danes sem bil na simobilu v maximarketu, da bi sklenil naročniško razmerje in poleg vzel še omnio 7.
vse je potekalo normalno, dokler mi ni simobilovec sporočil, da mi ne mora dati pogodbe, ker sem kao označen kot da imam s simobilom še neke neporavnane račune. kako imam lahko neporavnane račune, če je moj zadnji kontakt z njim iz vsaj leta in pol nazaj in od takrat od njega nisem dobil nobene pošte? edina stvar, ki je bila, je bila ta, da sem se pred 18 meseci preselil na mobitel in sem sprva res pozabil plačati račun s stroški, ki mi ga je dostavil simobil, a sem ga poravnal kmalu po tem, ko sem ponovno dobil položnico in prošnjo, da plačam.
prodajalec mi je sicer zatrdil, da verjetno ni nič takega in da naj ponovno pridem v ponedeljek, pa vseeno. predlagal mi je še, naj sabo prinesem odrezek položnice, da bom dokazal, da sem res plačal...kje naj najdem odrezek skoraj 2 leti stare položnice?
tako da, kaj je zdaj to? kaj naj naredim, če bodo hoteli odrezke od položnic, ki jih seveda nimam. tretjič na simobil zagotovo ne bom hodil, sploh po tem, ko sem danes samo za to tekel na drug konec ljubljane v mobitel, po PUK kodo.
tako da, kaj naj zdaj? ali naj grem na mobitel, ali kaj?