Novo pri bobu IV.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

PHOBiA

Guru
11. jul 2013
4.229
1.367
113
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
si resetiral telefon, so celice stolpa obrnjene proti tebi, si prijavil napako?
kar nekaj stvari je preden začneš jamrat na forumu,..
b

Stolp ni kriv, dela večino časa vse ok, potem pa ma spet dneve, ko sem nedosegljiv. Pa nisem edini, vsi v moji družini smo kdaj pa kdaj nedosegljivi pri polnem signalu, pa oče ma še "dumb" telefon, punca živi 15km stran in se ji dogaja enako. Signal je, dosegljiva pa ni.

Simobil pa to verjetno.

Super

Pripravnik
4. apr 2012
757
20
18
To se je isto meni dogajalo, pa sem dobil predlog, da naj dam na 2G. Od takrat sem (vsaj mislim) vedno dosegljiv. Vsekakor je nek problem na Simobilovem 3G, ki pa ga ne rešujejo ampak uporabnikom rečejo, naj na telefonu dajo na 2G in bo vse OK.
grin1.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Pokličeš na 040 404040 poveš kaj se ti dogaja pa tehniki preverijo...če je kakšna napaka jo odpravijo...če pa se to zgodi 1x na kaj jaz vem... mesec potem pa verjetno sprememb ne bo...
b

nuvi3790

Fizikalc
30. jan 2012
1.677
7
38
Rogaška Slatina
Citat:
Uporabnik Super pravi:
To se je isto meni dogajalo, pa sem dobil predlog, da naj dam na 2G. Od takrat sem (vsaj mislim) vedno dosegljiv. Vsekakor je nek problem na Simobilovem 3G, ki pa ga ne rešujejo ampak uporabnikom rečejo, naj na telefonu dajo na 2G in bo vse OK.
grin1.gif

Tako so meni govorili naj prestavim na 2G omrežje, telefon pa sploh ni imel teh nastavitev, tako, da se vidi kako se zanimajo, za svoje naročnike
wink-1.gif

Danes pa dobil odgovor, da naj počakam do leta 2017, da bojo uredili pokritost z njihovim signalom
ne-ne-1.gif

Naj si oni njihov signal nekam vtaknejo
smile-1.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
super, če si na mejnem področju ti preklaplja med 2g in 3g in potem imaš problem z dosebljivostjo,..problemi ob nadgrajevanju omrežja pa so mimo,..vsaj kolikor jaz vem,..
b

nuvi3790

Fizikalc
30. jan 2012
1.677
7
38
Rogaška Slatina
Kaj pa, če si na mejnem območju samo 2G in nič drugo kam ti pa pol preklapja
sprasujem se.gif

Do leta 2017 je še dolga doba v mojem primeru, kaj se tiče nadgrajevanja omrežja
10.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
nuvi3790
razumem da ti datum nadgradenj ne sede a treba se je držat prioritet,.. načrt za nadgrajevanje skladno z megarazpisom za frekvence,.. in razpis ima prednost,..
b

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.777
221
63
Citat:
nuvi3790
razumem da ti datum nadgradenj ne sede a treba se je držat prioritet,.. načrt za nadgrajevanje skladno z megarazpisom za frekvence,.. in razpis ima prednost,..
b

glede na to, da na pokritost ne morete vplivati ....

zakaj ne uvedete sms sporocil, ce si klican in nisi dosegljiv?

ker to ni nova zadeva. na telefonu poln signal, noben pa te ne more dobit...

nuvi3790

Fizikalc
30. jan 2012
1.677
7
38
Rogaška Slatina
Citat:
Uporabnik ericks pravi:
Citat:
nuvi3790
b

glede na to, da na pokritost ne morete vplivati ....

zakaj ne uvedete sms sporocil, ce si klican in nisi dosegljiv?

ker to ni nova zadeva. na telefonu poln signal, noben pa te ne more dobit...

To je neodgovornost operaterja
10.gif

PHOBiA

Guru
11. jul 2013
4.229
1.367
113
Pokritost v mojem primeru ni problem, nedosegljiv sem, ko mi kaže poln signal. Kot že omenjeno, sem 100m od oddajnika.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.766
6.751
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik nuvi3790 pravi:

Naj si oni njihov signal nekam vtaknejo
smile-1.gif
Točno to sem jaz rekel Mobitelu pred dobrimi dvemi leti (bil sem od začetka njihov)
Zgrešene klice imam za silo rešene s preusmeritvijo. Je pa to poleg nemožnosti SEPA plačila edina zadeva ki jo pogresam zaenkrat na bobu. Tudi Simobil signal ni veliko boljši, omogoča pa za silo klicanje v kleti. Pri Mobitelu sem bil nedosegljiv, velikokrat celo v pritličju.

Nazadnje urejeno:

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Bob je nizko-cenovnik (in nizko-ponudnik) v omrežju SiMobil. Ker nas je očitno veliko, ki nas moti, da ni SMS sporočil ob nedosegljivosti in smo (vsaj jaz) tako storitev pripravljeni tudi doplačati, je neodzivnost pri ponudbi milo rečeno šala...... Pa ne mi zdaj, da sistem tega ne omogoča, živimo v letu 2015 in ne 1995 ko je bila mobilna telefonija v Slo v povojih.

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Že od začetka je tako, pa še vedno se bo našel folk, ki bo nabijal zaradi tega. To je njihova poslovna odločitev, nekaj pa ja moraš pogrešati, če izbereš nizkocenovnika. Če si pripravljen to doplačati vzameš simobil paket.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.