Novo pri bobu IV.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

pablohasan

Fizikalc
18. avg 2007
1.104
3
38
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
LTE pa ful rabiš a ne... vsepovsod je wifi, tam ko ga pa ni, pa tudi LTE ni...
jaz ga uporavljam. ampak pač jaz sem zgleda malo bolj zahteven uporabnik in zato cenim omrezje. pa zato plačam malo več. no ja, mogoče celo manj? :D
priden.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:
Uporabnik pablohasan pravi:
preverjal sem z nekom visokim iz tehnike.
Če za mojo lokacijo pogledaš v uporabno stran, je v kvadratu okoli nje pol manj baznih. jebat ga. to so facti. Pa tudi kjer so, dela za en jebeštrga. sprijaznite se, mate pač šrot od omrežja in za kvaliteto zelo drage storitve.

Kaj več pač iz določenih razlogov ne bi.

glede na to, da ti črničiš v call centru, pač itak ne boš javno priznal tega, in to čist razumem, zato tole zaključujem.

lepo da si preverjal z nekim visokim iz tehnike,..res je pri nas so nekateri fantje kar visoki,..
kot sem že rekel ne trdim da lukenj ni, nikakor pa se ne strinjam da je omrežje v k,.. sploh od zadnjih težav pred kaj jaz vem pol leta ali več ko se je nekaterim strankam dejansko predlagalo preklop na 3g, 2g,..
glede na dejstvo, da nisi podal nobenega konkretnega podatka predpostavljam da nabijaš in tole debato zaključujem.

glede delavnega mesta pa tako,.. delam v naročniški službi in če je to po tvoje študent v klicnem centru
hysterical-1.gif

uživaj in ob priliki spet malo potestiraj omrežje,..verjetno boš presenečen,.

b

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
ja no, ne deluje glih. oz. deluje na pol. LTE je slabo pokrit.

Bob sploh ne nudi LTE-ja ... Sicer pa tisti, ki pravi, da je Mobitelovo omrezje svetlobna leta pred ostalimi, ze dolgo ni imel nic drugega v uproabi, kot Mobitelovo SIM kartico ... ali pa ima nek star mobilnik, ki sploh ne omogoca novih tehnologij in se ne zna povezovati v sodobna omrezja ...

Ali pa je zaposlen pri Mobitelu oz. Telekomu in mora tako napisati
grims-1.gif
...

Sicer pa... vsak naj sam proba, kako in kaj... Moznosti za to je vec kot dovolj in tudi ni nek prevelik strosek...

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
LTE pa ful rabiš a ne... vsepovsod je wifi, tam ko ga pa ni, pa tudi LTE ni...
jaz ga uporavljam. ampak pač jaz sem zgleda malo bolj zahteven uporabnik in zato cenim omrezje. pa zato plačam malo več. no ja, mogoče celo manj? :D
priden.gif

Si lahko malo bolj konkreten zakaj uporablja LTE in zakaj ti recimo bob brzina 7Mbit+ al pa še več ne bi ustrezala?

pablohasan

Fizikalc
18. avg 2007
1.104
3
38
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
grims-1.gif
...

Sicer pa... vsak naj sam proba, kako in kaj... Moznosti za to je vec kot dovolj in tudi ni nek prevelik strosek...
sprobaVAM Vsako dnevno. gospa ima iz določenih razlogov simobil, jaz imam telekom.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
grims-1.gif
...

sprobaVAM Vsako dnevno. gospa ima iz določenih razlogov simobil, jaz imam telekom.

Kaksen telefon pa ima gospa? Ce imam kaksnega poceni "kitajcka" ali pa kaksen "prastar" mobilnik, je velika verjetnost, da se ne zna povezovati v UMTS900 omrezja ... LTE pa bo pri bob-u tezko testirala... ker ga zaenkrat ne omogocajo ...

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Bob lahko zamerim samo slabso kakovost zvoka pri klicih in odsotnost sms za zgresene klice. Ostalo je vse ok, za skoraj pol denarja majn na mesec od konkurence. Brez vezave
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Bob omrežje je čisto ok, ponekod je boljše kot Telekomovo, v bistvu je 3g mreža na podeželju boljša zaradi nižje frekvence. V glavnem hasan trola... Pa sem bil prej 10 let na m@.

Thomas

Pripravnik
14. avg 2014
39
0
6
Nam tudi bob dela super, sploh odkar so v Borovnici naštimali 3G. Edino kar manjka so SMS zgrešeni klici in mogoče bi zgolj zaradi filinga lahko imeli tud LTE (ampak res zgolj zaradi filinga, ker 3G dela BP).

