Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
A je kdo že opazil podobno obnašanje telefona v omrežju BOB: večkrat se mi zgodi, da ima slovenska številka predpono +43 ....., kar vsi vemo, da je Avstrija.
Telefon imam nastavljen na ročno izbiro omrežja BOB, ker se gibljem po območju, kjer sekajo najmanj 4 tuji operaterji.
Nisem pa še ugotovil, kako mi zaračuna tak klic nazaj. Ena od številk, ki se tako pojavijo je sigurno SiMobilova.
Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
A je kdo že opazil podobno obnašanje telefona v omrežju BOB: večkrat se mi zgodi, da ima slovenska številka predpono +43 ....., kar vsi vemo, da je Avstrija.
Telefon imam nastavljen na ročno izbiro omrežja BOB, ker se gibljem po območju, kjer sekajo najmanj 4 tuji operaterji.
Nisem pa še ugotovil, kako mi zaračuna tak klic nazaj. Ena od številk, ki se tako pojavijo je sigurno SiMobilova.
Ne morem verjet, da noben Alet majster nima odgovora.
bwahaha... moja ima simobil. tezave z ltejem. daj na 3g, tezave s 3g, daj na 2g. Aja, pa sredi LJ zivimo.Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Pokličeš na 040 404040 poveš kaj se ti dogaja pa tehniki preverijo...če je kakšna napaka jo odpravijo...če pa se to zgodi 1x na kaj jaz vem... mesec potem pa verjetno sprememb ne bo...
b