Ampak ne maram pa tudi nekih "na počez" trditev, poslpoševanja in "dokazovanja" brez številk v ozadju.
Prosim...
Ampak ne maram pa tudi nekih "na počez" trditev, poslpoševanja in "dokazovanja" brez številk v ozadju.
Daj vhodne podatke. Cifer kar na počez in na pamet ni. Pa na hitro tudi ne - če rečeš ICE A proti EV B je treba najprej vedet pogoje uporabe (službeni/privat km), čas uporabe (zaradi preostanka vrednosti), preračunat financiranje ... Je kar nekaj dela, če hočeš prav preračunat in svetovat.Cifre... Kje so? Ti si kralj "na počez", ko pride do stvari, ki jih prodajas. Ne dvomim pa, da bi serviral številke, ce ne bi narobe hodile.
Primerjava odstopanj od tovarniških podatkov pa pokaže precej drugačno sliko. V tem primeru je bil zmagovalec kitajski SUV maxus euniq 6 z odstopanjem zgolj 10,45 odstotka.
Doseg se ne meri v zimskem času, ker se dejansko skrivajo podatki pred kupci in se jim kaže nasmešek, vse dokler se ne spopadejo z kruto realnostjo. Zima pri nas traja vsaj 3 mesece, in ti bi to kar zanemaril. Če za toplotne črpalke za ogrevanje hiše podajajo podatke pri več delovnih režimih, zakaj jih pri avtih skrivajo? Za razmislit ne?Eden bolj zmedenih člankov zadnje čase! V čem so posekali Teslo - v manj "laganja". S je edini prišel vsaj blizu končnemu cilju. Tabela pa je kdo manj zavaja, pa spet je treba vzet v obzir, da se "poraba/doseg" ne meri v zimskem času.
Ta test je fajn za bodoče "kupce" drugače pa nima nobene veze z realnimi razmerami na trgu EVjev.
Tole me pa iskreno zanima, kateri je bil tako oglaševan.Par let nazaj so še oglaševali ICEje z porabo 2,7l/100km
Samo Izoliranc kaj je pa tebe zmotilo na zgornji objavi?Doseg se ne meri v zimskem času, ker se dejansko skrivajo podatki pred kupci in se jim kaže nasmešek, vse dokler se ne spopadejo z kruto realnostjo. Zima pri nas traja vsaj 3 mesece, in ti bi to kar zanemaril. Če za toplotne črpalke za ogrevanje hiše podajajo podatke pri več delovnih režimih, zakaj jih pri avtih skrivajo? Za razmislit ne?
Se je pa veliko hitreje, kot bi se danes.Rim se ni sezidal v enem tednu.
Kaj si ti njegov advokat? Seka po EVjih, ki si jih ne bo nikoli kupil in je že tečen v svojem nabijanju.Samo Izoliranc kaj je pa tebe zmotilo na zgornji objavi?
Ne, le firbec me matra. Eno je, da stalno seka po EVjih (nisem preverjal, če je to dejanska situacija), drugo pa je odziv na morebiten konstruktiven zapis. Če mu na vse izjave daš down-vote, ne glede na vsebino, si ti v tem pogledu enak kot on, sekaš po ICE-jih oziroma brez premisleka navijaš za EV kot najboljšo stvar po narezanem kruhu.Kaj si ti njegov advokat? Seka po EVjih, ki si jih ne bo nikoli kupil in je že tečen v svojem nabijanju.
Doma imam SE in pridelam nekaj viška. Spremljam teme, ker tudi mene mika EV. Iščem pa predvsem minuse, ker pluse poznam. Ti bo sedaj lažje?Kaj si ti njegov advokat? Seka po EVjih, ki si jih ne bo nikoli kupil in je že tečen v svojem nabijanju.
No daj statistiko na plano - lahko tako prirejeno kot proizvajalci EV in ICE.Če mu na vse izjave daš down-vote, .
Ti iščeš predvsem izgovor zakaj NE KUPITI EV.Doma imam SE in pridelam nekaj viška. Spremljam teme, ker tudi mene mika EV. Iščem pa predvsem minuse, ker pluse poznam. Ti bo sedaj lažje?
Pri teh "debatah" je zanimivo, da so najbolj glasni tisti, ki sploh nimajo EVja. Upirajo se samo na neke članke in zapiske...Ne, le firbec me matra. Eno je, da stalno seka po EVjih (nisem preverjal, če je to dejanska situacija), drugo pa je odziv na morebiten konstruktiven zapis. Če mu na vse izjave daš down-vote, ne glede na vsebino, si ti v tem pogledu enak kot on, sekaš po ICE-jih oziroma brez premisleka navijaš za EV kot najboljšo stvar po narezanem kruhu.
Ali je prepovedano spremljati temo in izdelke, ki jih nekdo še nima? Na kaj pa naj se nekdo opira? Aja, moramo kar vam verjeti in kupitiPri teh "debatah" je zanimivo, da so najbolj glasni tisti, ki sploh nimajo EVja. Upirajo se samo na neke članke in zapiske...