Novo pri bobu IV.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
A je kdo že opazil podobno obnašanje telefona v omrežju BOB: večkrat se mi zgodi, da ima slovenska številka predpono +43 ....., kar vsi vemo, da je Avstrija.

Telefon imam nastavljen na ročno izbiro omrežja BOB, ker se gibljem po območju, kjer sekajo najmanj 4 tuji operaterji.

Nisem pa še ugotovil, kako mi zaračuna tak klic nazaj. Ena od številk, ki se tako pojavijo je sigurno SiMobilova.

paci

Fizikalc
19. jul 2007
1.573
8
38
kako pa dela prenos podatkov 4g ?? npr. ker se tudi sam odločam za prehod na boba

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
To je nadgrajeni 3G. Prek zadosti za povprečnega uporabnika.

Mobile-data-speed-comparison.png

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
A je kdo že opazil podobno obnašanje telefona v omrežju BOB: večkrat se mi zgodi, da ima slovenska številka predpono +43 ....., kar vsi vemo, da je Avstrija.

Telefon imam nastavljen na ročno izbiro omrežja BOB, ker se gibljem po območju, kjer sekajo najmanj 4 tuji operaterji.

Nisem pa še ugotovil, kako mi zaračuna tak klic nazaj. Ena od številk, ki se tako pojavijo je sigurno SiMobilova.

Ne morem verjet, da noben Alet majster nima odgovora.
confused-1.gif

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.307
4.124
113
Mogoče bil klic iz tujine ko je naša številka gostovala pri A1 avstrija pa so malo po domače preusmerili kic

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
Citat:
Uporabnik McGiver pravi:

Ne morem verjet, da noben Alet majster nima odgovora.
confused-1.gif

Jaz mislim, da je problem v tem, da je telefon stevilko samo tako prikazal na zaslonu... Zato bi bilo fino vedeti se to, za kaksen telefon gre... Pa kaj se pojavi v izpisku...

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
+43 4012xxxx iPhone 4s. 5.3.15.
Izpiska pa nimam.

Aja vic je še v tem, da če pokličeš nazaj, pa po nemško pove, da številka ni dosegljiva. Je pa klicatelj sigurno bil v Sloveniji in ne na mejnem območju.

mckmck

Fizikalc
20. mar 2013
525
200
43
Od danes naprej tudi sam uporabnik Boba.
Preizkusil Run Tracker (GPS itd..) deluje super.
Omrežje mi veliko boljše lovi kot prej. Prej bil naTušmobilu katero niti ni lovilo zadnje čase, od mobitela pa je slabše lovio kot sedaj.
Kaj več ne morem povedati, se bo videlo s časom.

pablohasan

Fizikalc
18. avg 2007
1.104
3
38
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Pokličeš na 040 404040 poveš kaj se ti dogaja pa tehniki preverijo...če je kakšna napaka jo odpravijo...če pa se to zgodi 1x na kaj jaz vem... mesec potem pa verjetno sprememb ne bo...
b
bwahaha... moja ima simobil. tezave z ltejem. daj na 3g, tezave s 3g, daj na 2g. Aja, pa sredi LJ zivimo. :D
priden.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
v temeljih TR3, tretja garaža pod WTCjem,.. ali pa si nekje na meji celice,..
sporoči naslov na ZS,..
b

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.