Glejte, sem prvi, ki je mnenja da nekaj takega skoraj mora obstajat - ampak, ce so tezave, ali potencialne tezace z varnostjo (Bolgarija, od kje lepote tvoje.press), potem je bolje, da tistih par sto uporabnikov tega nima, kot pa da se podatki prevec prosto objavijo na Internetu. Ne smete po populaciji in uporabnikih Alterja sklepati, kaj Janez Kranjc v resnici potrebuje in uporablja - ze SMS stanje je po moje vrhunec tistega, kar bo povprecen user uporabljal.
@Mikrohard: Zato ker nimas slabih namenov, in ker delas to - sklepam - zato ker se ti da. Kaj pa ce bi se nekdo tega lotil?
Ze samo osebni podatki so vredni ene 50$, potem pa se vse narocniske navade (ce bi bil ti Tus, ne bi raje naredil aplikacije, da bi vedel kako se userji obnasajo, in kako nucajo storitve, kot pa da Nielsnu lacujes za statistike, ki ti morda ne koristijo?), podatki s Facebooka (ker, kaj pa je lazjega kot Facebook integracija in opcija "allow this program to access my data at any time, even when I'm not logged in" - itak pol folka tega ne bere - bog ne daj, da kdo naumi, kako moneto ponucat brez da bi user vedel... Mobilci (okay, uporabniski racuni) ze nekaj casa niso samo "koliko sem ze pokuril", ampak tudi "na koliko storitev, kjer me en SMS stane 2 EUR sem narocen", in "koliko imam se limita" :S
En to naredi, Natasa Pirc Musar popizdi, in ze je tu kaksen miljoncek kazni - poleg vsega slabega PR-a, izgube zaupanja, in stroskov ter potencialnih odskodnin. :S
Skratka, raje ne, kot pa na pol ali ne-varno.