Novo pri Si.mobilu IX.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Rossoner

Pripravnik
15. apr 2008
126
0
16
Citat:
Uporabnik joegsm pravi:
saj vam lepo piše.....
Spremembe pri migracijah (Pri prehajanju s določenih paketov ZAME (M ZAME, L ZAME, M PODJETNI, L PODJETNI, XL PODJETNI , petZAME, tri ZAME, ORTO U NULO, ORTO MUZIQ ali ORTOBERI) na paket PREPROSTO ZAME, se zaračunajo migracijski stroški po ceni 40 EUR .

očitno je odvisno od vsakega primera posebej, ker pri meni je bil prehod iz M ZAME na PREPROSTO ZAME brez stroškov.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Bolj pomembno, če si prejel pošto za zveste naročnike
wink-1.gif

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.497
7.011
113
ja hudica, zdaj grem pa prav se enkrat pogledat. nisem menjala, ker cakam 6ga v mesecu, ampak ko sem gledala kaki teden nazaj (takoj ko je bil predstavljen ta paket) mi je na mojem orto in fantovem s zame obakrat pisalo 0.

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.476
449
83
Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
Bolj pomembno, če si prejel pošto za zveste naročnike
wink-1.gif

Kako pa je dandanašnji s temi bonbončki za zveste naročnike? Namreč naslednji mesec mi poteče ena takšna vezava (popust na storitve ali telefon ob vezavi 24m) in vem, da sem takrat dobil zadevo na SMS, ki sem ga potem kazal na štantu.

V kratkem bom žal rabil nov telefon, reklamni SMSi pa mi letijo direkt v digitalna nebesa (na telefonu, ne pri operaterju)
d055.gif

Kveščn: koliko časa pred potekom vezave ponavadi dobiš to ugodnost? Za vsak slučaj, če sem zgrešil.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Na to vprašanje ti pa žal ne morem podati točnega odgovora. Ampak, po moje pred iztekom dobiš sigurno, če sam ne zahtevaš neprejemanja.

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
Pokaži kak paket, ki je bil na trgu manj kot 2 leti in nato ukinjen čez noč, pa pri kateremkoli operaterju.

Verjetno zopet ne bo šlo, ampak, šanso ti dam
wink-1.gif

No ker gre za Tušmobil, verjetno on ne bo odgovoril, All inclusive ni imel ravno dolg rok trajanja.

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Če se prav spomnim je bilo jasno definirano da je paket omejen na prvih 500 naročnikov. A neda.

DreamDesign

Pripravnik
26. jul 2010
734
0
16
Citat:
Uporabnik geronimo pravi:
Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
Pokaži kak paket, ki je bil na trgu manj kot 2 leti in nato ukinjen čez noč, pa pri kateremkoli operaterju.

Verjetno zopet ne bo šlo, ampak, šanso ti dam
wink-1.gif
No ker gre za Tušmobil, verjetno on ne bo odgovoril, All inclusive ni imel ravno dolg rok trajanja.
All inclusive je imel omejen rok trajanja in je bil za prepdlačnike ukinjen po 6 mesecih

Ni nujno da se ukine, se brez težav podraži naročnina v vmesnem času. In potem pa tole ni več "tak paket".

Taki paketi, ki imajo rok trajanja so bolj ponavadi na škodo uporabnika. Za operaterja pa gašenje požara ali testiranje glede na "nove pakete". Plus da operaterji služijo s večjo priključitvijo na paket kot na druge pakete.

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Naročniški je bil omejen na 500, za predplačniškega se pa nič ne spomnim, da bi v naprej bilo rečeno, da bo ukinjen po 6 mesecih. In torej je bil moj odgovor čisto na mestu. Še v tušmobil temi najdeš uporabnike, ki sprašujejo, kje je sedaj ta paket.

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik geronimo pravi:
Naročniški je bil omejen na 500, za predplačniškega se pa nič ne spomnim, da bi v naprej bilo rečeno, da bo ukinjen po 6 mesecih. In torej je bil moj odgovor čisto na mestu. Še v tušmobil temi najdeš uporabnike, ki sprašujejo, kje je sedaj ta paket.

Paket ALL Inclusive je še prisoten, vendar v drugačni obliki pod drugim imenom, ki sliši na ime FREE 40 ob vezavi na popust 25% te pride ravno 30€ in vse ne omejeno, kakor v omenjenem paketu in če se prav spomnem je omejitev veljala tudi za predplačnike
grin1.gif
.

Lp.

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Eno vprašanje. Se Si.mobila SIM, ki ima aktiviran paket ORTO MUZIQ+ 3GB gratis lahko vtakne v USB modem in se uporablja kot internet?

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36
ksz

Citat:
29.11.2011

Si.mobilovi uporabniki bodo lahko od 1. decembra 2011 še bolj enostavno, a še vedno varno upravljali s svojim naročniškim razmerjem. Ukinjamo namreč storitev Geslo, ki se je doslej uporabljalo za identifikacijo uporabnikov pri upravljanju naročniškega razmerja.

Kdaj lahko pričakujemo še 090 številko za klicni center?!
hysterical-1.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
vse ob svojem času,.. časi se spreminjajo,..klicnega centra pa nobeden ne rabi
evil.gif

b

glede na to kaj lahko poslušaš v klicnih centrih bi morala paceiente minuta stati vsaj 5€ od katerega bi moral agent dobiti vsaj polovico,..

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
glede na to kaj lahko poslušaš v klicnih centrih bi morala paceiente minuta stati vsaj 5€ od katerega bi moral agent dobiti vsaj polovico,..

podpis pod tole
467716-post_slo.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.