Ne, nisem nic priznal. Kvecjemu si priznal ti, da neenakost obstaja.No pa si le priznal.
Malo dolgo si se neumnega delal.
For the records: jaz nimam problema s tem - been there, done that. Sem pa ti samo povedal kako razmišla zakonodajalec.
Ti ne razumes. Zakaj bi placevali, ce ni mogoce izkoristiti?Še vedno ne razumeš - sp plačuje zato ker se samo za minimalni čas (lahko tudi dva dni) prezaposli pri nekom drugem in že "vleče" nadomestilo za ves čas svojega sp + druge zaposlitve.
Analogija:Mi pa nikoli ni bilo jasno, zakaj mora popoldanski s.p. placevati prispevke. Ker jih itak vsak mesec placa pri placi.
Mislim, da se vsak zaposleni strinja:Mu gredo vsaj v bolnisko/porodnisko ipd. Popoldanski sp placuje prispevke, pa od njih nima nič
Ne pozabi se na veliko visje prispevke... 10% ne bo dovolj. Odvisno od visine dohodka seveda, ampak ze pri 41k se zacnejo dvigati.Vlada se je odločila, da bo ta denar namenila mladim," je davčne spremembe napovedal finančni minister Klemen Boštjančič.
Mladim? Kako in kje? Ko bodo gradili nuklearko al pa polja soncnic? A teh obljubljenih 10.000 neprofitnih stanovanj?
Kakor razumem je sedaj za popoldanski s.p. namesto 4% efektivno sedaj 12%.
Hitim obvestit stranke, da dvigam za 10% urno postavko. Visja inflacija je neizogibna z vecjo obdavcitvijo.
Ja, kakopak... Nekdo bo moral to razliko placat...Vlada se je odločila, da bo ta denar namenila mladim," je davčne spremembe napovedal finančni minister Klemen Boštjančič.
Mladim? Kako in kje? Ko bodo gradili nuklearko al pa polja soncnic? A teh obljubljenih 10.000 neprofitnih stanovanj?
Kakor razumem je sedaj za popoldanski s.p. namesto 4% efektivno sedaj 12%.
Hitim obvestit stranke, da dvigam za 10% urno postavko. Visja inflacija je neizogibna z vecjo obdavcitvijo.