Novo pri Si.mobilu VIII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Desty

Pripravnik
2. jul 2009
613
0
16
desty.biz
Točno tako. Aplikacijo za iOS - števec porabe se obljublja že zelo dolgo oz. se govori, da se razvija. Kako je s tem?

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Ja, zakupljenih količin več ne kaže.

Glede aplikacije se mi pa zdi, da se nekaj dela na tem.
Pa ne me držati za besedo.

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Jaz sem pred več kot pol leta videl delujoč prototip. Kaj so pa od takrat naprej čarali pa ne vem
smile-1.gif

I

Izbrisan uprabnik 4452

danes sem bil na simobilu v maximarketu, da bi sklenil naročniško razmerje in poleg vzel še omnio 7.
vse je potekalo normalno, dokler mi ni simobilovec sporočil, da mi ne mora dati pogodbe, ker sem kao označen kot da imam s simobilom še neke neporavnane račune. kako imam lahko neporavnane račune, če je moj zadnji kontakt z njim iz vsaj leta in pol nazaj in od takrat od njega nisem dobil nobene pošte? edina stvar, ki je bila, je bila ta, da sem se pred 18 meseci preselil na mobitel in sem sprva res pozabil plačati račun s stroški, ki mi ga je dostavil simobil, a sem ga poravnal kmalu po tem, ko sem ponovno dobil položnico in prošnjo, da plačam.
prodajalec mi je sicer zatrdil, da verjetno ni nič takega in da naj ponovno pridem v ponedeljek, pa vseeno. predlagal mi je še, naj sabo prinesem odrezek položnice, da bom dokazal, da sem res plačal...kje naj najdem odrezek skoraj 2 leti stare položnice?
tako da, kaj je zdaj to? kaj naj naredim, če bodo hoteli odrezke od položnic, ki jih seveda nimam. tretjič na simobil zagotovo ne bom hodil, sploh po tem, ko sem danes samo za to tekel na drug konec ljubljane v mobitel, po PUK kodo.

tako da, kaj naj zdaj? ali naj grem na mobitel, ali kaj?

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
najprej počakaj kaj ti bo povedal prodajalec,..potem pa boš videl kako naprej,.. sistem včasih kakšnega uporabnika zadrži po nepotrebnem in takrat morajo zaposleni v interni kontroli ročno preveriti dejstva, nato pa povedo da stranka lahko sklene naročnino ali pa ne in zakaj ne,..
l.p .b

Zurbum

Pripravnik
6. maj 2009
117
2
18
@borovnica:

Je mogoče že kaj novega v zvezi z neprejemanjem SMSjev iz strani Googla na 030 in 040 številke?

frikenej

Pripravnik
19. nov 2010
723
5
18
Ljubljana
na Simobilu se kar pogosto dogajajo administrativne napake zato lahko da gre za napako s strani Simobila. v kolikor je to res kar napiši pritožbo in znajo se odkupit s kakšnim darilcem oz dodatnim bonusom
smile-1.gif

MojcaG

Pripravnik
2. sep 2007
319
5
18
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
ve se vzrok , ni pa še odločeno kaj se bo naredilo,..
b

Kako naj to preberemo:
- vemo za vzrok, ne vemo pa še, kako ga odpraviti ali
- vemo za vzrok, razmišljamo, ali bi ga sploh odpravili?

sprasujem se.gif

wildude

Fizikalc
24. jun 2008
1.573
29
48
Citat:
Uporabnik Zurbum pravi:
to, da se ve vzrok, je že veliko. Upam, da bo kmalu porihtano.

Hvala za info.
Vpletena je višja sila, bo še zanimivo. Pa upajmo na odločitev v korist obojih.

Zurbum

Pripravnik
6. maj 2009
117
2
18
Citat:
Vpletena je višja sila, bo še zanimivo. Pa upajmo na odločitev v korist obojih.

Kdaj pa se je ta višja sila vpletla? Do februarja je namreč delovalo brez težav.
wink-1.gif

flajr

Pripravnik
27. sep 2007
375
0
16
Glede prenovljenega števca porabe zakupljenih količin ... Zakaj so SMS in MMS sporočila kar združena? Orto u nulo vključuje 1001 SMS in 1001 MMS, torej dve različni storitvi.
bonk.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.