Novi Mercedes A.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

spenstar

Fizikalc
2. sep 2007
966
119
43
glej, da bos dobro testiral in napisal pregled.
smile-1.gif
.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
No sej to sem mislil, da ni čisto enak kot dosedanji ampak nadgrajen, predvsem iz strani Mercedesa. Čisto novih pa je tako malo motorjev, veliko jih vleče korenine še od pamtiveka.

Generik

Guru
14. maj 2011
3.901
1.279
113
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Jaz pa ne. Narod rajši pelje novega E-ja z osnovno mašino in classic opremo, nekateri doplačajo za kakšno malenkost, medtem ko sam rajši vzamem rajši rang nižje pa imam full C-ja s panoramo, avtomatom, delnim usnjem, bixenon, gretje/hlajenje/masaža sedežev, kjeyless itd za ceno skoraj osnovnega E-ja z malo dodatne opreme.. Nikoli ne bom tega razumel.

To je to. Zelo dobro napisano, se ne morem bolj strinjati.

sad

Guru
24. avg 2007
21.197
9.834
113
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Videl belega fully loaded na AC. Zadeva izgleda hudo.
Je imel spisek opreme na vratih napisan...?
Ja, na veliko
tongue-1.gif
.
Vsekakor je bil športna verzija, znižan, cole, strešno okno, itak ledike spredaj in zadaj. Verjetno novinar šibal z Brnika na Primorsko.

Mr_Orange

Pripravnik
15. avg 2007
723
3
18
49
Murgle
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
A je še kdo opazil nenornalno velike "fuge" pri karoseriji pri A klasi??

To si ti eno Kio gledal... že dve strani nazaj je Spenstar napisal, da ga od zadaj na spimpano Kio spominja in evo... zdaj si pa ti Kio za A-klaso zamenjal
grims-1.gif

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
In potem meni očitate da vsako temo na alterju zasmetim s korejskimi polizdelki.
hysterical-1.gif

AIter

Pripravnik
9. dec 2010
284
0
16
Citat:
Uporabnik Generik pravi:
Citat:
Jaz pa ne. Narod rajši pelje novega E-ja z osnovno mašino in classic opremo, nekateri doplačajo za kakšno malenkost, medtem ko sam rajši vzamem rajši rang nižje pa imam full C-ja s panoramo, avtomatom, delnim usnjem, bixenon, gretje/hlajenje/masaža sedežev, kjeyless itd za ceno skoraj osnovnega E-ja z malo dodatne opreme.. Nikoli ne bom tega razumel.

LOL
priden.gif

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
A je še kdo opazil nenornalno velike "fuge" pri karoseriji pri A klasi??

Mogoče zato, ker je narejen na osnovi Renautl megana?
evil.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik AIter pravi:
Citat:
Uporabnik Generik pravi:
Citat:

LOL
priden.gif

Kaj je smesno?

AIter

Pripravnik
9. dec 2010
284
0
16
nekateri kupijo avto tudi zarad uporabnosti in ne kupijo masazega salona s panoramskim razgledom

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Ja, če je tvoja najdaljša pot dnevna migracija v službo in tradicionalni letni obisk Ljipe njihove.

Kar se tiče panorame pa mogoče še kakšnega bonbončka, to je odvisno vsakega posameznika.

Avtomatik je nekaj najlepšega za avtocesto in prehitevanje, če ne govorimo o nekih starinah. Bixenon, vidljivost na cesti je neprimerljiva s halogenimi žarometi, poleg tega pride xenono z adaptivnimi žarometi in corner osvetlitvijo, da o izgledu ne govorim. Keyless entry, ena izmed odličnih pogruntavščin. Daš v žep in pozabiš na ključe. Integrirana navigacija meni osebno veliko bolj uporabna kot pa kakšen Garmin s kablom za polnjenje, anteno za promet, odstranjevanje s stekla in potem nazaj gor, da mi ne bo kdo vlomil zaradi odtisa kroga na vetrobranskem steklu. Brez vsega naštetega, veliko sem še izpustil, se da normalno voziti in priti na cilj, vsekakor. Mi pa v avtu brez opreme nekaj manjka, zato kar kupujte osnovne golfe, mercedese, jaz sem bolj pristaš spodobne konjenice, ki konkretno zabrunda, ko je to potrebno.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.