Nokia windows phones

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Ja seveda... nisem rekel, da ni stalno povezan... Ampak nastavitev, da sinhronizira vsake pol ure pomeni, da telefon preverja... torej je to potem "pull" in ne "push" ...

In to vem, da se pozna pri bateriji... ampak tako grozno spet ni... Ko sem recimo v tujini imel na iPhone-u pushmail na OFF, ni baterija zdrzala nic bistveno dlje... Je mogoce 30% dlje... nikakor pa ne recimo se enkrat dlje...

kak dolgo pa ti drzi pohone?

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
Citat:
Uporabnik brunobruno pravi:
Citat:
Uporabnik GrandFelix pravi:
Aha
smile-1.gif
(
Tebi je všeč Audi, meni pa Mercedes. A se bova prerekala kater je boljši:D To je bedno prepucavanje. Sicer pa se dostikrat sliši, jaz imam iphona jaz lahko, in če se komu kaj resetira, rečejo "z iphonom se tega ne bi zgodilo" (ko pa se kaj zgodi je pa uporabnik kriv in ne produkt;) ). Blablabla vsak uporablja kar mu paše in za vsakega je nekaj top za drugega nekaj drugega.
Meni iphone ne paše, BT je pol delujoč itd., drugi bo pa meni rekel ti pa nimaš aplikacij,...

Nikogar nisem hotel užalit, napasti ipd.
wink-1.gif

milos621

Pripravnik
29. apr 2008
913
10
18
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:

kak dolgo pa ti drzi pohone?

"pohone"? Mislis iPhone? Saj sem prej napisal ze se mi zdi... Zvecer imam se vsaj 20 do 30% baterije... vcasih tudi se 50% (cez vikend recimo, ko se manj "dogaja"
smile-1.gif
) in odigram kaksno igrico ...

Koliko servisov/programov pa teče v ozadju oz. kako je z posodabljanjem informacij (imaš vreme, mail, chat, FB, delnice, twitter,...)?

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Ma ta cegu je škart potem.

Dons me kočno čaka prva Lumia na pošti za punco, pa da vidim battery life.
crazy1.gif

brunobruno

Fizikalc
3. feb 2012
2.146
50
48
Citat:
Citat:
Uporabnik brunobruno pravi:
Citat:
Aha
smile-1.gif
(
Tebi je všeč Audi, meni pa Mercedes. A se bova prerekala kater je boljši:D To je bedno prepucavanje. Sicer pa se dostikrat sliši, jaz imam iphona jaz lahko, in če se komu kaj resetira, rečejo "z iphonom se tega ne bi zgodilo" (ko pa se kaj zgodi je pa uporabnik kriv in ne produkt;) ). Blablabla vsak uporablja kar mu paše in za vsakega je nekaj top za drugega nekaj drugega.
Meni iphone ne paše, BT je pol delujoč itd., drugi bo pa meni rekel ti pa nimaš aplikacij,...

Nikogar nisem hotel užalit, napasti ipd.
wink-1.gif
Hehe vse v redu.
Sem bolj v družbi nadležnih applovih uporabnikov, in takoj ko kaj ne dela palijo ali pa kar takoj, na koncu se me hoteli celo prepričat, da mi moj par let stari HP prenosnik ne dela
bonk.gif

On: Ti šteka, ko imaš več aplikacij na windowsih odprto.
Jaz: Ammm ne...
On: Ti zmrzuje?
Jaz: Ne!
On: Se ti resetira dostikrat?
Jaz: V enem letu 1x....

Razlog samo zato, ker jim pravim, da mi pač razen dizajna iphone 4ke in 4s, ki je isto (3 in 3g so mi bili grdi) ni všeč OS.
Zato se mogoče tudi jaz hitro kdaj odzovem in kaj razumem kot provokacijo, četudi neupravičeno
redface-1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik milos621 pravi:

Koliko servisov/programov pa teče v ozadju oz. kako je z posodabljanjem informacij (imaš vreme, mail, chat, FB, delnice, twitter,...)?

S tem, kaj tece v ozadju, se ne obremenjujem... Za to odlicno poskrbi sam OS
smile-1.gif
... Mail, FB, Twitter, Skype in podobno pa je nastavjeno, da deluje preko Push Notifications ...

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Ma ta cegu je škart potem.

Dons me kočno čaka prva Lumia na pošti za punco, pa da vidim battery life.
crazy1.gif

Saj tega ne izkljucujem, da je kaj narobe samo z mojo Lumio ... Saj bodo kmalu padle cene Lumii 900 ... pa bom potem videl, ce je s to kaj bolje
smile-1.gif
...

brunobruno

Fizikalc
3. feb 2012
2.146
50
48
Enkrat septembra naj bi prišel Appolo in zraven novi telefoni WP-jev ki polno izkoriščajo update...

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Na ebay.co.uk sem zadnjic videl nekaj Lumii 900 ... samo so bile okoli 525 GBP s potnino do SLO ...

Saj Lumia 800 deluje tekoce... brez zatikanja ... tako kot je v tem videu Lumie 900 ...

Vem ja...pa je čisto preveč seveda cenovno. Ma pa Lumia 900 tudi RGB matriko, ne pentile kot 800, kar je velika razlika, seveda pa več kot kake 100€ doplačila ni vredna. Da je delovanje isto gladko kot pri vseh WP ceglih pa vem in pozdravljam, je pa potem težko doplačat iz popolnoma delujočega HTC trophy na lumio. Sam Nokia je Nokia...sem mel xyz telefonov do zdaj, pa sam enkrat HTCja ostalo vse Nokia.
grin1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Nokia ni vec tista Nokia, ki je to bila pred leti
smile-1.gif
...

Je pa Lumia odlicno narejena ... dobri materiali, brez skripanja ohisja, se ni nic "obrabljena" ceprav je stara ze 5 mesecev ... V bistvu je ohisje enako kot pri Nokii N9 ...