Sej vseen, mela me je pr tesli YPusti jo ce kupuje avto glede na budget.
Magna je tudi ustavia proizvodnjo v Mb, ker je povpraševanje upadlo.Torej namesto 42.5k bi zdaj prišla 40k in zdaj resno razmišljaš, prej pa je bila predraga?
PS, počakaj še vsaj do poletje, še bodo padale cene, ker se zaloga kopiči...
Že jaz sedaj predlagam rabljenega EVja, preizkušenega, ampak Jabe hoče novega.pa dobro Y je grd ko satan, pol 3jka pa zdržiš tiste dve leti, dokler kdo kaj druga ne ponudi za normalni dinar.
Že jaz sedaj predlagam rabljenega EVja, preizkušenega, ampak Jabe hoče novega.
Če se kaj človek nauči, da se z žensko ne moreš "prepirati" glede avta. Glede EV pa je še huje...
Evo, pa se strinjamo Ampak čisto zares, Škoda je cenovno "znorela". In to povrhu splošnega dviga cen.Za tak denar škode že dobiš skoraj X-a...madona se cenijo čehi?
Ja, ampak to, kar se dogaja "danes", je čisti absurd. Vsaj zame. Pa niti ne pravim, da mora biti v nižjem cenovnem razredu (vem, napisal si nižje, ne nujno najnižje). Ampak to, kar nudijo danes, je izredno drago za Škodo.Škoda - in tudi marsikatera druga prej cenena znamka - je že kar nekaj časa nazaj zapustila nižje cenovne razrede. Ne vem pa, če so zaradi tega tudi sami avti zares bolj kvalitetni
Ne nujno, ekonomija obsega. Zakaj bi se podražil, če bo bolj poln in bo vsaka vožnja prinesla več denarja?Če bomo začeli vsi hodit z busom, pa se bo bus podražil.