Nova Škoda Superb

TheMan

Pripravnik
6. mar 2008
376
0
16
Mogoče že kakšen podatek koliko je širši od novega passata? Ker že sredinska konzola kaže na to, da verjetno kar precej. Pri passatu je vse tako golf like da te srat pritisne. Boh pomagaj kaj so študirali.

Pri superbu mi je všeč armatura. sploh komande klime so super postavljene. Drugače, tako nefolcfagnovsko.

Jason

Fizikalc
20. avg 2009
691
51
28
Citat:
Uporabnik hermann pravi:
Pač na alterju sem sramota, sam pa vem, da se zadaj ne bom niti enkrat usedel.

tudi meni je zanimiva ta obsedenost z zadnjimi sipami na elektriko. Enkrat sem spal v karavanu zadaj, sem si zelel, da bi imel sipe na roko, da ne bi bilo treba vsakic kontakta dajat, ko mal za/od-pres. Ce zdaj pomislim, bi bilo za zadaj idealno elektrika na desni in rocno na levi.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.586
9.813
113
40
MB
to majo za izgovor že dolga leta, korejc loverji
smile-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.693
6.714
113
pri taščici
A kurbel?
Bolje kurbel kot elektrika, katere ne znajo narediti niti spredaj. Pa da ne boste Korejci ploskal. Korejci ne znate motorja narediti (napisal Koreja lover na forumu) znate pa elektriko v stekla zadaj.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.512
10.732
113
Citat:
Uporabnik Jason pravi:
Citat:
Uporabnik hermann pravi:
Pač na alterju sem sramota, sam pa vem, da se zadaj ne bom niti enkrat usedel.

tudi meni je zanimiva ta obsedenost z zadnjimi sipami na elektriko. Enkrat sem spal v karavanu zadaj, sem si zelel, da bi imel sipe na roko, da ne bi bilo treba vsakic kontakta dajat, ko mal za/od-pres. Ce zdaj pomislim, bi bilo za zadaj idealno elektrika na desni in rocno na levi.

Jaz ne rabim v avtu spat, imam streho nad glavo.
evil.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.693
6.714
113
pri taščici
tukaj ne rabiš zicov podirat...
herman: bi šel, najbrž vsaj trije.
Ni pa všeč da se prtljažnih začne "pol metra" od konca avta. Čez tisti širok rob odbijača moraš vse dvigniti ali pa po njem drajsati...

Katunga

Fizikalc
1. sep 2007
1.068
0
36
Koper
Zdaj pa mislim, da se nima več kdo posmehovat Superbu. Avto je res špica. Prejšnji priznam, je bil kot da je nalomljen češki polprodukt.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.586
9.813
113
40
MB
ko je mela škoda zeleno, vam je blo grdo, pol je blo belo, je blo spet grdo ... no zdaj pa na presenečenje spet ni vredu
grin1.gif

Slick

Majstr
18. sep 2007
2.281
191
63
Citat:
Uporabnik Hoci pravi:

M***r jim češko... A niso mogli zglihati še tistih dveh centi stopnice, če podreš zadnjo klop?
Že Octavia ima isto "rešitev". Če kaj večjega nalagaš (npr. pralni stroj, stestirano gre že v Octavio), moraš zlezti na drugi strani v avto, da ga privzdigneš čez tisto malo stopničko, ne moreš samo porinit not.

Slick

Majstr
18. sep 2007
2.281
191
63
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
ko je mela škoda zeleno, vam je blo grdo, pol je blo belo, je blo spet grdo ... no zdaj pa na presenečenje spet ni vredu
grin1.gif

To večinoma komentirajo tisti, ki škode še nikoli niso vozili. Meni je zelena osvetlitev super, je zelo prijazna do oči.
Samo modra ima pa res tisti "glow", po par urah vožnje nič več jasno ne vidiš.
Saj prej tudi zelen znak ni bil OK, res me čudi, da je zdaj OK, ko je tak kot na 25 let stari Favoritki.
evil.gif