Ja, in najbrz edini, ali pa zelo redek primer.Tesla ima preko 200kmh koncno
Samo replika ker je hanzi rekel da imajo EV brutalne pospeske, koncno pa mizerno.In to rabiš zakaj?
To je pac zato ker ni menjalnika in se zavrti motor do 20k ali se vec.Ja, in najbrz edini, ali pa zelo redek primer.
Povej se da pri 200+ gre kataloški doseg na polovico ali celo manj.
Sem pri golfu videl kaj se dogaja s dosegom ko ga v grosuplju zahodis in ga drzis do BTC ( z izjemo tunelov kjer pac ne gres 150)
... in ne kupijo avto za 95% svojih potreb, tistih 5% je lazje resljivih kot si mislite
Zaro ker mi pri klasičnem avtu ni treba še dodatno reševati teh težav … kero vprašanjeTo je pac zato ker ni menjalnika in se zavrti motor do 20k ali se vec.
Ampak ni potrebe niti za vecji doseg, to so samo bomboncki za obcasno igranje.
Ne vem zakaj ljudje tako radi pišejo o robnih primerih in ne kupijo avto za 95% svojih potreb, tistih 5% je lazje resljivih kot si mislite
Kaj šele ko gres obratnoX-ka recimo če je 75kw ne prideš do Umaga če ga iz Lj tiščiš tam 180 po AC (se je dobr v Kozini ustavit .
Pa pod 200 dosega (pri taki hitrosti )Tesla ima preko 200kmh koncno
Ja vozis pa se 3x drazje…pa izkusnja je veliko skabsa z ICEZaro ker mi pri klasičnem avtu ni treba še dodatno reševati teh težav … kero vprašanje
Darjan, resno, opisi mi te izkusnje. Me zanima, kaj zamujam.Ja vozis pa se 3x drazje…pa izkusnja je veliko skabsa z ICE