Ja, če je tvoja najdaljša pot dnevna migracija v službo in tradicionalni letni obisk Ljipe njihove.
Kar se tiče panorame pa mogoče še kakšnega bonbončka, to je odvisno vsakega posameznika.
Avtomatik je nekaj najlepšega za avtocesto in prehitevanje, če ne govorimo o nekih starinah. Bixenon, vidljivost na cesti je neprimerljiva s halogenimi žarometi, poleg tega pride xenono z adaptivnimi žarometi in corner osvetlitvijo, da o izgledu ne govorim. Keyless entry, ena izmed odličnih pogruntavščin. Daš v žep in pozabiš na ključe. Integrirana navigacija meni osebno veliko bolj uporabna kot pa kakšen Garmin s kablom za polnjenje, anteno za promet, odstranjevanje s stekla in potem nazaj gor, da mi ne bo kdo vlomil zaradi odtisa kroga na vetrobranskem steklu. Brez vsega naštetega, veliko sem še izpustil, se da normalno voziti in priti na cilj, vsekakor. Mi pa v avtu brez opreme nekaj manjka, zato kar kupujte osnovne golfe, mercedese, jaz sem bolj pristaš spodobne konjenice, ki konkretno zabrunda, ko je to potrebno.