Novo pri Si.mobilu IX.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Meni ni čisto jasno (nasprotujoče si informacije v prejšnjih postih), kdaj torej s čim manj stroški & predplačili menjati Si.mobilov paket.

Na https://moj.simobil.si/ piše:
Obračunski interval:
14. v mesecu

Na zadnjem računu piše:
Mesečna naročnina:
od 14.11.2011
do 13.12.2011

Kdaj torej menjati: 13. decembra, 14. decembra ali na kak drug dan?
Ali 13.12. izklopiti tudi opcijo Mobilni 201?

Sokol

Pripravnik
4. avg 2007
660
9
18
Dolenjska
Števec prenosa podatkov na Moj Simobil spet ne deluje. Kaže stanje porabe, ki sem jo imel pred nekaj dnevi. Aja, pa saj to ni nič novega pri Simobilu
evil.gif

Shaban

Fizikalc
14. apr 2010
1.001
1
36
Spremembe pri migracijah (Pri prehajanju s določenih paketov ZAME (M ZAME, L ZAME, M PODJETNI, L PODJETNI, XL PODJETNI , petZAME, tri ZAME, ORTO U NULO, ORTO MUZIQ ali ORTOBERI) na paket PREPROSTO ZAME, se zaračunajo migracijski stroški po ceni 40 EUR . V primeru migracij iz Preprosto ZAME na XS ZAME, S ZAME, XS PODJETNI ali S PODJETNI se zaračunajo migracijski stroški po ceni 40 EUR .

jezen.gif

22. jul 2007
13.583
1.764
113
124
kaj češ zdaj bojo vsake 2 meseca spreminjali pakete in ovce jim bodo sledile, služili bodo z penali za spremembo paketov
zmaga.gif

DreamDesign

Pripravnik
26. jul 2010
734
0
16
Pa bodo €€€. Kar ni uspelo s nadomestilom bo pa s tem
smile-1.gif

Pa bodo nategnili uporabnike, pa še lastniki s €€€ bodo bili zadovoljni
smile-1.gif

Zapomnite si, da paketi ki so na voljo 1-2 meseca ne prinašajo nič dobrega za uporabnika teh paketov v prihodnosti. Taki paketi, so gašenja požara pri mobilnem operaterju. Ko se požar pogasi (se izboljša situacija) pa meni nič, tebi nič ga ukinejo.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Pokaži kak paket, ki je bil na trgu manj kot 2 leti in nato ukinjen čez noč, pa pri kateremkoli operaterju.

Verjetno zopet ne bo šlo, ampak, šanso ti dam
wink-1.gif

B81

22. jul 2007
37.669
10.952
113
KSZ

Morda je že bilo podobno vprašanje:

Imam 2 paketa Tri zame, pri enem imam dodanih 20 MB prenosa podatkov za 3 eur mesečno, drug paket pa je tisti polovični, kjer se plačuje pol naročnine.

Katero ceno telefonov naj zdaj gledam, ko kupujem nov telefon? M ali L paket?

Hvala

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
3 zame pomeni, da gledaš cene po m zame,.. če imaš dokupljeno opcijo plus pa si dodatno še znižaš ceno telefonov,..

b

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.476
449
83
Citat:
Uporabnik DreamDesign pravi:
Pa bodo €€€. Kar ni uspelo s nadomestilom bo pa s tem
smile-1.gif

Pa bodo nategnili uporabnike, pa še lastniki s €€€ bodo bili zadovoljni
smile-1.gif

Zapomnite si, da paketi ki so na voljo 1-2 meseca ne prinašajo nič dobrega za uporabnika teh paketov v prihodnosti. Taki paketi, so gašenja požara pri mobilnem operaterju. Ko se požar pogasi (se izboljša situacija) pa meni nič, tebi nič ga ukinejo.

Logika teh promocijskih paketov mi ni blizu, ne s stališča uporabnika, ne s stališča operaterja. Ampak Simobil pač fura ta princip in ravno ne njegovem primeru vidimo, da tvoji črni scenariji ne držijo.

Ukinjanje rednih in izrednih paketov pri njih poteka tako, da novih naročniških razmerij ni mogoče več skleniti, stari pa ostajajo v veljavi. Sicer jih resda sčasoma tudi ukinejo in prisilijo uporabnike na migracijo na drug paket, ampak po koliko časa? Recimo Pomlad, ki so ga ponujali spomladi 2001, je bil ukinjen eno leto nazaj. Se pravi si ukinjen paket lahko uporabljal še 9 let. In verjamem, da je bilo po 9. letih uporabnikov Pomladi malo, ker je večina že prej presedlala na druge pakete.

Konkurenca po drugi strani pa je res ukinjala pakete iz danes na jutri tudi za obstoječe naročnike.

B81

22. jul 2007
37.669
10.952
113
Aha. Potem se veliko bolj splača Preprosto zame, kje je veliko MB, cena telefona pa 30 eur višja (Xperia Ray).
Hvala

joegsm

Pripravnik
6. jul 2008
50
0
6
Jaz sem migriral iz Orto paketa na preprosto zame skoraj braz stroškov! (ni mi blo treba plačat 40€). Narediš pa takole: spremeniš orto paket na Paket simpl na kartice (brez naročnine)..dobiš novo sim in obdržiš številko..strošek prehoda je 10€. Po 3 dneh sem šel v poslovalnico in simpl brez naročnine spremenil na paket preprosto zame, kjer pa ni stroškov. hehehe. Pa najbolje je it v drugo poslovalnico urejat prehod iz simpl na preprosto zame...ker drugače ti vsi govorijo, da to kao ne gre ipd....

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.497
7.011
113
A ni tako, da z orto na preprosto zame itak ni stroškov? Kot z vseh paketov, ki so v osnovi cenejši od 19,9€

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Citat:
Uporabnik joegsm pravi:
Jaz sem migriral iz Orto paketa na preprosto zame skoraj braz stroškov! (ni mi blo treba plačat 40€). Narediš pa takole: spremeniš orto paket na Paket simpl na kartice (brez naročnine)..dobiš novo sim in obdržiš številko..strošek prehoda je 10€. Po 3 dneh sem šel v poslovalnico in simpl brez naročnine spremenil na paket preprosto zame, kjer pa ni stroškov. hehehe. Pa najbolje je it v drugo poslovalnico urejat prehod iz simpl na preprosto zame...ker drugače ti vsi govorijo, da to kao ne gre ipd....
Je ceneje, če nisi vezan; in če se ti da hoditi po poslovalnicah (čas & strošek). Drugače lahko paket spremeniš preko moj.simobil.si.

B81

22. jul 2007
37.669
10.952
113
KSZ

O kakem strošku to govorite? A je zdaj plačljivo, če hočeš menjat paket?

joegsm

Pripravnik
6. jul 2008
50
0
6
saj vam lepo piše.....
Spremembe pri migracijah (Pri prehajanju s določenih paketov ZAME (M ZAME, L ZAME, M PODJETNI, L PODJETNI, XL PODJETNI , petZAME, tri ZAME, ORTO U NULO, ORTO MUZIQ ali ORTOBERI) na paket PREPROSTO ZAME, se zaračunajo migracijski stroški po ceni 40 EUR .

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.