Novo pri bobu IV.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

pablohasan

Fizikalc
18. avg 2007
1.104
3
38
haha, dej ne bit smesen, smo ze naredili vse... znotraj imamo dve črtici 2g v bloku, jebat ga, v kvadratu s stranico 2 km okrog bajte ima pač telekom še enkrat več baznih postaj.

glede padanja in nedosegljivosti je bil pa odgovor tehnike (enega od sefov, ne bom imen) saltaj na 3g, potem ko je bila pogosto nedosegljiva med voznjo (tudi s kolesom) po LJ, znotraj obvoznice. in to po 20 minut skupaj recimo...

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Kot sem rekel daj naslov pa grem sam pogledat,.. ne bom rekel da ni možno a rad bi se prepričal,..
Da vidim famozne kraje kjer je tako slaba pokritost,..
b

mckmck

Fizikalc
20. mar 2013
525
200
43
Citat:
Uporabnik paci pravi:
kako deluje prenos ?
hitrost!

Kot novi uporabnik sem ga danes pri Šempetru pri Gorici (Novi Gorici) preizkusil.
Ping:49ms
Download: 6,56Mbps
Uploud:: 2,64Mbps

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.167
487
83
Citat:
Uporabnik paci pravi:
kako deluje prenos ?
hitrost!

Evo narejen pravkar sredi mb.
WZB9PSd.png

Nazadnje urejeno:

pablohasan

Fizikalc
18. avg 2007
1.104
3
38
Borovnicq, kot sem ti rekel, preverjali smo ze z raznimi managerji iz tehnike, ne bo en student iz call centra vec pogruntal. Pac pol manj baznih postaj je na kvadratni km v lj, pa slabo omrezje en general, nimas kej... Ce hoces omrezje gres na telekom, ce ti je ravno je tudi bob ok

I

Izbrisan uporabnik #488

no, to pretiravaš, bob ma čisto ok omrežje, normalno pa da kje kaj rikne

telemach mi bolj nagaja zadnji cas, mece ven med klicem, zgine signal...

pri bobiju tega ni, tam je znalo le vcasih motiti med klicem

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.768
6.752
113
pri taščici
Tole da bob od sebe nekje na periferiji Zasavja (vas z nekaj hisami stevilkami)
Telekom preko kabla ne spravi toliko od sebe.
evil.gif

2189388-Screenshot_2015-03-10-21-19-25.png

Priponke

• 2189388-Screenshot_2015-03-10-21-19-25.png
    2189388-Screenshot_2015-03-10-21-19-25.png
    307,1 KB · Ogledi: 176
Nazadnje urejeno:

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:
Uporabnik pablohasan pravi:
Borovnicq, kot sem ti rekel, preverjali smo ze z raznimi managerji iz tehnike, ne bo en student iz call centra vec pogruntal. Pac pol manj baznih postaj je na kvadratni km v lj, pa slabo omrezje en general, nimas kej... Ce hoces omrezje gres na telekom, ce ti je ravno je tudi bob ok

Razčistiva nekaj...
- s kom si ti preverjal omrežje ne vem...očitno res z nekom študentom iz klicnega centra
- pol manj baznih...ne me smejat pa kdaj si nazadnje imel Si.mobilovo kartico v telefonu?
- slabo omrežje...bo kar ekvivalentno Telekomovem to potrdi marsikdo ki je prišel iz Telekoma in se je bal prehoda...

Daj jajca na plano in reci vaše omrežje je v riti npr. Na šmartinski
Cesti 29 do 35 če že ne moreš dati pravega naslova...Pa grem pogledat, saj zadnje čase nisem obiskal dosti lokacij kjer bi bili problemi...Ne rečem da lukenj ni, so pa prav tako na Telekomu, da ne govorim za druge konkurente...
b

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Borovnica evo ti naslova: Mariborsko Pohorje od Belvija do Areha, SiMobil omrežje totalno v k.rcu! Da nebi o kakem 3G sanjali. Si srečen če lahko med smučanjem sploh kje signal uloviš.

Pa mimogrede še odgovori na moje vprašanje o čudnem preklopu na avstrijsko številko.

pablohasan

Fizikalc
18. avg 2007
1.104
3
38
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
ok, bodi resen. govorimo o primerjavi s telekomom, ki je pač svetlobna leta naprej topogledno.

pablohasan

Fizikalc
18. avg 2007
1.104
3
38
preverjal sem z nekom visokim iz tehnike.
Če za mojo lokacijo pogledaš v uporabno stran, je v kvadratu okoli nje pol manj baznih. jebat ga. to so facti. Pa tudi kjer so, dela za en jebeštrga. sprijaznite se, mate pač šrot od omrežja in za kvaliteto zelo drage storitve.

Kaj več pač iz določenih razlogov ne bi.

glede na to, da ti črničiš v call centru, pač itak ne boš javno priznal tega, in to čist razumem, zato tole zaključujem.

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik pablohasan pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
ok, bodi resen. govorimo o primerjavi s telekomom, ki je pač svetlobna leta naprej topogledno.

Sem resen, ampak ne vem v čem bi bilo Simobil/bob omrežje svetlobna leta za Telekom.
Klici delujejo, data tudi.

Kaj bi torej bilo tako katastrofalnega?

I

Izbrisan uporabnik #488

LTE pa ful rabiš a ne... vsepovsod je wifi, tam ko ga pa ni, pa tudi LTE ni...

Pa na telefonu met LTE? kaj sesaš dol? blue ray?

Alex

Fizikalc
21. jul 2007
950
91
28
Ljubljana
Gaspud, ne se fžigat.
Naslov teme je Novo pri Bobu in v tej temi je tisti pablo zapisal, da je LTE slabo pokrit. Kolikor jaz vem LTE-ja na Bobu NI, torej ne more biti slabo pokrit.
pozdrav.gif

Trenutno pa sem s svojo številko še na Tušmobilu, kjer tudi ni LTEja, torej ga kot kaže ne potrebujem.
priden.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
@ McGiver
Pogledal sem naslov Pohorska ulica 60, 2000 MB kjer je pokritost odlična, lokacija Lobnica 62, 2208 Pohorje pa je bolj žalost,..

Glede prekoopa na at predpono pa lahko samo ugibam da je pri usmerjanju prišlo do napake,..
b

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.