Ma kaki tesla verniki? Tukaj samo darjanu lahko to reces. Ce pa nekdo ne graja kar vnaprej in zaprmej, pa se ni vernik.
Sigurno pridem,… sej bom lahko nafilu baterijo pr teb zastonj, a ne?
Vsak dan se vozijo. Glede na to, da jih za EU delajo v Berlinu, je kolega komentiral, da jih peljejo v Berlin po štempl made in EU.Kot kaže so prišle Tesle v Koper, danes srečal cca 15 tovornjakov v smeri proti Münchnu , večinoma model3 in zmes tudi kakšen z modelom Y
Ce imas v planu imeti viške kwh, predlagam da kar alter EV srecanje izvedes. Mogoce se kdo poleg Guinness prideJa, tragicno ampak ko vidim kaj pocno politiki se samo vprasam kaj tile jemljejo in sem vesel, da je sploh tako kot je - lahko bi blo ze orenk slabs. Ampak, a kej nardimo proti temu? Bol sam cakamo, da se samo magicno postima, pa se hudic kar noce. Ej ne vem, tud jst upam da jih pamet sreca, ker tole zdej se ze res obraca hudo narobe. Sam to ne sodi vec v moto temo. Nima veze, z veseljem te bom bral se naprej, ce bos pa kdaj okoli NM pa sam napis in se dobimo na kaki pijaci pa se v zivo kaj receva.
Kdo te je pa to nafarbal da jih za eu delajo (samo) v BerlinuVsak dan se vozijo. Glede na to, da jih za EU delajo v Berlinu, je kolega komentiral, da jih peljejo v Berlin po štempl made in EU.
Ce Najbolji casti strom pridem se jaz
Ni se nobenga plana za nic, ker moram prvo videt kako bo to sploh delalo. Nerad rostilj prpravlam ce zajec se po hosti tece. Sicer je pa zihr se kaksna free polnilnica kje, se bojo ze znajdl.Ce imas v planu imeti viške kwh, predlagam da kar alter EV srecanje izvedes. Mogoce se kdo poleg Guinness pride
Jaz ti dam kluce pa se peljiVerjamem. Bos prvo se ti kej povabu, k si ze tko ufuran v strom. Đomba pa to