Novo pri Si.mobilu VIII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
hepan,..
moj telefon wildfire ima tipko za izklop data prometa,.. ostali pa verjetno tudi,.. in če si že kupiš desireja,... ga kupiš zato da ga uporabljaš in tu ti ustrezen data paket zelo koristi, če pa ga želiš imeti na pultu pa izklopi dato,.. vsakemu svoje pač,..

glede politike Si.mobila pe se ne bom opredeljeval,...

pri nastavitvah telefona pa ne pridemo nikamor,.. kar nekaj je strank, ki imajo telefone drugega operaterja in napačne nastavitve pa želijo kdaj pa kdaj kakšno stvar pogledati na telefonu a do sedaj ni delala,.. sedaj pa dela,..
seveda pa obstajajo tudi drugi uporabniki, ki so si nastavitve pokvarili pa date nočejo,.. rešitev je klic v klicni center,..

o hinavščini pa nebi,..kot vem so bila obvestila napr. TUKAJ.

L.P. b

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Glej saj vem, da ima vsaka stvar več plati. Simobil pač vedno izkoristi, neko jamranje manjšine,da uvede nekaj s čim bo prišel do več denarja (kar je mimogrede normalno), ne glede pa preveč na to kako bo do tega prišlo in to je že od nekdaj (vsi zgoraj našteti primeri)...za same stranke pa je prav tako že od nekdaj imel manj posluha za stranke kot ostali operaterji.

Sem pa uporabnik Simobila že tako dolgo, da sem tudi tortico dobil, tako da približno poznam razvoj.

Glede obveščanja pa...če nebi sodeloval po forumih, za zadevo sploh nebi vedel...

pa nima veze vsakemu svoje, jaz vem da moreš bit pri Simobili vedno pozoren....

luka51

Guru
16. avg 2007
14.494
5.790
113
Simobil fantje kdaj bote uro v omrezju spremenili? Ce dam samodejno nastavitev preko omrezja sem se vedno na zimskem casu

Sokol

Pripravnik
4. avg 2007
660
9
18
Dolenjska
Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
Simobil fantje kdaj bote uro v omrezju spremenili? Ce dam samodejno nastavitev preko omrezja sem se vedno na zimskem casu
Pri meni jo je samodejno prestavilo. Verjetno je kriv tvoj telefon
smirk-1.gif

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
467716-post_slo.gif
Vedno imej izklopljeno samodejno posodabljanje ure .Ker ti itak preko sim kartice posodobi uro , kadar je na voljo za to.

Nazadnje urejeno:

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
hepan,.. APEK bi znal marsikaj povedat o odnosu operaterjev do strank,.. in tudi raziskave povedo marsikaj,.. je pa dejstvo da vsem strankam operater ne more ugoditi nikoli,.. najboljše kaže primer strank, ki so stroške naredili zaradi lastne napake, operater gre v sled dobrih nadaljnih poslovnih odnosov uporabniku nasproti in odpiše del računa, stranka pa začne sumiti da je nekaj narobe,.. narobe svet.

b

p.s.
pa tudi gesta s torticami je bila dobra, kajne?

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
hepan,.. APEK bi znal marsikaj povedat o odnosu operaterjev do strank,.. in tudi raziskave povedo marsikaj,.. je pa dejstvo da vsem strankam operater ne more ugoditi nikoli,.. najboljše kaže primer strank, ki so stroške naredili zaradi lastne napake, operater gre v sled dobrih nadaljnih poslovnih odnosov uporabniku nasproti in odpiše del računa, stranka pa začne sumiti da je nekaj narobe,.. narobe svet.

b

p.s.
pa tudi gesta s torticami je bila dobra, kajne?

jap finta s tortico je bla vrhunska...

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Pri meni uro pravilno posodobi.

Na SIMPL na kartice ni v planu uvedba Monete, vsaj da bi jaz vedel ne.

mat76

Zelenc'
26. sep 2009
10
0
1
Citat:
ko bo urejeno bo odbjavljeno na forumu,..

b

Verjamem.

Samo, meni je pomembna tudi časovna postavka.

Teden, dva, mesec, leto, desetletje ?

Operaterja zamenjaš v enem dnevu, pa deluje....

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
če želiš obdržat številko računaj na 3 delovne dni
wink-1.gif
drgač pa, odprave napake ti ne more noben časovno napovedat, žal bo potrebno še mal počakat...

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik gasdopodna pravi:
Citat:
trenutno blokade ni,..sam nehaš uporabljati storitve,...
b

Škoda sem mislu, da so stvari že bolj razvite in da je mogoče nardit že blokado...
A ni v EU zakonsko predpisana omejitev na stroške data prometa?

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik gasdopodna pravi:
Če se operaterji ne sčamijo bi se pa mogoče lahko zakonodaja... Ker je par stvari, ki bi bile potrebne v tej smeri...
Saj se bo.
Sicer bodo spet jokali, kako je to nepravično in da bo svet propadel, leto pozneje pa vidiš, da so profiti enaki, ali celo višji.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
hepan,..
moj telefon
Moj.
Meni.
Jaz.

Tu se ne gre zate, ampak za tisoče ljudi, ki dajejo denar za tvojo plačo.

point je v tem,.. če ima moj imajo tudi drugi, mar ne?

in stein,.. operater je profitna organizacija, ne karitas,.. če mu vzameš prihodke na eni strani, jih mora najti na drugi strani,.. je s tvojim delodajalcem kaj drugače? Lastnik terja svoj davek,..

omejitev stroškov data prometa veljajo v EU za roming in ne za dato v lastnem omrežju,..

b

Nazadnje urejeno:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.