Boljš službenega kot tvojega prostega časame je stalo 1.30h službenega časa
Boljš službenega kot tvojega prostega časame je stalo 1.30h službenega časa
A ne pise obicajno 20 minut?
a nisi bil pozoren na napis, kjer je pisalo koliko časa traja posodobitev in da je avto v tem času nevozen?
ni pisalo kako dolgo bo trajalo, pisalo je da bo nevozen, ja.... verjetno je tudi malo slabši WIFI signal... skratka... modernizacija, hebi ga,..
a nisi bil pozoren na napis, kjer je pisalo koliko časa traja posodobitev in da je avto v tem času nevozen?
Meni piše ponavadi več, kot dejansko je...mogoče je kriv MCU1? ampak vedno si vzamem vsaj 1h časa...A ne pise obicajno 20 minut?
Nisi v avtu, ko se to izvaja, lahko nastaviš, da ti ob 2 zjutraj to naredi, stran vržen lajf, uf koliko lajfa vržem stran, ko gledam filme, igram igre, stojim v vrsti za razne stvari, sedim na kavcu in se čoham po ja.jcih...vsaka minuta v avtu je stran vržen lajf...nič ne zavidam
Ekološko v nulo, poraba 20kwh/100km čiste brezplačne elektrike.
odg. je bil namenjen darjanu.Nisi v avtu, ko se to izvaja, lahko nastaviš, da ti ob 2 zjutraj to naredi, stran vržen lajf, uf koliko lajfa vržem stran, ko gledam filme, igram igre, stojim v vrsti za razne stvari, sedim na kavcu in se čoham po ja.jcih...
zamisli si, da ti ga brikne med posodobitvijo...haha.. kolega je imel zgolj manjše težave..samodejno odpiranje stekel in podobno, tudi med dežjem in podobne fore, potem posodobitev, so to popravili je pa kaj druga. Zmagovalno.heh,...
meni pa danes pred službo Tesla napiše - posodobitev
sem imel pol ure do odhoda, kliknem posodobi... v glavnem šel sem 1.30h kasneje od doma, ker je trajalo... pol še BT ni hotel funkcionirat...
ko sem v avto zlezel pa napiše... posodobitev - nameščen jezik HEBREJŠČINA
me je stalo 1.30h službenega časa
Ko se boš peljal za mano in bom stopil po gasu, ter te zakadil z dimom, se lahko javiš.Bottom line: tak mali egoistični pizdek, ki pod pretvezo ekološkega bulšitiranja fura lastne užitke. Vsaj o ekološkosti ne nabijaj, ok?
- Od kod ti ideja, da je čista? Če ti ne svinjaš z izpuhom, pa trosiš trdne delce z obrabo gum in bremz. Meh, nepomembno.
- Od kod ti ideja, da je brezplačna? Zate že, za ostale deležnike na elektrotrgu pa zanesljivo ne.
Na 55% itk. Če boš polnal sam do ~55%, bo baterija zdrzala bistveno bistveno več ciklov kot do 90%. Tko čez palec bi lahko naredil ene 5-10x več kilometrov z isto baterijo, kot če bi vedno polnal na 90%.
Se to ne, ko EV pospesuje prav neprijetno tuli, ce ga poslusas kot pešec (govorim za nizke hitrosti po mestu, do 50km/h).tiho zagotovo ne, to si izbite iz glave. Tiho je samo na parkirplacu do 10 na uro.
Večina avtov ima spodnji buffer, tako da 10% SoC ni dejansko 10% baterije, ampak več.
Daj daj, tiste 2sec boš pa ja potrpel. Kako šele pospešujejo razni golfi TDIji letnik 2000, ipd.Se to ne, ko EV pospesuje prav neprijetno tuli, ce ga poslusas kot pešec (govorim za nizke hitrosti po mestu, do 50km/h).
Se ne splača ukvarjati z njim.Bottom line: tak mali egoistični pizdek, ki pod pretvezo ekološkega bulšitiranja fura lastne užitke. Vsaj o ekološkosti ne nabijaj, ok?
- Od kod ti ideja, da je čista? Če ti ne svinjaš z izpuhom, pa trosiš trdne delce z obrabo gum in bremz. Meh, nepomembno.
- Od kod ti ideja, da je brezplačna? Zate že, za ostale deležnike na elektrotrgu pa zanesljivo ne.
Ekološko v nulo, poraba 20kwh/100km čiste brezplačne elektrike.