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
@ McGiver
Pogledal sem naslov Pohorska ulica 60, 2000 MB kjer je pokritost odlična, lokacija Lobnica 62, 2208 Pohorje pa je bolj žalost,..

Glede prekoopa na at predpono pa lahko samo ugibam da je pri usmerjanju prišlo do napake,..
b

Saj nima smisla, se s prodajniki o tehniki pogovarjat, Po..anec pa D..an vesta o čem govorim in njiju vprašaj, pa zakaj lažeta, da bosta zadevo uredila? Žalostno je, da firma, ki trenutno upravlja z MB Smučišči (BTW: tvoj prvi naslov je praktično mesto, drugi pa Hotel Areh, vse vmes pa največje SLO smučišče!) je cela na SiMobilu, delavci imajo službene telefone, ki jih ne morejo uporabljat,...

No pa sem rekel Bobu bob.

In še zadnjič: da ste tako trdi in ne ponudite SMS obveščanja o zgrešenih klicih, cccc.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Teh tvojih krajev ne poznam podrobno in sem iz tvojih navedb poizkušal najti kakšen naslov ki bi bil ustrezen. Zanju sem tudi podal mnenje o signalu.
Prva oseba, ki jo omenjaš je kompetentna za omrežje in kar si zvedel od njega drži. Druga oseba je verjetno D.P. za katero pa nisem prepričan da se ukvarja z omrežjem...
Glede upravitelja smučišča je gotovo v igri kakšen dogovor saj drugače ne razumem zakaj bi bila firma pri nas...
bob: sms zgrešeni klic je ena od stvari ki loči Si.mobil in bob, tako kot sklepanje izključno preko neta, ni monete, ...ne moreš za nižjo ceno dobiti enake storitve...
b

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
D.U. in ja oba sta "glavna" za gradnjo omrežja, mogoče pa nista vedno kompetentna - pa verjemi na besedo, da vem kaj pišem.

Pri meni je ta tema dolga 27 strani in najmanj 10X je bila izrečena želja, da se v nabor storitev vključi SMS obveščanje pa magari za DOPLAČILO.
Ampak tega trdim bučam na Dunaju in v Ljubljani ne more noben dopovedat. Ena ekipa si je (med drugim tudi zaradi takih neumnosti) že polomila zobe in morala oditi - t.i. velika čistka direktorjev.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
D.U. in ja oba sta "glavna" za gradnjo omrežja, mogoče pa nista vedno kompetentna - pa verjemi na besedo, da vem kaj pišem.

Pri meni je ta tema dolga 27 strani in najmanj 10X je bila izrečena želja, da se v nabor storitev vključi SMS obveščanje pa magari za DOPLAČILO.
Ampak tega trdim bučam na Dunaju in v Ljubljani ne more noben dopovedat. Ena ekipa si je (med drugim tudi zaradi takih neumnosti) že polomila zobe in morala oditi - t.i. velika čistka direktorjev.

Ta zelja je bila izrecena 6 krat s tvoje strani in se parkrat od drugih...
grims-1.gif

Thomas

Pripravnik
14. avg 2014
39
0
6
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Ta zelja je bila izrecena 6 krat s tvoje strani in se parkrat od drugih...
grims-1.gif

Se strinjam, jaz sem to napisal zgolj tako, da bi bilo fino če bi imeli SMS zgrešene kiice, ni pa to nekaj zaradi česar bi menjal operaterja, niti v sanjah - kot rečeno z bobom smo izredno zadovoljni in to celotna familija (še celo tašča). Če že govorimo o predlogih, bi recimo veliko raje videl kakšne avstrijske pakete, kot je npr. superbob (2000 min, 2000 sms, 3GB) za 14,90 EUR, še posebej ker mi je 1GB ravno malo premalo na mesec in ponavadi vedno ponucam še dodatni 1GB zakup
wink-1.gif

igors24

Pripravnik
5. maj 2010
505
0
16
Citat:
Uporabnik McGiver pravi:

Se še vedno tolažite s tem? Ekipa je letela zaradi javno objavljenih podatkov in ne nekih famoznih kapric lastnikov...

Ti še bolj plastično pokažem ... švaba meče v simobil maso denarja, potem pa se sprašuje zakaj, ko vidi spodnji graf in to napram operaterju, ki "je svetlobna leta zadaj"... nekaj res ne štima, ja...

Nazadnje urejeno:

igors24

Pripravnik
5. maj 2010
505
0
16
Izvleček iz akosovih kvartalnih poročil. Iz letnih poročil TAG itak za simobil praktično nič ne izveš, ker je slovenija v bundlu pod "other" ...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.