Novo pri Telekom Slovenije III.

raners

Majstr
4. mar 2008
2.830
444
83
ynos vse te stvari (razen zavarovanja, kjer imajo agenti tudi kar precej proste roke) so bolj kot ne fiksne cene in imajo tudi konkurence podobne cene..

Pri ISP ponudnikih pa so kar precejšnje razlike v cenah in tudi npr.: cenah za nove naročnike.. So lahko prihranki kar precejšnji... Primer pri starših danes: aktualna pogodba jim poteče konec meseca in so nam pripravili novo: 25% popusta za 6 mesecev za EON FULL + dodaten TV (strošek za 2 leti: nekje 1360 eur) ; po pisanju maila dobil 2 leti 50% popusta za EON Premium (strošek za 2 leti: 840 eur), torej razlika dobrih 500 eur v 2 letih (in še vključenih več storitev)... In sem samo lepo napisal, da če ponudijo boljšo ponudbo, ostanemo pri njih, drugače gremo k konkurenci... ;)

raners

Majstr
4. mar 2008
2.830
444
83
urby20 , očitno sem naletel na napačno osebo... ;) Podobno se mi je zgodilo tudi na zgoraj opisanem Telemach primeru, kjer po telefonu ni bilo nič možno, po mailu pa kot sem napisal zgoraj...

Rekreacija

Guru
7. avg 2019
1.058
604
113
Vrednostnice 10+10 tokrat na Telekomu
Screenshot_20241113_134051_com.android.email.jpg

• Všeč mi je
Reactions: GSMobil

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Jp, na slo-tech je nekdo napisal, da so mu rekli, da akcija 10+10 velja do konca leta. Ampak zanimivo, reklame pa nikjer (več).

• Wow
Reactions: Rekreacija

raners

Majstr
4. mar 2008
2.830
444
83
Prejšnjo sredo sem na info@telekom.si poslal mail za boljšo ponudbo za Telekom storitve in danes dobil klic od njih.. Pripravljeni so mi ponuditi 10 eur popusta na NEO C in 50% pri naročnini na NAJ C številko in pri drugi številki, vse za 12 mesecev... Glede na Telemach (tam so staršem dali -50% za 24 mesecev) je to precej slaba ponudba za obstoječe naročnike (več ko 20 let pri njih)...

Sedaj res ne vem, kaj bi naredil - Telemach ima res dobre ponudbe..

urby20 je sicer napisal, da je dobil 20eur na naročnino, kaj pa drugi? Ima še kdo drug kak personaliziran popust pri telekomu? Lahko tudi na ZS.. ;) Napišite prosim, če ste bili kaj bolj uspešni... ;)

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.418
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Eno resno vprašanje. Koliko se ti zdi vredno plačevati za en mesec praktično neomejene uporabe mobilnih storitev? Koliko pa se ti zdi vredno plačevati za dostop do interneta in TV storitev? Če bi sam postavljal ceno. Kok bi bila fer cena?

V Sloveniji imamo že tko srečo, da imamo tako nizke cene za telco storitve. Poglejte mal cene v avstriji, nemčiji, italiji, Hrvaškem....

igi

Guru
13. okt 2007
5.606
1.207
113
Celje
Eno resno vprašanje. Koliko se ti zdi vredno plačevati za en mesec praktično neomejene uporabe mobilnih storitev? Koliko pa se ti zdi vredno plačevati za dostop do interneta in TV storitev? Če bi sam postavljal ceno. Kok bi bila fer cena?

V Sloveniji imamo že tko srečo, da imamo tako nizke cene za telco storitve. Poglejte mal cene v avstriji, nemčiji, italiji, Hrvaškem....
kaj ima veze tu s "fer"?

Pri teh mojstrih pa res nimam zadržka "glihati" ceno.

Ne poznam ceno v tujini. Pod črto, pa ko gledam naročnino za domači net, TV, 2x mobilc, še kak netflix, apple tv... In znesek ni več tako zelo nizek.

• Všeč mi je
Reactions: raners

raners

Majstr
4. mar 2008
2.830
444
83
ynos , sicer ne vem, ali delaš pri telekomu al zakaj se ti tak "smilijo" telekomovci, ampak sem ti že par prispevkov višje odpisal, da se očitno da ponudit precej boljšo ponudbo potrošniku in da so prihranki kar precejšnji.. DOKAZANO!!

Nevem, zakaj imaš tako "sočutje" do ISP ponudnikov, če pa nas lepo "lupijo" vsak mesec.. Si me vprašal, koliko bi bila fer cena in trenutno plačujem 108 eur na mesec za fiksne storitve (net in TV) in 3 telefone in se mi iskreno zdi to ful preveč... Ker ne porabimo vseh GB itd.. In nismo neki težki uporabniki teh storitev (nismo cel dan na telefonu in na netu in gledamo bolj ko ne 3-5 TV kanalov malo ob večerih)... In vsak mesec dat 108 eur se mi zdi preveč.. Je to največji letni strošek kar se tiče položnic..

Tako da če dobim zelo podobne storitve za več kot pol manj, zakaj bi podpiral Telekom? Ker pri Telemachu se očitno da (trenutno pri Telemachu četvorček za 37.90 eur na mesec za 2 leti: https://telemach.si/)..

Tujina pa me ne zanima, ker tam je vse drugače (od plač, do drugih izdatkov, itd..). Če pa v Sloveniji dobim podobne storitve za več kot pol manj, pa je to-to... ;)

• Všeč mi je
Reactions: zakon