Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
govor je o androidih,.. če nima serijsko vzameš iz marketa,.. tudi tam tega ni?
b
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Potem ima HTC izgleda nek svoj program... Jaz na Galaxy 5 in na Galaxy S tega nisem nasel... Samo razni programcki iz Marketa, ki so samo "pokvarili" APN ... tako,d a so poleg imena APNja dodali se nek text ...
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Kolega ima galaxy s in to omogoča (izklop date) med nastavitvami. Galaxy 5 pa nima tega, ko sem ga gledal za sebe.
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Kolega ima galaxy s in to omogoča (izklop date) med nastavitvami. Galaxy 5 pa nima tega, ko sem ga gledal za sebe.
Jaz sem Galaxy S imel lani septembra... in ta definitnvo ni imel moznosti izklopa DATA... Galaxy 5 pa tudi vem, da nima ...
A se da naštimat, da se data izklopi, pa da vseeno MMSi delajo? Ker mi je tečno, da nonstop na net hodi, če pa izklopim hudiča, pa brez MMSov ostanem, kar je nesprejemljivo! Sporočilo o dostavi sporočil imam vkljopljeno, če ma to kej veze mogoče...Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Jaz sem Galaxy S imel lani septembra... in ta definitnvo ni imel moznosti izklopa DATA... Galaxy 5 pa tudi vem, da nima ...
Včeraj sem ga kolegu na galaxy s izklopil in mu sedaj ne deluje prenos podatkov, mms itd