Ce dobis dvenletinstaro za 32 moras imeti res sreco da 5 let staro prodas za 30.mogoče ker ni vredna rabljena 30 kilo, ce bi bila 20 bi verjetno kdo kupil.
Ce dobis dvenletinstaro za 32 moras imeti res sreco da 5 let staro prodas za 30.mogoče ker ni vredna rabljena 30 kilo, ce bi bila 20 bi verjetno kdo kupil.
še NI NA ZALOGI, predviden rok dobave več kot 30 dniNo evo:
in med slikami je tudi slika števcev kjer je razvidno da je napolnjen na 100% in domet 400km
Odlično za dolgoročno skladiščenje baterije...... budale
me prav zanima pri kaki kapaciteti čakajo ostali elektro avtomobili pri avtohišah
in med slikami je tudi slika števcev kjer je razvidno da je napolnjen na 100% in domet 400km
Odlično za dolgoročno skladiščenje baterije...... budale
naprimer?Ja ponavadi napiše 25 minut ampak traja malo dlje, jaz dam ponavadi zvečer ali ko vem, da ne rabim nikamor. Mi je pa noro, ker so velikokrat kakšne dobre stvari v novem softveru, tega pač nisem navajen pri drugih avtih.
Na zadnje so dodali dodatno funkcionalnost na scroll koleščke na volanu, tako da sem si lahko npr. na desni kolešček nastavil, nastavitev temperature. Aja pa pri navigaciji zdaj dobiš več informacij o destinaciji in lahko klikneš na cilj in dobiš info o odpiralnih časih, zasedenosti,...naprimer?
To se dela že kakih 15 let, Opel pa je itak mrtev - kaj zapusti cigan ko umre? Črno kitaro in ključe od Oplna.se mi zdi, da je to namen, da. večji razkorak med pižojem in citroenom. ne vem, kam bodo opel dali...
Ista zgodba kot Seat in Cupra - DS so izločili iz Citroena in vpeljali kot samostojno znamko, ker bi drugače Pižoju šlo še slabše.Citroen že ima fensi linijo....DS.
Kaj citroen bodo potopili v nizkocenovnike?
Raje bi Fiata ali Opla za to izbral......