Zvok je enak kot na mojem eskiroju ob pospeševanju, samo, da je glasnejši. Dvomim, da je to kak opozorilni zvok.Ne tuli, ko pospešuje (razen če gumu cvilijo), ampak tuli pod 40 na uro, ker mora imeti (EU predpis) opozorilni zvok za pešce.
Zatipk je bil, da sem napisal 6,5K subvencije. Ker za EV s ceno med 35 in 65 K je 4,5K.Vseeno, vprašanje ostaja, ce lahko razlozis to matematiko. Ali je bil zatipk dobis 6,5k€ napram dobis 0€. Meja 65k€ je vsem jasna. Ampak 77-5 ni 65. In dobrih 10 cenejsi kodiaq je sicer lahko 65, ampak ni EV.
Maj je torej bistvl in sporocilo?
Hmmm Tesla tuli samo pri rikverc.Ne tuli, ko pospešuje (razen če gumu cvilijo), ampak tuli pod 40 na uro, ker mora imeti (EU predpis) opozorilni zvok za pešce.
Zatipk je bil, da sem napisal 6,5K subvencije. Ker za EV s ceno med 35 in 65 K je 4,5K.
Pa prezrl sem, da je 77K, sem "videl" 70K. in 70-5 je 65 in pride v subvencijo.
Tudi naprej spušča tusti vesoljski zvok. Samo ga verjetno notri ne slišiš.Hmmm Tesla tuli samo pri rikverc.
Potem krsi eu predpis?
Sam te pa to ni več brezplačno, ker gume pa grejo.Tesla ima do 40kmh cca pol sekunde, tak da tega nihče ne sliši
Zagotovo so baterije na testni mizi doživele en kup ciklov in imajo podatke kaj in kako, le mi tega ne vemo in si lahko pomagamo z znanimi realnimi podatki.Ta "tip" ima oz je imel tiste stare 85kwh baterije, novejše 100kwh bi naj bile veliko bolj obstojne, ampak ni takih fanatikov, da bi to odpeljali...
Torej strah je odveč, kar se tiče baterij, edino če pač imaš veliko nesrečo.
Za subvencijo je merilo končna plačana cena. Z vsemi popusti.Zakaj -5? A se ne gleda na ceno po rednem ceniku… tako kot pri za zavarovanju… torej brez raznih popustov?
Če je bila prodana po tem, ko je to začelo veljat, potem da.Hmmm Tesla tuli samo pri rikverc.
Potem krsi eu predpis?
LetosČe je bila prodana po tem, ko je to začelo veljat, potem da.
Hmm najbrz ga niti zunaj ne slišijo.Eno nedeljo popoldan se vozim po centru Vipave, lagano turistično, 20kmh in pasemo zijala(skoraj kot neka "pes cona" bi se lahko reklo) . In dohitimo tri ali 4 penzioniste, ki masirajo po sredi ceste. Kaksnih 50m sem peljal kakšnih 5-10m za njimi s hitrostjo penzionisticne hoje (si mores mislit da to tesla omogoča ).Tudi naprej spušča tusti vesoljski zvok. Samo ga verjetno notri ne slišiš.