Novo pri bobu IV.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.769
6.756
113
pri taščici
že vklučujem, da se ne premislijo
Upam da bodo bolj uspešni kot GEN-i in CSD ki za podobno rabijo tri mesece in več.
Edit: vključeno, a je trajnik možen samo 4 v mesecu,

Vidim pa da se iz brutalnega narediti spremembo v 4c ali minibob

Nazadnje urejeno:

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.777
221
63
Citat:
Uporabnik Sokol pravi:
Na Moj bob si je po novem mogoče vključiti trajnik. Končno
cool-1.gif

no to smo dosegli. zdaj pa samo se sms-e ob nedosegljivosti pa smo zmagal ...
cheer.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
hmm,..to je bila odločitev nekoga drugega,... mmsji in sms ob nedosegljivsoti ostajajo po sistemu kot do sedaj,..
b

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
hmm,..to je bila odločitev nekoga drugega,... mmsji in sms ob nedosegljivsoti ostajajo po sistemu kot do sedaj,..
b

Saj počasi se bo garnitura ali spametovala, ali bo zamenjana.
10.gif

Na primer: Hofer v Avstriji ne sprejema kreditnih kartic v Sloveniji pa in v čem je potem problem - ga ni; drug trg drugačno poslovanje.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik McGiver pravi:

Na primer: Hofer v Avstriji ne sprejema kreditnih kartic v Sloveniji pa in v čem je potem problem - ga ni; drug trg drugačno poslovanje.

V Avstriji so bile pred leti redke stacune, kjer si lahko placal s kreditno kartico... Pri nekaterih se je dalo samo z "bankomat kartico" ... pa se to je bilo mozno samo s karticami izdanimi v Avstriji. Kasneje so potem uvedlo, da se lahko placuje z Maestro karticami ... sedaj pa se da pri vecini trgovcev placati tudi z ostalimi karticami... Hofer v Avstriji zelo dolgo ni jemal prav nobene kartice.. samo gotovina... Sedaj vem, da lahko placujes z Maestro ... pa z neko Visa V-Pay >> https://www.hofer.at/de/hofer-a-z/hofer-a-z/k/kartenzahlung/

Super

Pripravnik
4. apr 2012
757
20
18
Jaz. Zadovoljen. Za uporabnika, ki ne uporablja mobilca ne vem kako veliko, kot npr. jaz, je to top zadeva.

Gox

1.200. registrirani uporabnik
24. sep 2007
1.979
71
48
44
www.citroenar.com
Zdaj sem pri T2 ... porabo gsm imam >> cca 100min, 60SMS, 25 MB mesečno ...

Pa razmišljam o prestopu na bob 4c ... kolikor sem preračunaval, bi me moglo prit ceneje, glede na to da malo uporabljam GSM.

A za aktivacijo se nabavi navadni predplačniško sim in potem registrira v naročniško?

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Vprašaj se koliko plačuješ na T2,..
moje razmišljanje gre v dve smeri:
ali vzameš bob 4c, lahko pa tudi minibob za 6,9€ 200 min v vsa omrežja in 200 smsjev 25 mb pa doplačaš po 0,04€,..
l.p. b

Gox

1.200. registrirani uporabnik
24. sep 2007
1.979
71
48
44
www.citroenar.com
Sem preračunal ... pri bobu 4c, bi mogu imet cca 50% manj.

Tako da mislim da bom kar prestopil.

(razmišljat o bobu pa sem začel odkar je T2 menjal roaming ponudnika iz Simobila na Mobitel ... ker sem pri simobil roamingu imel odlično pokritost v službi, sedaj pri mobitelu pa v določenih predelih službe (trgovina) ne ujamem signala.)

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.769
6.756
113
pri taščici
Preko kode dobiš zastonj sim in ga kasneje spremeniš iz brutalnega v 4c. Saj to gre, borovnica? Moja žena je na njem že ene dve leti. Mesečni strošek gsm pokrije tisk in poštnino položnice, bančno provizijo za kavo pa že zmanjka, se jih bom usmilil in naročil E račun ko bom pri volji.
Kodo dobiš pri meni lahko, če je ni Kolimero vnovič. Ni dal nobenega odgovora na moj ZS.

Nazadnje urejeno:

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
hotel sem si vklopit trajnik, pa mi napiše "vpisana številka računa je poslovna." Res je, da sem želel vpisat trr od s.p. kartice.
Sam kaj wtf ima to veze s katega računa želim, da mi trga??? Položnico z istega računa plačam.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.