Ja kot rečeno, verjetno ga bom pogrešal, ampak verjemi da park senzorje bolj. V bavarcu je bil radar res super stvar v megli, je pa res, da se je zgodilovse skupaj, 2x da mi je prisel prav.Čakaj, samo da megla pade..
Ja kot rečeno, verjetno ga bom pogrešal, ampak verjemi da park senzorje bolj. V bavarcu je bil radar res super stvar v megli, je pa res, da se je zgodilovse skupaj, 2x da mi je prisel prav.Čakaj, samo da megla pade..
Seveda, glede varnosti se popolnoma strinjam, samo ne vem zakaj ne priznaš, da je umik USS neumnost.Je pa radar iz vidika varnosti veliko bolj pomemben, kot park senzorji.
Recimo tudi za preprecevanje trkov.
Emergency braking sistemi jih nič ne odvržejo. Je pa res, da pri nekaterih avtomobilih delajo le preko kamere, pri drugih pa kombinirajo z radarjem. Pri slednjih bi morda celo preprečil, zagotovo pa vsaj konkretno zmanjšal posledice trka, ker bi avto znižal hitrost trka.Radar ne bi napravil nič, ker odvrže stran stoječe avtomobile.
No super, konćno se strinjava!Za mene je radar vstran vecja bedarija
Je pa oboje ja, ampak sigurno bo cez X let vision nadomescal vse “senzorje” - ker ce lahko nase oci, lahko tudi kamera.
hmmm, zakaj je pa potem Tesla S P85, prepotovala 1000km popolnoma v istem času kot "throtlan" BZ4X ?Ne, tesla nima s tem problema ker ima najboljsi thermal management baterije.
Razen ce kakega Plaid-a teras na polni.
Sem šel pogledat:
Toyota BZ4X - 14:25 ur
Tesla Model S P85 - 11:25 ur
Tesla Model 3 LR - 9:20 ur
Toyota ima katastrofalen proizvod. Tudi na Prima testu je bila krepko zadnja. Pa avto ni poceni, je dražji od LR Tesle.
A to je tisto, ko so testiral Porscheja Taycana in ta hitro Teslo, kolikokrat zaporedno lahko na polno štartata in je Tesla zelo hitro opešala?
Bmw s kamero in radarjem se bo mirno zagonil v zid, ki ti ga nekdo sezida sredi ACEmergency braking sistemi jih nič ne odvržejo. Je pa res, da pri nekaterih avtomobilih delajo le preko kamere, pri drugih pa kombinirajo z radarjem. Pri slednjih bi morda celo preprečil, zagotovo pa vsaj konkretno zmanjšal posledice trka, ker bi avto znižal hitrost trka.
Jaz sem se nanašal na tisti “najboljši thermal management baterije”; tako da bi bilo res bolje, da greš za nazaj brat poste, še boljše pa je, da jih tudi razumešNe. Tole:
nov električni avto,nasveti za nakup
Pri novejsih Teslah je trenutno najvecji fail ta, da so odstranili parkirne senzorje, ki so ze bili in so menda dobro opravljali svoje dela. Trenutno s Tesla Vision preko kamer pa ne poznam nobenega, da bi rekel, da je to uporabno ... Ampak to tisti, ki imajo starejse Tesle, ne opazijo ... :P...www.alter.si
Dajte mal nazaj poste prebrat, ne kr trolat
Jaz sem se nanašal na tisti “najboljši thermal management baterije”; tako da bi bilo res bolje, da greš za nazaj brat poste, še boljše pa je, da jih tudi razumeš
Kupujem rabljen EV do 20.000 €
Bmw i3 in všeč mi je en iz Nemčije, vse kar me moti je to da je star 5 let in ima 100.000 km.
ali je to veliko ali malo pri takem avtomobilu. Nekje v roku 3 let bom na 160.000 km in bo baterija ven izgarancije.
Kako je kaj s kilometri pri EV ? Polnim ga bom doma na šuko vtičnici pretežno.