Novo pri Si.mobilu IX.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Še en podpis...bi moral tudi našim šefom predlagati, da namesto 080 uvedemo 090...samo kaj ko bomo takoj na inspekciji in tedniku

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Samo res... kaj pa če bi še pri nas uvedli 090. Bom še jaz predlagal!
smirk-1.gif

Racionalizirat ukinjanje helpdeska (kar 090 v praksi pravzaprav je) s klici neveščih / nevzgojenih uporabnikov se mi zdi kar malce smešno za podjetje, ki svoj denar služi s storitveno dejavnostjo.

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
ksz

Citat:
29.11.2011

Si.mobilovi uporabniki bodo lahko od 1. decembra 2011 še bolj enostavno, a še vedno varno upravljali s svojim naročniškim razmerjem. Ukinjamo namreč storitev Geslo, ki se je doslej uporabljalo za identifikacijo uporabnikov pri upravljanju naročniškega razmerja.

Kdaj lahko pričakujemo še 090 številko za klicni center?!
hysterical-1.gif

Zelo kmalu, ne bi me čudilo, da se bodo klici v klicni center začeli obračunavati, namreč iz izkušenj iz Nemčije se pri večini operaterjev tam, klic v klicni center obračunava, recimo O2 računa 14 centov po minuti.

Kakor mi je znano Simobil predplačniške klice sourca zunanjemu klicnemu centru, to pa seveda jih ne malo košta, lahko, da se obnese še za ostalo, lahko je to tudi 090 št., namreč ko si en krat vezan in potrebuješ pomoč, ti ne preostane drugo, kakor da pokličeš plačljivo tel.št. ali pa počakaš na uradne ure na kakšnem prodajnem mestu
wink-1.gif

Lp.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
in kaj če bi za to dobil npr. 200 mb free podatkov?
b

Pri poletnem fiasku se je dobro pokazalo, kaj uporabniki menimo o tovrstnih "idejah". Človek bi pomislil, da so se vaši vrli ekonomisti takrat nekaj naučili... Guess not.

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.497
7.011
113
Zdaj pa še eno vprašanje. A lahko Preprosto zame vzamem na s.p. ali ne? Ker če ne, me pa 2012 pri Mobitelu matra, tam to lahko, če prav razumem.

Nazadnje urejeno:

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.483
119
63
40
Malo tu,malo tam :)
M-Online b@nka in Mobilna banka GO! na mobilnih telefonih

Si.mobil vam v sodelovanju z UniCredit Banko omogoča, da svoje bančne obveznosti urejate hitreje in bolj pregledno.

Si.mobilovi naročniki:
Ste deležni 50% popusta na redno ceno pristopnine k Mobilni banki GO! ob predložitvi mesečnega Si.mobilovega računa oz. odrezka položnice ali s prikazom prejetega povratnega sporočila, ki ga prejmete, ko na kratko kodo 4040 pošljete tekst "GO!"
Lahko uporabljate M-Online b@nko in Mobilno banko GO! brezplačno na svojih mobilnih telefonih.

UniCredit Banka komitenti:
Ste ob sklenitvi naročniškega razmerja pri Si.mobilu, ob predložitvi UniCreditove bančne kartice, deležni popusta v višini 20 EUR pri nakupu telefona HTC Wildfire S.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
Zdaj pa še eno vprašanje. A lahko Preprosto zame vzamem na s.p. ali ne? Ker če ne, me pa 2012 pri Mobitelu matra, tam to lahko, če prav razumem.

Paket je namenjen fizičnim osebam.
Kako je pri 2012, pa ne vem.

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.174
490
83
Novembra je konec, iphoni pa naj bi prišli v drugi polovici novembra... Se že kaj ve, kdaj bo?

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.497
7.011
113
2012 gre na s.p., preprosto zame pa ne. zna biti to se komu relevantno.

Nazadnje urejeno:

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.497
7.011
113
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Pa saj s.p. je fizična oseba...

Ponavadi za tiste, ki tržijo storitve za fizične in pravne osebe posebej, ne. Si.mobil ni izjema.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Od danes naprej pri Si.mobilu:
HTC Sensation XL with Beats Audio
LG A250 Hornet
Samsung Xcover 2
BlackBerry 9900 Bold