Novo pri Si.mobilu VIII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
govor je o androidih,.. če nima serijsko vzameš iz marketa,.. tudi tam tega ni?
b

Ne ni... Oz. so zadeve, ki so sedaj postale neuporabne... ker ne naredijo nic drugega, kot "pokvarijo" APN ... a to je sedaj BV, ker pretok podatkov deluje tudi s "pokvarjenim" APNjem
smile-1.gif
... Ta funkcionalnost Android OS-a, da se da DATA izklopit, se mi zdi, da je sele z verzijo 2.2. (Froyo) ...

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Potem ima HTC izgleda nek svoj program... Jaz na Galaxy 5 in na Galaxy S tega nisem nasel... Samo razni programcki iz Marketa, ki so samo "pokvarili" APN ... tako,d a so poleg imena APNja dodali se nek text ...

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Potem ima HTC izgleda nek svoj program... Jaz na Galaxy 5 in na Galaxy S tega nisem nasel... Samo razni programcki iz Marketa, ki so samo "pokvarili" APN ... tako,d a so poleg imena APNja dodali se nek text ...

Jst na svojem LG GT540 ki ma Android 2.1 lahko onemogočim Mobilno omrežje ko to naredim nimam prenos podatkov na voljo..tko da se da..a ostalo deluje normalno kot so klici in sms..
wink-1.gif

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.092
138
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Kolega ima galaxy s in to omogoča (izklop date) med nastavitvami. Galaxy 5 pa nima tega, ko sem ga gledal za sebe.

Jaz sem Galaxy S imel lani septembra... in ta definitnvo ni imel moznosti izklopa DATA... Galaxy 5 pa tudi vem, da nima ...

Včeraj sem ga kolegu na galaxy s izklopil in mu sedaj ne deluje prenos podatkov, mms itd
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Ja... to je zato, ker je Galaxy S od septembra lani pa do sedaj doživel vsaj eno nadgradnjo softwarea. Ampak večina androidov tega ne vidi.

mimika

Pripravnik
8. feb 2008
703
0
16
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Kolega ima galaxy s in to omogoča (izklop date) med nastavitvami. Galaxy 5 pa nima tega, ko sem ga gledal za sebe.

Jaz sem Galaxy S imel lani septembra... in ta definitnvo ni imel moznosti izklopa DATA... Galaxy 5 pa tudi vem, da nima ...

Včeraj sem ga kolegu na galaxy s izklopil in mu sedaj ne deluje prenos podatkov, mms itd
smile-1.gif
A se da naštimat, da se data izklopi, pa da vseeno MMSi delajo? Ker mi je tečno, da nonstop na net hodi, če pa izklopim hudiča, pa brez MMSov ostanem, kar je nesprejemljivo! Sporočilo o dostavi sporočil imam vkljopljeno, če ma to kej veze mogoče...

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
ce imaš Si.mobil preko klicnega centra zahtevaj da ti brišejo apn za internet, mmsji pa ti delajo naprej,..
enako verjetno velja za ostale operaterje,..

b

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
A veš, da so eni (v tujini, itak) že pred štirimi leti imeli omejitev stroškov?

Mogoče še ta "novost" ni prišla na balkan....

PS: Tisto o 400 "darilih" je že za javnost?
wink-1.gif

PPS: Kaj pa nakup?

Nazadnje urejeno:

wildude

Fizikalc
24. jun 2008
1.573
29
48
Dobrodošlo je, če ste stranke pri navajanju prošenj natančne, ker 'data' in 'dostop do interneta' ni enako. Veliko strank se potlej ***** (po lastni krivdi), ker ne zna jasno opredeliti svojih želja.

nightfire

Pripravnik
4. sep 2007
857
0
16
MB
da se data izklopit pa da dela samo mms
postopek je sledeč:
Jaz ima PLANEN
Greš NASTAVITVE v nastavitvah BREZŽIČNA KUMONIKACIJA tukaj sedaj pa v MOBILNA OMREŽJA (APN) sedaj IMENA DOASTONIH TOČK tukaj imam jaz PLANET vsak drugi uporabnik ma drugega to odpreš in greš čisto spodaj na VRSTA APN in tu izbereš samo MMS in ti potem dela samo sprejem MMS ne pa data tako vsaj meni dela.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.