Novi Mercedes A.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
Mene bolj zanimajo cene
wink-1.gif

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.202
3.828
113
Jaz sem bil tudi tam. Škoda da so bili sami "loaded" modeli in se v bistvu niti ni dalo videt kakšnih bo večina avtov pri nas. Morda je bil še najbolj ljudski tisti zadaj v kotu, ki je imel "samo" športni paket, panoramsko streho in elektriæne sedeže.

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
evo včeraj zvečer smo si odblizu pogledali novega A, in tale z AMG paketom je samo čeljust dol, notranjost predvsem, zunaj je bolj "golf" scena, torej nič impresivnega...noter pa osvetljeni napis mercedes na pragu, rdeči šivi, vsa elektrika, memory , stekelna streha, comand, harman kardon, rdeči pasovi, ...itd, impressed zelo, cena pa ne vem kolk, dost verjetno...armaturka v usnju, sedeži..in best of, zadaj dovolj prostora za glave tudi za blizu dvometraše..vau.

Vau že vau, ampak bo to 45k eur.

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
kaj predlagaš? Jezno ptico? Videl danes na cesti..sreča da ima zadaj znak, ker drugače bi ga zamenjal za polota...
smile-1.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
46
Videl belega z AMG paketom, pa "911turbo 997" feltnami..

Kul, nic posebnega, kaj sele izstopajoc, kljub AMG paketu. Pricakoval sem bolj tak, nabildan pocket rocket.

Nazadnje urejeno:

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.302
1.925
113
Citat:
Uporabnik miha013 pravi:
Men so pa mercedesi čedalje bolj kul, a se staram?

Staraš se
evil.gif
.

Ugotovili so, da njihova vozila voži populacija 50+ pa so se malo zamislili. In zgelda da delajo v smeri da je zadeva všečna tudi mlajšim.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.