Če imaš možnost si sposodi kakšen EV za 1 teden, pa boš razumel .Darjan, resno, opisi mi te izkusnje. Me zanima, kaj zamujam.
Če imaš možnost si sposodi kakšen EV za 1 teden, pa boš razumel .Darjan, resno, opisi mi te izkusnje. Me zanima, kaj zamujam.
Moj sodelavc že eno leto čaka na ID3. Tudi njemu so prodali zgodbo da ima avto tak doseg, da se bo BP pripeljal iz Štajerske do Vira. Pa mu nočem veselja pobrat dokler se prvič ne bo podal na pot.Glede dosega na AC
"Sosed ima ID 3, ni razočaran, pravi da je avto OK, edino kar mu gre na živce, ker se mu je trgovec zalagal glede dosga.
Vozi se večinoma na AC, zagotovili so mu 350 km, v resnici z enako vožnjo kakor s prejšnim TDI, naredi 200 km v zimskem času in 250 v letnem.
Kar je daleč od oglaševanega 425 km, NATEG na Qbik....."
1. poln navor že takoj ko pohodiš plin, ki traja in traja...samo ena prestava, nič zatikanjaDarjan, resno, opisi mi te izkusnje. Me zanima, kaj zamujam.
Če ima manj kot 200km med krajema ne vidim težav. Seveda bo pa moral nafilat za nazaj.Moj sodelavc že eno leto čaka na ID3. Tudi njemu so prdali zgodbo da ima avto tak doseg, da se bo BP pripeljal iz Štajerske do Vira. Pa mu nočem veselja pobrat dokler se prvič ne bo podal na pot.
To sicer nima veze z avtom in EVji, ampak prodajalci, ki pač natehujejo, ali pa celo ne vedo kako in kaj. Je pa res težko prit do realnih informacij, ker še EVji niso tako razširjen, tako da mora bit kupec malo bolj aktiven in poiskat informacije.Moj sodelavc že eno leto čaka na ID3. Tudi njemu so prdali zgodbo da ima avto tak doseg, da se bo BP pripeljal iz Štajerske do Vira. Pa mu nočem veselja pobrat dokler se prvič ne bo podal na pot.
Pa pod 200 dosega (pri taki hitrosti )
Se kater drug?
Aja? Kdo ti ga napolni na šihtu?Aha, pa še to, vedno imaš zjutraj/po šihtu "poln" tank, ne rabiš več hodit na pumpe in se tam drenjat.
Isto kot doma, vtičnica.Aja? Kdo ti ga napolni na šihtu?
Njegovo stanovanje - Vir (Hrvaški otok) je ravno 425km. Razen če ga niso napačno razumeli in so mislil Vir pri DomžalahČe ima manj kot 200km med krajema ne vidim težav. Seveda bo pa moral nafilat za nazaj.
Tole bi bilo treba ukinit. Če eni lahko na službene stroške polnijo avto, zakaj jih drugi nebi smeli tankat? Enake možnosti pa to...Mi imamo tudi na firmi za vse, ki imajo električne avte polnilnice za zaposlene.
Sem si ga, pa ga predcasno vrnilČe imaš možnost si sposodi kakšen EV za 1 teden, pa boš razumel .
Hvala za tole.1. poln navor že takoj ko pohodiš plin, ki traja in traja...samo ena prestava, nič zatikanja
2. prehitevanje glej točko 1.
3. možnost nastavitve urnika/preko aplikacije klime v kabini (gretje in hlajenje)
4. radarski tempomat + točka 1 in 2.
5. Če ne uporabljaš točke 3, maš kabino segreto/šipe odtaljene v par minutah
6. težišče, ker je baterije praviloma na dnu/sredini avtomobila.
7. za avanturiste .. camp mode, ipd.
Točno tako. Vem da nisi bil ti, ampak nekateri so se precej usajali na influencerje in pralne stroje, ki so jih dobili zastonj. Popolnoma enak primer si ti. Kje je FURS majkejim?Pa ne samo to, taki tudi dobimo potne stroške, čeprav polnimo na stroške firme.
joj prejoj, kakšna nepoštenost, a?