Citat:
Uporabnik Zurbum pravi:
A obstaja za Andorid kakšna zadeva, da bi lahko spremljal trenutno porabo? Da se mi ne bi bilo potrebno vsakič logirat v Moj.Simobil in vtipkavat potrditvene kode.
Sprobaj ta program: DroidStats
Citat:
Uporabnik Zurbum pravi:
A obstaja za Andorid kakšna zadeva, da bi lahko spremljal trenutno porabo? Da se mi ne bi bilo potrebno vsakič logirat v Moj.Simobil in vtipkavat potrditvene kode.
Citat:
Uporabnik Mikrohard pravi:
Če bi simobilovci izdali ustrezen API, bi definitivno prišle aplikacije za android in ios v roku parih tednov. Ampak raje sami razvijajo par mesecev, zapravljajo denar in ničesar ne izdajo.
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Eno vprašanje za uporabnike si.mobila...A še pri kom ne delujejo MMS ko nekomu pošlje a prejemnik ne prejme mms-a?? MMS je bil poslan v lastnem omrežju in poslan na tušmobil in noben od prejemnikov ni dobil MMS-a a obratno smer pa dobi mms..
Zato sprašujem ma kdo od Si.mobil uporabnika podobno težavo?
To težavo ma moja bolša polovica...v njenem imenu sprašujem..
Citat:
Uporabnik Qmi pravi:
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Eno vprašanje za uporabnike si.mobila...A še pri kom ne delujejo MMS ko nekomu pošlje a prejemnik ne prejme mms-a?? MMS je bil poslan v lastnem omrežju in poslan na tušmobil in noben od prejemnikov ni dobil MMS-a a obratno smer pa dobi mms..
Zato sprašujem ma kdo od Si.mobil uporabnika podobno težavo?
To težavo ma moja bolša polovica...v njenem imenu sprašujem..
Jaz sem imel pred nekaj časa ta problem. Nisem dobil nobenega MMS-a. Smo pošiljali, da sta bila telefona zraven, pa ni šlo. Je bilo pa probano tako z mobitelovega kot simobilovega omrežja. Sem klical na simobil, da so mi še enkrat poslali nastavitve za gprs in mms, potem sem jih pa začel dobivati
Citat:
Uporabnik lugi pravi:
Citat:
Če bi simobilovci izdali ustrezen API, bi definitivno prišle aplikacije za android in ios v roku parih tednov. Ampak raje sami razvijajo par mesecev, zapravljajo denar in ničesar ne izdajo.
Citat:
Itak. Mobilni operater ti bo dal API za dostop do zaupnih podatkov narocnikov.
Aham.
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Aham.
Bravo... če ima simobil enako misleče zaposlene, kot si ti, potem razumem trenutno situacijo.Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Aham.
Citat:
Uporabnik pep pravi:
Torej.
Google calendar ima eno prav fino zadevo in sicer možnost notifikacije per SMS ob dogodku.
Da si to opcijo aktiviraš, tam vpišeš svojo telefonsko številko. Na to številko ti pošljejo kodo za preverjanje.
Ko vpišeš to kodo v Google calendar, ti nato pošiljajo SMS notification za dogodke v tem koledarju.
Včasih je to delovalo dokaj solidno in so ti SMS-i prihajali, zdaj pa se je to prenehalo.
Danes sem poskusil z ponovno registracijo na isto številko in ostale številke - kot je navedeno v mojem prejšnjem postu, vendar SMSi s potrditveno kodo več ne pridejo na 040 in kot je MadMitch omenil tudi na 030.
Pošiljatelj teh SMS-jev ni nobena telefonska številka, ampak "Google".
Upam, da je sedaj dovolj jasno, če ne pa vprašaj
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Aham.
Saj ne more razvijalec samo s pomocjo API-ja dostopati do tujih podatkov... ampak samo do svojih, ce ima geslo za to...
Mislis, da so pri Mobitelu taki salabajzerji, da so dovolili s pomocjo API-ja dostop do baze?...
Citat:
Bravo... če ima simobil enako misleče zaposlene, kot si ti, potem razumem trenutno situacijo.Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Aham.