265 jih je prodala Tesla in tu se skriva tvoj manjkajoci procent do 5.
Statistika za leto 2023 – Google Drive
drive.google.com
Ja to je pa res noro velika številka. 265 !!
Še posebej če primerjaš da je Revoz naredil tudi 955 avtomobilov na dan.
Lej razumemo, Ne maraš Tesle, ni ti všeč, da ma armsturko s (in ne Z) kitajsko tablico (sploh, ker se očitno spoznaš na kitajsko šrot elektroniko, ki jo v drugih temah prodajaš), Jajo je volitve izgubil, pač ne gre ti vse po planu v lajfu, tako da ti je fajn mal dr.ekat po forumih. Jaz te razumem, ti bom pomagu. Ja Tesla je res jajc Z kitajsko tablco in sem bedak, da sem jo kupu!!! Upam, da ti to vsaj malo tegob vsakdanjika prežene.Glede teh električafjev pa...
Lansko tromesečje in letošnje...prodanih 300 več. Samo.
Pa pustimo da samo zaradi subvencij.
Naslovi pa...kot bi se oblak utrgal...
A morda veš koliko jih dela v zadnjem obdobju ...?Ja to je pa res noro velika številka. 265 !!
Še posebej če primerjaš da je Revoz naredil tudi 955 avtomobilov na dan.
To me ne zanima. Tvoj problem.in sem bedak
To itak zvonijo in na polno delajo. Trenutno bodo reševali situacijo s popusti, dolgoročno bo šlo pa v smer Tesle in zmanjševanje št. sestavnih delov.Dejstvo je, da če alarmi ne tulijo na ves glas v Wolfsburgu, Muncheni,... in se ne zgodi vsaj kak mali čudež, bo marsikatera blagovna znamka kmalu naprodaj. In verjetno nadaljevala posevnooko naprej.
Leta 90 je bilo koliko različnih proizvajalcev? Danes verjetno vsaj 3x manj. In potem pride nekdo in se izstreli na 5%...
Tako je, žal nimam kaj. Dajva še kaj čez Teslo udrihat, boš videl kako je vsaj enkrat imeti prijatelja. Aja, a si vedel da v Tesli ni notranjih kljuk v višini glave za prijet se In bedaki to kupujejo!!!! Verjetno maš ti to še v tvoji stari Dacii.To me ne zanima. Tvoj problem.
Lp.
Kaj točno želiš ti danes tukaj povedati?To me ne zanima. Tvoj problem.
Lp.
Kaj pomeni zate smer Tesle ? EV in/ali manj delov?To itak zvonijo in na polno delajo. Trenutno bodo reševali situacijo s popusti, dolgoročno bo šlo pa v smer Tesle in zmanjševanje št. sestavnih delov.
Spet se motiš.Letošnja prodaja vseh avtomobilov je 12% večja kot lani.
Štromarskih vozil je bilo marca v Sloveniji registriranih 1180, potem ko jih je bilo v enakem lanskem mesecu 884.
Torej nobenega BOOOOOOOMA.
Smer megacastings in minimalno zaslonov, fizičnih tipk.Kaj pomeni zate smer Tesle ? EV in/ali manj delov?
Tam prihranis nekaj sto kosov. Z EV tisoče.Smer megacastings…