Iz 23.3. so mi dal datum na 28.3. ampak nimam še končne potrditve.Guinness kdaj dobiš Teslo da boš te pelal en krog?
torej drugo leto.Iz 23.3. so mi dal datum na 28.3. ampak nimam še končne potrditve.
Za EV evangeliste in top shit najbojlše na svetu je EV, so vsi paranojiki. Dej se malo v roke vzemi, ker boš vsem zagnusil EVje. Tako kot so v začetku stoletja Hondaši zagnusili Honde. Te pa je Honda začela delat samo še za dedije in babice avte, ker drugega niso mogli prodati.Kako kompliciranje za brezveze
Če je nekdo paranoik oz živi v takem okolišu, oz potuje tja, si pač nastavi PIN, za vse ostale pa je tu ključ/kartica v žepu.
EU še ni dokončno potrdila letnico 2035. Preložili so na nedoločen čas. Japonci so pri tem bolj previdni z letnico 2050.Bodo kitajci poharali evropejce tu... Pa še prepoces prodaje ICE, ne samo da je strel v koleno..... Strel v glavo je to
Ja najbolje da das na chili pa modularc pod gas, placujes pa polno zavarovanje za 500 konjev.....na AC pa si v zavetrju tovornjakov.sad, obraba je vecja zaradi navora bolj kot teze. Kar pa lahko voznik kontrolira.
Stari nima pojma o pojmu.Tole je zanimivo poslušat celo:
Best top shit fuL eko.
Pac ce koga skrbi obraba, ima izbiro.Ja najbolje da das na chili pa modularc pod gas, placujes pa polno zavarovanje za 500 konjev.....na AC pa si v zavetrju tovornjakov.
Kot nekoc z Leafi in podobnimi "pionirji".
Dobro si to utemeljil.Stari nima pojma o pojmu.
Kar pa ima, pa ne velja pri nas oz v EU.
A v zaveterje tovornjaka, da lovi km do naslednje polnilnice?ko enkrat obcutis kak potegne 4x4 Tesla, se sele zaves…
Uf ,moj prevzem ,potrjen je v ponedeljek, 27 .3. ob 10h , škoda, bi lahko spila kako kavo ,bivša BMW-jevca, bodoča TESLEIz 23.3. so mi dal datum na 28.3. ampak nimam še končne potrditve.
Mah, dovolj je tudi rwd, pa ce drzis na nasih cestah neprekinjeno gas do podna vec kot 5 sekund si "car".Pac ce koga skrbi obraba, ima izbiro.
ko enkrat obcutis kak potegne 4x4 Tesla, se sele zaves…