Novo pri Si.mobilu IX.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
kdaj bo pa kaj za pravne osebe?
smile-1.gif
recimo nekaj podobnega "preprosto zame" ?

Nazadnje urejeno:

MayheM

Pripravnik
9. nov 2008
151
0
16
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Citat:
Uporabnik Odisej pravi:
Ksz.
Je že kaj znana okvirna cena novega BB Bold (za orto), starega so umaknili novi je pa samo pod napovedmi, brez cene, brez datuma...

Lp

cena še ni znana,..

lp b

Ta telefon tut jest čakam, ko [censored], že 3 teden ga majo pod "napovedujemo" pa še nič!
bonk.gif

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.497
7.011
113
Kdo ve, kako se na roko izračuna, ker online kalkulatorja očitno ni.

telefon je bil vzet na S zame + opcija internet za 12€, kar je dodatno pocenilo telefon za 150€. Zdaj bi pa rada spremenila iz S zame v Preprosto zame (btw počasi se zgubljam v teh imenih). Zdaj, če obdržim internetni paket, ne plačam nič, bo pa naročnina 19,9 + 12€. Zdaj bi pa rada izračunala, kolikšna je pogodben kazen, če to internetno opcijo ukinem. Torej ugodnost je bila 150€. Seveda z vsemi "administrativnimi stroški", v glavnem koliko je treba plačati vse skupaj.

Ker brskam po Si.mobilovi strani in sem neuspešna. Vedno je samo govora o komplet prekinitvi naročniškega razmerja, ne zgolj opcije, s katero sem pridobila določeno ugodnost.

Nazadnje urejeno:

erikson

Guru
25. avg 2007
22.693
6.461
113
Citat:
Uporabnik Earnhardt pravi:
smile-1.gif
Zakaj imajo na seznamu prehodov tudi prehode iz paketov PODJETNI, če ga pravna oseba ne more vzeti? Ali se paket lahko prestavi na fizično osebo in stroške mobilnega telefona podjetje vrne zaposlenemu na kakšen drug način?

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.497
7.011
113
Citat:
Uporabnik darlev pravi:
150 delis z 730 in pomnozis z stevilom dni ki jih imas se do konca vezave (mislim da je tko)....

OK, sem domnevala, da je tako, ceprav se sedaj nisem sigurna. se kaj ostalih stroskov. davek, administracija ali kakorkoli jih ze poimenujejo. na koncu koncev me zanima, koliko moram placati. se mi pa zdi, da se mi bo vseeno splacalo prekiniti

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Citat:
Uporabnik Earnhardt pravi:
smile-1.gif
Zakaj imajo na seznamu prehodov tudi prehode iz paketov PODJETNI, če ga pravna oseba ne more vzeti? Ali se paket lahko prestavi na fizično osebo in stroške mobilnega telefona podjetje vrne zaposlenemu na kakšen drug način?

upoštevati moraš da nekaterim nehajo plačevati slušbeni telefon,ali pa zapustijo delodajalca in naredijo prenos lastništva,.. v tem primeru pa je podatek uporaben,..

b

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.237
25
48
b., Dej mi povej a je sprememba paketa plačljiva v vsakem primeru?
Namreč ni mi jasn zakaj mora biti 20€ in ne manj pa recimo ob spremembi na dražji paket
sprasujem se.gif

Hvala

TARIFEpikaSI

Pripravnik
30. maj 2010
172
0
16

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
višina stroška je odvisna od marsičesa,.. na mojem si.mobilu, na prodajnem mestu ali v klicnem centru pa lahko preveriš koliko stane tebe,..
l.p .b

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Zate borovnica: Torej jaz želim menjati paket na preporosto zame, sedaj imam tri zame (polovičko) + 20 Mb podatkov, obračunsko obdobje imam pa 7. Kdaj je zame najboljše skleniti novo naročnino, da bom plačal najmanj. Ker vi pri simobilu ne omogočate možnosti, da bi se nova naročnina nadaljevala od začetka obračunskega obdobja ampak vedno nekaj obračunavate, odštevate, prištevate, tako da na koncu vedno plačam nek čudn in ponavadi precej visok znesek. Torej enostavno vprašanje, kdaj menjat paket? 6? 7? 8?

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.483
119
63
40
Malo tu,malo tam :)
Najbolje menjat 5.12.2011 saj imaš obračun 6ga v mesecu .Tako boš plačal le naročnino za nov paket in eventuelne neobračunane storitve iz tujine oz prekoračitve .

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Dobro kaj pa jaz, Orto u nulo, rad bi sel na preprosto zame, interval imam 28 v mesecu? Kdaj naj grem, lahko pa grem le še do konca tega meseca brezplačno saj sem v neki posebni ponudbi, torej brez teh 40€ stroškov menjave paket? Lp

PIC

Fizikalc
17. avg 2007
2.466
2
38
Če prenesem številko in ne vzamem telefona. Se dobi kak bonus za vezavo ali ne?

LP

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.