DEMS - EV Clinic Zagreb - DEMS
Kaj se zgodi, če poteče garancija na električnem vozilu, kako in kje popraviti? Prva odločitev je logična, seveda pooblaščeni servis. Ampak obstaja še ena zelo dobra rešitev, kam peljati avto.

mojstri?
Ata in mama so rekli, pejd študirat, da ti ne bo treba delat.Pričakujem, da naše fakultete, pa tudi strokovne srednje šole že v tem trenutku izobražujejo tovrstne kadre, ki jih le še poslovna žilica loči od tega, da odprejo lastne specializirane delavnice![]()
Kakšne zvočne učinke, to je onesnaževanje okolja s hrupom. To ni Eco.Ko vozim počasneje s hibridom, ker dejansko grem lahko tudi 60 km/h par kilometrov na štrom, me tudi noben ne sliši, da mu prihajam za ritjo, zato sem vedno ekstra pozoren, da jih ne presenetim, zbijem itd. Tako da je to bila dobra ideja, da so novejšim avtom začeli dodajati zvočne učinke.
(x)DoubtPričakujem, da naše fakultete, pa tudi strokovne srednje šole že v tem trenutku izobražujejo tovrstne kadre, ki jih le še poslovna žilica loči od tega, da odprejo lastne specializirane delavnice![]()
Pri rikverc je ta zvok, pri naprej je "tiho", tudi ce gres 1kmhNi tega? Oziroma temu podobnega. https://youtube.com/shorts/LuzERyPTW7Y?si=cS-5Nsn0OHU-th-j
![]()
Volkswagen ID.4 - Pedestrian Warning Sound #shorts
#Short #EverydayEV #VolkswagenID4The Volkswagen ID.4 is a very futuristic vehicle and the unique pedestrian warning sound it produces definitely emulates that!youtube.com
Drugače se ga pa da menjat na tesli.
Kupci jih ne žele, čakalana doba na njih pa več kot pol leta. Razumel bi da bi avti stal pol leta na parkingu trgovca, pa da jih ne bi nihče povohal.VW ID.3 i Cupra Born naj bi se nehala proizvajat klik
Pravi horor
![]()
Nočna mora 53-letnega Škota: 'Pomagajte, moj avtomobil se noče ustaviti' | 24ur.com
53-letni Škot je ob vračanju iz službe ostal ujet v lastnem električnem vozilu, ki ga ni mogel zaustaviti. Ujet v premikajočem vozilu, je poklical policijo, da ga reši. Kot je povedal kasneje, je vozilo doživelo 'katastrofalno okvaro' pri hitrosti skoraj 50 kilometrov na uro.www.24ur.com
Čak... z odbito subvencijo si na 28500 eur? Hmmmm... to pa zna bit že zanimivo.Hudo, vidim, da je po novem tudi Cupra Born pod 35 jurjev (MPC, brez kakih popustov itd). Torej s 6500 subvencije že dejansko sprejemljivo poceni spodoben voz.