Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Imamo koga tu na Alter, ki lahko zrihta vredu ponudbe za Telekom naročnine? Ker pri Telemachu se da "zbarantat" za res dobre ponudbe... Lahko tudi na ZS..
Pri Telekomu dejansko, če lepo prosiš ti odobrijo izredni popust na naročnino. Jaz dobim recimo 20€ popusta mesečno, moram pa vsako leto posebej zaprositi za ta popust.
ynos vse te stvari (razen zavarovanja, kjer imajo agenti tudi kar precej proste roke) so bolj kot ne fiksne cene in imajo tudi konkurence podobne cene..
Pri ISP ponudnikih pa so kar precejšnje razlike v cenah in tudi npr.: cenah za nove naročnike.. So lahko prihranki kar precejšnji... Primer pri starših danes: aktualna pogodba jim poteče konec meseca in so nam pripravili novo: 25% popusta za 6 mesecev za EON FULL + dodaten TV (strošek za 2 leti: nekje 1360 eur) ; po pisanju maila dobil 2 leti 50% popusta za EON Premium (strošek za 2 leti: 840 eur), torej razlika dobrih 500 eur v 2 letih (in še vključenih več storitev)... In sem samo lepo napisal, da če ponudijo boljšo ponudbo, ostanemo pri njih, drugače gremo k konkurenci...
urby20 , očitno sem naletel na napačno osebo... Podobno se mi je zgodilo tudi na zgoraj opisanem Telemach primeru, kjer po telefonu ni bilo nič možno, po mailu pa kot sem napisal zgoraj...
urby20 , očitno sem naletel na napačno osebo... Podobno se mi je zgodilo tudi na zgoraj opisanem Telemach primeru, kjer po telefonu ni bilo nič možno, po mailu pa kot sem napisal zgoraj...
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.