabljas se razne "push" storitve (pushmail, push notifications,...) ...

Dumber

Fizikalc
19. feb 2008
1.017
4
38
Ptuj
Ma to niti ni tak slaba ideja, ker ga lahko ugodno dobim ga pač še mesec dni s tem uporabljam potem pa itak na simobilu obljubljajo, da bo jih možno odklenit.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.