Novo pri bobu IV.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Pomoje bo najbolje, ce se poklice na 068 680 680 ali poslje mail na info@bob.si ...

Sem pred kratkim urejal en tak prenos... le brez spremembe lastnistva... Ce se prav spomnim, je nekje v postopku mozno vpisati druge podatke za nacornika pri bob-u ... le pri prenosu stevilke je potrebno vpisati podatke prejsnjega lastnika... Sam bi naredil tako kot sem napisal na zacetku... torej najprej bi kontaktiral bob ...
smile-1.gif

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.308
4.124
113
Lahko ispolniš v obrascu za prenos. Dobil boš pa en dodaten list za podpisat

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.777
221
63
Citat:
Uporabnik tin01 pravi:
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Prenos številke

Sam njihovo spletno stran je treba odpret, je link takoj na začetku
smile-1.gif

Govora je tudi o prenosu "lastništva" številke. Mene muči enak problem - iz babice (penzion paket) na mene (bob) bi rad z prenosom telefonske številke. Vprašanje : Najprej prenos "lastništva" in potem prehod na bob ali obratno ?

Tin

ja prenos stevilke je ponavadi problem.

se da pri bobu zamenjati lastnistvo stevilke oz kaksen je postopek?

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
na bobu ni prenosa številke,..
drugače pa je postopek za primere ko je naročnik pri starem operaterju eden, pri bobu pa drugi naslednji:
- novi naročnik začne izpolnjevati pogodbo
- ko pride do podatkov o prenosu vpiše podatke o msisdn in številki računa/puk, če je naročnik še njegove podatke
- pogodbo normalno zaključiš
- ko prejmeš podatke naročniško pogodbo podpiše novi naročnik, mnp obrazec pa naročnik, ki je bil aktiven pri starem operaterju
- ko pridejo pravilni papirji na boba se nato naslednji delavni dan izvede prenos

Lpb

Ledenko

Guru
18. jul 2011
2.552
927
113
Vse je isto, samo na papirju od prenosa številke so podatki in podpis od trenutnega lastnika številke.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38

Kul. Do zdaj so morali 4je novi naročniki uporabit eno kodo, da si dobil en mesec free. Sicer bi bil BOB že na poti k bankrotu hehe Javim, če bo kaj s tega.

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.167
487
83
Citat:
Uporabnik rawr pravi:

Kul. Do zdaj so morali 4je novi naročniki uporabit eno kodo, da si dobil en mesec free. Sicer bi bil BOB že na poti k bankrotu hehe Javim, če bo kaj s tega.

Vedno je bil en nov naročnik dovolj.

camil

Zelenc'
21. sep 2007
14
0
1
Se opravičujem, ampak kje lahko preberem kaj o teh kodah, ki jih talate?
V kratkem mi namreč preneha vezava in bi prešel na brutalnega, no pa še eno predplačniško št. bi s Si. prenesel na Bob 4c.
Ali koda velja za oba primera? Kam pa jo vpišem? Se jo lahko večkrat uporabi?
hvala!

camil

Zelenc'
21. sep 2007
14
0
1
hvala, ampak sam paket mi je kar znan, bolj me je zanimalo to:

Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Koda za brutalni BOB: 865664

Ob narocilu paketa, ki je brez vezave, dobite zastojn sim kartico!

Kaj torej dobim s kodo in kam naj jo pravzaprav vpišem (bob sim kartice namreč še nimam)?

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Pokličeš na njihov klicni center, poveš kodo in če je še fraj, lahko dobiš brutalnega za 12 eur, brez stroškov sim kartice, ki so 15 eur. Naročniški bob pa imaš potem brez vezave, dokler želiš.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.